Podešavanje trajanja PIN za Audio konferencije sastanaka

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada podešavate audio konferencije u za Skype za posao ili Microsoft Teams, dobićete most na audio konferencije. Konferencija most može da sadrži jednu ili više brojeva telefona. Broj telefona koji ste podesili će biti uključena za sastanke za Skype za posao i Microsoft Teams aplikacije.

Audio konferencije most odgovori na poziv za osobe koje su pozivanja u sastanku pomoću telefona. Odgovara pozivaoca sa glasovna uputstva sa automatskom telefonskom sistemu, a zatim, u zavisnosti od postavki, da reprodukujete obaveštenja i zatražite od pozivaoce da biste snimili njeno ime. Microsoft most postavke dozvoljava da promenite postavke za obaveštenja o sastanku i sastanka i pridruživanje iskustva i postavite dužinu љpenadle koje koristi sastanka. Organizatora koristite pinove za pokretanje sastanaka ako su nije moguće pridružiti se sastanku pomoću Skype za posao ili Microsoft Teams aplikacije.

Postavljanje PIN dužine

  1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

  2. Idite u Office 365 centar za administraciju > Skype za posao.

  3. U polju Skype za posao centar administracije, u navigaciji sa leve strane izaberite stavku Audio konferencije > postavke za Microsoft most.

  4. U okviru Bezbednost > Dužina PIN-a , izaberite broj cifara za PIN, a zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

Napomena : PIN kôd se razlikuje od ID za konferencije. Pozivaoci koristi ID-ove konferencije kada su se pridružili sastanku. Koriste se za identifikovanje sastanak. Koristi PIN da potvrde identitet pozivaoca kao organizator sastanka.

Želite li da saznate više o postavkama PIN-a?

  • Pinova može biti od 4 do 12 cifara; Podrazumevana vrednost je 5. Brojevi se koriste samo kada kreirate pinova. Slova i specijalnih znakova koji ne koriste.

  • PIN je samo potreban za organizator sastanka kada Skype za posao ili Microsoft Teams korisnik nije već započeli sastanak. Ako svi poziva u sastanak, PIN je neophodna za organizator sastanka da biste započeli sastanak.

  • PIN bezbednosne postavke se primenjuju na sve brojeve telefona koji su povezani sa Microsoft most. Oni će se primeniti na sve sastanke koje koriste brojeve telefona povezan sa datim most.

Želite li da saznate kako da upravljate sa Windows PowerShell?

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Podešavanje Audio konferencije za Skype za posao i Microsoft Teams

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×