Podešavanje Office 2010 programa za računare za rad sa uslugom Office 365 za preduzeća

Ako ste se prijavili za korišćenje usluge Office 365 za preduzeća, ali želite da koristite stariju verziju sistema Office, na primer Office 2010 koji već imate instaliran na računaru, imate opciju da podesite postojeće aplikacije radne površine, kao što su Word 2010 ili Outlook 2010, za rad sa uslugom Office 365 za preduzeća. Koristite Podešavanje radne površine u usluzi Office 365 da biste konfigurisali aplikacije radne površine i instalirali neophodne ispravke. Pre nego što pokrenete Podešavanje radne površine u usluzi Office 365, proverite da li računar ispunjava softverske zahteve za Office 365 za preduzeća.

Napomene   Dolenavedene procedure su za starije verzije sistema Office. Korake za instalaciju verzije Office koja je uključena uz Office 365 za preduzeća pretplatu potražite u članku Instaliranje sistema Office pomoću usluge Office 365 za preduzeća. Ako ste Office 365 Home korisnik, pročitajte članak Instaliranje usluga Office 365 Home, Personal ili University.

Ako koristite Mac računar ili mobilni uređaj, pratite ova uputstva:

Važno    Ako ste instalirali najnoviju verziju sistema Office, ne treba da izvršite 1. korak: Podešavanje radne površine u usluzi Office 365 iz ovog članka. Prvi korak je da podesite e-poštu u programu Outlook 2013.

1. korak: pokrenite Podešavanje radne površine u usluzi Office 365

 1. Prijavite se u Office 365 koristeći poslovni ili školski nalog.

 2. U gornjem desnom uglu izaberite stavke Postavke Postavke: ažuriranje profila, instaliranje softvera i njegovo povezivanje sa oblakom > Office 365 postavke.

  Idite na Postavke > Postavke usluge Office 365

 3. Izaberite stavke Softver > Instalacija za stone računare.

 4. Na stranici Instalacija za stone računare kliknite na dugme Podešavanje.

  Podešavanje aplikacije radne površine za rad sa uslugom Office 365

 5. Kada budete upitani da li želite da pokrenete aplikaciju, kliknite na dugme Pokreni, a zatim pratite uputstva.

  • Tokom procesa instalacije ponovo ćete se prijaviti koristeći korisnički ID.

  • Podešavanje radne površine u usluzi Office 365 proverava konfiguraciju sistema i videćete opcije za konfigurisanje aplikacija radne površine. Takođe možete saznati više o ispravkama koje instalacija za stone računare instalira.

   Konfigurisanje aplikacija radne površine i instaliranje ispravki

   Ako neke aplikacije imaju zasenčena polja za potvrdu, ne možete ih izabrati verovatno zato što administrator nije podesio vaš nalog za njihovo korišćenje u usluzi Office 365. Ili možda vaš računar nema instalirane aplikacije.

  • Kada izaberete aplikacije radne površine, kliknite na dugme Nastavi da biste završili.

 6. Kada se instalacija za stone računare dovrši, možda ćete morati ponovo da pokrenete računar.

2. korak: Povezivanje verzije programa Outlook za računare sa uslugom Office 365

Kada pokrenete Podešavanje radne površine u usluzi Office 365, povežite verziju programa Outlook za računare koju već koristite za Office 365. Usluzi Office 365 ili drugoj e-pošti zasnovanoj na programu Exchange možete da pristupite pomoću verzije programa Outlook za računare, kao što je Outlook 2013, Outlook 2010 ili Outlook 2007 ili pomoću verzije programa Outlook za veb pregledače, Outlook Web App.

Za povezivanje verzije programa Outlook za računare sa uslugom Office 365 pogledajte:

Ako je potrebno, možete i da migrirate e-poštu i kontakte u uslugu Office 365.

Saveti i rešavanje problema

Ako dođe od problema tokom instalacije, najpre potražite moguće rešenje u članku Rešavanje problema koji se mogu javiti prilikom pokretanja Office 365 instalacije za računare. Ako problem nastavi da se javlja, obratite se Office 365 administratoru organizacije ili postavite pitanje u Office 365 zajednici da biste dobili pomoć.

Pogledajte ovaj video zapis da biste saznali više o korišćenju lokacije Office Online u usluzi Office 365.

Počnite da koristite lokaciju tima i OneDrive for Business da biste delili dokumente na kojima radite sa kolegama.

Vrh stranice

Primenjuje se na: Office 365 Small Business Admin, Office 365 Admin, Office 365 End UserDa li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Promeni jezik