Podešavanje telefonski sistem govorne pošte – pomoć administracije

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ovaj članak je za Office 365 administrator koji žele da podese funkciju telefonski sistem govorne pošte za svakoga u preduzeću.

Napomena : Telefonski sistem govorne pošte podržava depozita poruke govorne pošte samo u sa Exchange poštanskim sandučetom i ne podržava sve sistemi e-pošte nezavisnog proizvođača. Kao mehanizam rezervni telefonski sistem govorne pošte možete ponovno slanje poruke pomoću SMTP, što znači da korisnici sa poštanskim sandučetom na sistemu e-pošte nezavisnog proizvođača će primiti njihove poruke govorne pošte sa ne garantuje usluge rada ili druge opcije govorne pošte, kao što je promena njihove pozdravi i druge postavke.

Samo oblak i okruženja: Podešavanje telefonski sistem govorne pošte

Za Skype za posao Online i pozivanje planovi korisnika, telefonski sistem govorne pošte automatski podešen i dodeli za korisnike kada dodelite licencu Telefonski sistem i broj telefona na njih.

  1. Ako funkcija telefonski sistem nije uključen u vaš plan, možda ćete morati da kupite licence programski dodatak Telefonski sistem . Možda ćete morati da kupite licencu za uslugu Exchange Online. Pogledajte Skype za posao i Microsoft timovima programski dodatak licenciranje.

  2. Dodelite Office 365 licence telefonski sistem licencei Exchange Online licenci osobama u preduzeću. Kada to uradite, će moći da primate poruke govorne pošte.

  3. Podrška za govornu poštu transkripcijom je dodat od mart 2017 i podrazumevano za sve organizacije i korisnici je omogućena. Možete da onemogućite transkripcijom za vašu organizaciju pomoću programa Windows PowerShell i sledite dolenavedene korake.

Telefonski sistem sa lokalnim okruženjima

Sledeće informacije su osnovni podaci o konfigurisanju telefonski sistem govorne pošte da biste radili sa lokalnim okruženjima pozivanje Plan.

  1. Ako funkcija telefonski sistem nije uključen u vaš plan, možda ćete morati da kupite licence programski dodatak Telefonski sistem . Takođe treba da kupite licencu za uslugu Exchange Online. Pogledajte Skype za posao i Microsoft timovima programski dodatak licenciranje.

  2. Dodelite Office 365 licence telefonski sistem licencei Exchange Online licenci osobama u preduzeću.

  3. Sledite uputstva u odeljku Omogućavanje korisnika za sistem telefona glas i govorne pošte usluge za Konfigurisanje Skype za Business Cloud konektor Edition vodič.

  4. Podrška za govornu poštu transkripcijom je dodat od mart 2017 i podrazumevano za sve organizacije i korisnici je omogućena. Možete da onemogućite transkripcijom za vašu organizaciju pomoću programa Windows PowerShell i sledite dolenavedene korake.

  5. Takođe možete da vidite Azure PBX govorne pošte podrške za Exchange Server da biste saznali kako da konfigurišete isporuku poruke Azure govorne pošte za korisnike telefonski sistem koji imaju lokalne poštanske sandučiće.

Postavljanje smernica za govornu poštu iz vaše organizacije

Podrazumevano za sve organizacije i korisnika – je omogućena govorna pošta transkripcijom Međutim, možete da kontrolišete pomoću Skupa CsOnlineVoicemailPolicy i Odobravanje CsOnlineVoicemailPolicy cmdlet.

Važno : Ne možete da kreirate nove instance smernica za transkripcijom pomoću New-CsOnlineVoiceMailPolicy cmdlet, a ne možete da uklonite postojeće smernice instancu pomoću Remove-CsOnlineVoiceMailPolicy cmdlet.

Možete da upravljate transkripcijom postavke za korisnike pomoću smernica za govornu poštu. Da biste videli sve dostupne govorne pošte smernica instance, možete da koristite Get-CsOnlineVoicemailPolicy cmdlet.

PS C:\ > Get-CsOnlineVoicemailPolicy

Preuzimanje CsOnlineVoiceMailPolicy prozora sa rezultatima.

Zbog toga što podrazumevanu postavku za transkripcijom na za vašu organizaciju, možda ćete želeti da ga onemogućite pomoću Skupa CsOnlineVoicemailPolicy. Da biste to uradili, pokrenite:

Set-CsOnlineVoicemailPolicy -EnableTranscription $false

Smernica za korisnički procenjuju pre organizacije podrazumevane postavke. Na primer, ako je govorna pošta transkripcijom omogućena za sve korisnike, možete dodeliti smernicu za onemogućavanje transkripcijom za određenog korisnika pomoću Grant CsOnlineVoicemailPolicy cmdlet.

Da biste onemogućili transkripcijom za jednog korisnika, pokrenite:

Grant-CsOnlineVoicemailPolicy -PolicyName TranscriptionDisabled -Identity sip:amosmar@contoso.com

Važno : Na govornu poštu u usluzi Office 365 kešira smernice za govornu poštu i ažurira keš 4 sata. Dakle, smernice promene koje izvršite može potrajati do 4 sata da se primeni.

Pomoć korisnicima Saznajte Skype za posao govorne pošte funkcije

Imamo obuku informacije i članci će korisnicima biti uspešan sa Skype za posao govornu poštu. Uputite ih u sledećim člancima:

Srodne teme

Podešavanje Skype za posao Online
Evo da dobijete sa telefonskim sistemom u usluzi Office 365

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×