Podešavanje

Podešavanje

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.
 1. Prijavite se u Microsoft 365 Business centar administracije pomoću akreditiva klijenta globalnog administratora.

 2. U centru administracije odaberite stavku Nastavi podešavanje.

 3. Personalizovanje se prijavite i e-pošte, u okviru Poveži sa već posedujete domen, unesite domen koji želite da koristite i kliknite na dugme sledeće.

  Ako nemate ime domena, vratite se u centar administracije i kupite na stranici domeni .

 4. Na stranici dokazali da posedujete domen , izaberite opciju za registraciju, kliknite na dugme Verifikuj, pratite korake obezbeđene, dozvolite korporaciji Microsoft da izvršite promene na vaš domen.

 5. Kada se provera dovrši, na stranici Dodavanje novih korisnika , unesite imena i korisničkog imena osoba iz vaše organizacije kojima želite da dodelite licencu Microsoft 365 Business, a zatim odaberite sledeći.

 6. Na stranici dodeljivanje licenci nelicencirani korisnicima možete dodeliti licence korisnicima koji ne već imate Microsoft 365 Business licencu, a zatim odaberite sledeći.

 7. Na na Deljenje akreditive za prijavljivanje stranice, možete da delite akreditive za nove korisnike dodali, ili štampanje ili preuzimanje detalja o nalogu korisnika za deljenje sa korisnicima kasnije i zatim kliknite na dugme sledeće.

 8. Na stranici za Migriranje e-poruke , možete da premestite e-poruke iz trenutnog usluge e-pošte. Više informacija potražite u članku https://aka.ms/CopyMail. Zatim kliknite na dugme sledeće.

 9. Na stranici povežite domena odaberite stavku Dodavanje zapisa za mene da koristite čarobnjak za podešavanje za otkrivanje registar i daje vezu za uputstva korak po korak za ažuriranje DNS zapisa na Veb lokaciji registara. (Ili, možete da odaberete da ih dodate sami ćete da upravljam sopstvenim DNS zapisima ). Saznajte više u članku https://aka.ms/nameserverchoices. Zatim kliknite na dugme sledeće.

 10. Na stranici zaštiti poslovnih datoteka na mobilnim uređajima , uključite zaštiti radnih datoteka kada uređaji su izgubljene ili ukradu i Upravljanje kako korisnici pristupiti Office datotekama na mobilnim uređajima, a zatim odaberite sledeći.

 11. Na stranici Konfiguracija Podešavanje Windows 10 uređaja , podesite postavku bezbednog Windows 10 uređaja da biste na. Ako imate sve korisnike Windows 10 računarima koji imaju postojeće Office instalacije ili kliknite na dugme za pokretanje instalacije, podesite postavku za Instaliranje sistema Office na uređajima Windows 10 na da. Zatim kliknite na dugme sledeće.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×