Podešavanje usluge Microsoft To-Do

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Šta je to Microsoft To-Do i kako funkcioniše?

Microsoft To-Do je aplikacija za upravljanje ličnim zadatak koji omogućava korisnicima da prate i obratite pažnju na stvari koje treba da se uradi. Pomoću aplikacije za Android, iPhone, Windows 10 i Veb, Microsoft To-Do je takođe na svaki uređaj putem Microsoft zadaci API, što znači da vaši podaci živi u usluzi Exchange i automatski se integriše sa Outlook zadaci su, da sinhronizujete automatski i bezbedno. 

Kliknite ovde da biste saznali više o Microsoft To-Do.

Korisničkom nivou licenci za Microsoft To-Do razvili sa zakupcima u većini pretplate na Office 365, tako da klijenti možete konfigurisati njihov pristup Microsoft To-Do za Windows, iOS i Android pojedinačno.

Osim što kontrolišu pristup aplikaciji, korisnici koji imaju omogućene licence za Microsoft To-Do vide pločicu Microsoft To-Do u Office 365 pokretanju aplikacija (u odeljku „Sve aplikacije”) i na portalu Office.com (u odeljku „Istražite sve svoje aplikacije”).  

Imajte na umu da vidljivost pločice zavisi od toga da li su korisnici omogućili licence za Microsoft To-Do i Exchange Online.

Kliknite ovde da biste saznali više o Microsoft To-Do licenciranju.

Upotreba usluge Microsoft To-Do sa poslovnim ili školskim nalogom podleže nekoliko uslova. Pored omogućene licence za Microsoft To-Do, korisnicima će biti potrebni poštanski sandučići u usluzi Exchange Online za sinhronizaciju skladištenje zadataka u usluzi Microsoft To-Do. Budući da su u pitanju ključne funkcije aplikacije, korisnici bez poštanskih sandučića zasnovanih na oblaku putem usluge Exchange Online neće moći da koriste Microsoft To-Do.

Napomena: Microsoft To-Do na vebu će uskoro više ne zahtevaju zaduženja licencu, dok je to što je deo programa Outlook na vebu, koji je licenciran putem sistema Exchange Online. 

Kliknite ovde da biste saznali više o pretplatama i korisnicima koji ispunjavaju uslove.

Pošto Microsoft To-Do koristi Exchange Online za skladištenje i sinhronizaciju podataka, klijenti imaju koristi od pouzdanosti, bezbednosti i usaglašenosti na koje su navikli. Podaci su šifrovani dok se čuvaju na Exchange serverima, kao i dok se prenose ka Microsoft To-Do aplikaciji i od nje u pregledaču ili na uređaju.

Microsoft To-Do Veb aplikacije koje se nalaze na https://to-do.office.com je razvijen prema industrijske standarde za usaglašenost (kao što su osnovne aplikacije za Microsoft To-Do) i Veb aplikacije takođe je kroz revizije, kao što su SPC 2 (Usluga organizacije Kontrole) otkucajte 1 nadzora.

Kliknite ovde da biste saznali više o skladištenju i usaglašenosti u usluzi Microsoft To-Do.

Pronalaženje pomoći

Ako ste administrator u nekoj organizaciji, možete da dobijete pomoć u odeljku Obraćanje podršci za Office 365 za preduzeća – pomoć za administratore.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×