Podešavanje zvuka i videa - Communicator

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Podešavanje zvuka i videa funkcija radi sledeće:

 • Automatski pronalazi i bira željeni uređaj audio i video zapisi za aplikaciju – bez potrebe da prođete kroz proces instalacije. Podešavanje usluge Audio i video zapisa automatski rekonfiguriљe audio i video uređaja za aplikaciju kada uklonite uređaj ili priložite novi uređaj sa računarom.

 • Omogućava vam da navedete uređaj za alternativni telefonski zvučnik (osim podrazumevane slušalica ili slušalice) za pozive. Takođe omogućava vam da navedete zasebna zvučnik i mikrofon uređaja za zvuk u aplikaciji.

 • Omogućava vam da navedete alternativne uređaja (osim podrazumevane slušalica ili slušalice) za reprodukovanje zvukove obaveštenja za aplikaciju. Na primer, možete da odredite da reprodukujete zvukove obaveštenja na zvučnicima računara kada primite poziv.

 • Omogućava vam da testirate uređaji i prilagodite zvučnik i mikrofon količine i testiranje i prilagodite Veb kamere.

Podešavanje zvuka i videa funkcija je dostupna u Office Communicator 2007 R2 i Office Communications Server 2007 R2 telefonskog sistema.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Podešavanje zvuka i Video - slušalica ili slušalice sa mikrofonom

Podešavanje zvuka i Video - zvučnik/mikrofon ili telefonski zvučnik

Podešavanje zvuka i Video - zvukova

Podešavanje zvuka i Video - kamere

Podešavanje zvuka i Video - slušalica ili slušalice sa mikrofonom

Podešavanje zvuka i videa - slušalica ili slušalice stranice se pojavljuje ako samo ako Communicator 2007 otkriva USB slušalica ili slušalice povezan sa računarom. Handsets ili slušalice su za telefoniju (telefon) uređaje sa zvučnik, mikrofon i dugmeta za početka i završetka poziva.

Ako koristite USB kabl za povezivanje Microsoft Office Communicator 2007 R2 – izdanje za telefone stoni telefon sa računarom, stoni telefon postaje podrazumevani audio uređaj za Communicator pozive, konferencije i Live Meeting sesije. Communicator automatski uparuje stoni telefon, što znači da pozivi pokrenete iz Communicator se smeštaju iz telefona i kliknete na obaveštenje za dolazne pozive automatski povezuje poziv telefona. Tokom poziva, radnjama kontrola poziva koje snimite odražavaju u programu Communicator a na stonom telefonu.

Izaberite telefonsku slušalicu ili slušalica na računaru

Slušalica ili slušalice padajuće liste se unosi za telefoniju uređaje otkrivene putem funkcije " Podešavanje zvuka i video zapisa ". Podrazumevano Podešavanje zvuka i videa autoselects slušalica ili slušalice uređaje po sledećem redosledu prioriteta:

Automatski izbor prioritet slušalica ili slušalice

 1. Communicator 2007 R2: UC certifikovani IP stoni telefon, na primer Microsoft Office Communicator 2007 R2 – izdanje za telefone

 2. UC certifikovani telefonske slušalice sa ekrana

 3. UC certifikovani telefonske slušalice sa telefonski zvučnik

 4. UC potvrđena slušalice

 5. Certifikovani UC uređaja za rad sa nijedno

 6. Koji nije verifikovan UC slušalica

Slušalica ili slušalice padajuće liste pruža sledeće opcije:

 • Podrazumevana vrednost-< ime uređaja >   Kada je izabrana opcija Podrazumevana vrednost-< ime uređaja > , funkcija Podešavanje zvuka i video zapisa automatski otkriva i bira željeni slušalica ili slušalice. Kada je ova opcija izabrana, Communicator 2007 automatski konfigurišete slušalica ili slušalice uređajima kada odvojite ili ponovo priložite uređaj ili prilaganje nove slušalica ili slušalica na svoj računar. Kada se za Office Communicator 2007 R2 – izdanje za telefone stoni telefon povezan sa USB kabla, ova opcija prikazuje stoni telefon veze.

  Napomena: Ako želite da koristite sa priloženom stoni telefon, ali ste prethodno izabrali prilagođenu zvučnik ili mikrofon uređaj, moraćete da ručno izaberite ovu opciju da biste koristili stoni telefon.

 • < ime uređaja >   Izaberite određeni uređaj ako želite da nametnete ponovnu upotrebu uređaj, umesto da omogućite funkciju Podešavanje zvuka i video zapisa Odaberite jednu za vas. Kada je ova opcija izabrana, Communicator 2007 nije automatski ponovo konfigurišete slušalica ili slušalice kada uklonite uređaj ili priložite novi uređaj. Ako imate stoni telefon povezan sa računarom i izaberete drugi uređaj, Communicator 2007 R2 će biti upareni sa Office Communicator 2007 R2 stoni telefon.

Zvučnik

 • Kliknite na dugme Test da biste testirali jačinu zvuka zvučnika slušalica ili slušalica na. Koristite klizač da biste podesili jačinu zvuka nagore ili nadole.

Mikrofon

 • Ako imate telefonsku slušalicu, podignite je i Pričajte u nju da biste testirali nivo jačine zvuka. Ako imate stoni telefon, podignite slušalicu stoni i Pričajte u da biste testirali nivo jačine zvuka. Ako imate slušalice sa mikrofonom, jednostavno Pričajte u zvučnik. Zelenom statusnom treba da popunite na sredini deo oblasti testa.

Vrh stranice

Podešavanje zvuka i Video - zvučnik/mikrofon ili telefonski zvučnik

Napomena: Za najbolje rezultate, izaberite stavku na istom uređaju za zvučnik i mikrofon, kao biranje zasebna uređaja može uzrokovati audio ponavljajući tokom poziva. Međutim, ako ne možete da izbegnete zasebna uređaja i dođe do ponavljajući, možete da smanjite ponavljajući umanjivanjem jačinu zvuka mikrofona i zvučnika.

Podešavanje usluge Audio i Video - zvučnik/mikrofon ili telefonski zvučnik stranice omogućava vam da izaberete zvučnik i mikrofon za audio deo aplikacije. Takođe možete odabrati zasebna uređaja za zvučnike i mikrofon. Pored toga, ako se otkrije slušalica ili slušalice telefonski uređaj, možete da izaberete telefonski zvučnik (osim podrazumevane slušalica ili slušalice telefonski zvučnik) za pozive. Podrazumevane, podesite Audio i video zapisa govornika autoselects i mikrofona uređaji po sledećem redosledu prioriteta:

Automatski izbor prioritet zvučnik i mikrofon ili telefonski zvučnik uređaja

 1. Telefonski zvučnik na odabrani telefonski uređaj

 2. RoundTable uređaja

 3. Podrazumevani sistem uređaji

 • Podrazumevana vrednost-< ime uređaja >   Kada je izabrana opcija Podrazumevana vrednost-< ime uređaja > , podesite Audio i video zapisa automatski otkriva i bira željeni zvučnik i mikrofon ili telefonski zvučnik za vas. Kada je ova opcija izabrana, zvučnik i mikrofon ili telefonski zvučnik uređaji su automatski ponovo konfigurisati kada odvojite ili ponovo priložite uređaj ili priložite novi uređaj.

 • Prilagođena    Izaberite ovu opciju ako želite da odaberete određeni uređaj, umesto da obavestite Communicator 2007 on izbor za vas. Dalje, ova opcija vam omogućava da odaberete različite uređaje za zvučnike i mikrofon.

 • Onemogućavanje    Izaberite ovu opciju ako želite da onemogućite govornika ili mikrofon ili telefonski zvučnik.

Zvučnik

 • Ako prilagođene je izabran za govornika/mikrofon ili telefonski zvučnik, možete da odaberete neku od uređaja u padajućoj listi.

 • Kliknite na dugme da biste testirali jačinu zvuka zvučnika na testiranje .

Mikrofon

 • Ako prilagođene je izabran za govornika/mikrofon ili telefonski zvučnik , možete odabrati neke od uređaja u padajućoj listi.

 • Kliknite na dugme Test da biste testirali jačinu na mikrofon. Koristite klizač da biste podesili jačinu zvuka nagore ili nadole.

Vrh stranice

Podešavanje zvuka i Video - zvukova

Podešavanje usluge Audio i Video - zvukovi stranice omogućava vam da izaberete zvučnika da biste reprodukcija zvuka iz aplikacije, kao što su poziv zvoni za dolazne pozive ili zvučna obaveštenja za trenutne Poruke pozivnice. Podrazumevano Podešavanje zvuka i videa autoselects podrazumevani sistem zvučnike.

 • Podrazumevana vrednost-< ime uređaja >   Ovaj izbor je podrazumevano automatski izabran. Kada se izabere podrazumevane, podesite Audio i video zapisa automatski otkriva i bira uređaj za reprodukovanje zvukove obaveštenja. Pogodnosti izbor ove opcije je da ako odvojite uređaj i priložite novi uređaj, Communicator 2007 automatski će upravljati izbor za vas.

 • < ime uređaja >    Izaberite uređaj ako želite ponovo da zvukove obaveštenja da biste reprodukovali na određeni uređaj. Ako izaberete ovu opciju, Communicator 2007 konfigurišete uređaja za zvuk kada uklonite uređaj ili spajaju novi uređaj.

 • Onemogućavanje    Izaberite ovu opciju ako želite da onemogućite zvučnika tako da ne zvukove obaveštenja zvučnim na zvučnik.

Zvučnik

 • Kliknite na dugme Test da biste testirali jačinu zvuka zvučnika na za reprodukovanje zvuka.

Vrh stranice

Podešavanje zvuka i Video - kamere

Podešavanje zvuka i Video - kamere stranice omogućava vam da izaberete Veb kameru za korišćenje tokom video razgovori. Ova stranica takođe vam omogućava da pristupite postavke i prilagođavanja softver obezbeđuje proizvođač Veb kamere. Podrazumevano, Communicator 2007 autoselects video uređaja prema sledećem redosledu prioriteta:

Automatski izbor prioriteta video uređaja

 1. Protoka aktivnog govornika na RoundTable uređaja

 2. Podrazumevani sistem video uređaj

 • Podrazumevana vrednost-< ime uređaja >   Ovaj izbor je podrazumevano automatski izabran. Kada se izabere podrazumevane, Communicator 2007 automatski otkriva i bira Veb kamere uređaj za postavljanje video pozive. Pogodnosti izbor ove opcije je da ako odvojite uređaj i priložite novi uređaj, Communicator 2007 automatsko rukovanje izbor za vas.

 • < uređaj >    Izaberite ovu opciju ako želite da biste nametnuli aplikacija za korišćenje određenih video uređaj. Ako izaberete ovu opciju, Communicator 2007 će rekonfigurišu video uređaj za aplikaciju ako je odvojena video uređaj ili dodaje se nova video uređaj.

 • Onemogućavanje    Izaberite ovu opciju ako ne želite da koristite veb kameru.

Postavke Veb kamere

 • Kliknite na dugme Postavke kamere da biste koristili postavke i prilagođavanja softver obezbeđuje proizvođač Veb kamere.

Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×