Podešavanje smernica za arhiviranje i brisanju za poštanske sandučiće u Office 365 organizaciji

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ovaj članak je namenjen administratorima. Želite da dodate arhivu i smernice zadržavanja stavki u poštanskom sandučetu? Dodeljivanje smernica za zadržavanje na e-poruke u članku | Smernice za zadržavanje i arhiviranje u programu Outlook na Vebu za preduzeća

U Office 365, možete da kreirate smernica za arhiviranje i brisanja koje stavke se automatski premešta u poštansko sanduče korisnika arhive i automatski briše stavke iz poštanskog sandučeta. Možete da učinite tako što ćete kreirati Smernice za zadržavanje koje ' s dodeljene poštanske sandučiće i premešta stavke u poštansko sanduče korisnika arhive nakon određenog vremenskog perioda i koji takođe briše stavke iz poštanskog sandučeta nakon što stignu starost ograničenje. Stvarni pravila koje određuju koje stavke se premeštena ili izbrisana, a kada se to desi nazivaju oznake za zadržavanje. Oznake za zadržavanje su povezane sa smernica za zadržavanje, koja za uzvrat je dodeljena poštansko sanduče korisnika. Oznake za zadržavanje primenjuje zadržavanje postavke za pojedinačne poruke i fascikle u poštansko sanduče korisnika. Definiše ga koliko poruka će ostati u poštanskom sandučetu na i radnje koje se uzima kada poruka dostigne navedeni zadržavanje starost. Kada poruka stigne zadržavanje starost, to je premeštena na poštansko sanduče korisnika arhiviranja ili brisanja.

Korake u ovoj temi će podesiti smernica za arhiviranje i zadržavanje izmišljeni organizacije po imenu alpski kuća. Podešavanje ove smernice uključuje sledeće zadatke:

 • Omogućavanje u arhivi poštansko sanduče za svakog korisnika u organizaciji. Ovo korisnicima daje dodatak poštansko sanduče za skladištenje i potreban je tako da smernica za zadržavanje da premestite stavke u poštansko sanduče arhive. To takođe Hajde arhiviranje informacije za radnju korisnika tako što ćete premestiti stavke svoje poštansko sanduče arhive.

 • Kreiranje tri prilagođene zadržavanje oznake koje postupite na sledeći način:

  • Automatski premešta stavke koje su 3 godine za arhiviranje poštansko sanduče korisnika. Premeštanje stavki u poštansko sanduče arhive oslobađa prostor u primarno poštansko sanduče korisnika.

  • Automatski briše stavke koje se nalaze pet godina iz fascikle "Izbrisane stavke". Ovo je takođe oslobađa prostor u primarno poštansko sanduče korisnika. Korisnika će imati priliku da spasite ove stavke po potrebi. Pogledajte fusnote u odeljku dodatne informacije za više detalja.

  • Automatski (i trajno) briše stavke koje su 7 godina iz obe primarnih i arhiviranje poštanskog sandučeta. Zbog usaglašenost propisima, neke organizacije su potrebni da bi sačuvao e-pošte za određenog vremenskog perioda. Nakon isteka ovog vremenskog perioda, organizacija možda ćete želeti da trajno uklonite ove stavke poštanskih sandučića.

 • Kreiranje nove smernice za zadržavanje i dodavanje nove prilagođene zadržavanje oznake. Pored toga, koju ćete dodati oznake za zadržavanje ugrađene nove smernice za zadržavanje. Ovo uključuje lične oznake koje korisnici mogu da dodele stavke u poštanskom sandučetu. Takođe ćete dodati oznake za zadržavanje koje premešta stavke iz fascikle mogu oporaviti stavke u primarno poštansko sanduče korisnika u fasciklu mogu oporaviti stavke u poštanskom sandučetu arhive. Na ovaj način oslobodite prostor u fascikli mogu oporaviti stavke korisnika kada svoje poštansko sanduče je stavljen na čekanje.

Možete da pratite neke ili sve korake u ovom članku da biste podesili smernica za arhiviranje i brisanju za poštanske sandučiće iz svoje organizacije. Preporučuje se da testirate ovaj proces u nekoliko poštanskim sandučićima pre primene ga na svi Poštanski sandučići u vašoj organizaciji.

Pre nego što počnete

 • Morate biti Globalni administrator u organizaciji Office 365 da izvršite korake u ovoj temi.

 • Kada kreirate novi korisnički nalog u Office 365 i dodelite korisniku Exchange Online licencu, poštansko sanduče se automatski kreira za korisnika. Kada se kreira poštansko sanduče je automatski dodeljuje podrazumevani smernica za zadržavanje, pod imenom Podrazumevane smernice za MRM. U ovom članku će nove smernice za zadržavanje i zatim ga dodeliti poštanskih sandučića, zamene MRM podrazumevane smernice. Poštansko sanduče da imate samo jednu smernica za zadržavanje dodeljene u bilo kom trenutku.

 • Da biste saznali više o oznake za zadržavanje i smernice za zadržavanje u Exchange Online, pogledajte oznake za zadržavanje i smernice za zadržavanje.

Prvi korak je da biste omogućili poštansko sanduče na arhiviranja za svakog korisnika u vašoj organizaciji. Poštansko sanduče korisnika arhive mora da se omoguće tako da oznake za zadržavanje sa radnjom „Premesti u arhivi” zadržavanje da premestite stavku nakon isteka zadržavanje starost.

Napomena: Možete da omogućite arhive poštanske sandučiće bilo kom trenutku tokom ovog procesa, dok su omogućene u nekom trenutku pre nego što dovršite proces. Ako je sa poštanskim sandučetom arhive nije omogućeno, ne preduzme na sve stavke koje su dodeljene smernica za arhiviranje.

 1. Idite na adresu https://protection.office.com.

 2. Prijavite se u Office 365 pomoću naloga Globalni administrator.

  Prikazuje se Centar za usaglašenost i bezbednost .

 3. U Centar za usaglašenost i bezbednost, idite na Upravljanje podataka > arhiviranje.

  Prikazana je lista poštanskih sandučića u vašoj organizaciji i da li odgovarajuće arhiviranje poštanskog sandučeta omogućavaju ili onemogućavaju.

 4. Izaberite poštanske sandučiće tako što ćete kliknuti na prvoj listi, držite pritisnut taster Shift i izabrati poslednji na listi.

  Savet: Ovaj korak podrazumeva da nema arhive Poštanski sandučići su omogućene. Ako imate bilo koji Poštanski sandučići u arhivi omogućeno, držite pritisnut taster Ctrl i kliknite na svako poštansko sanduče koja ima arhiva onemogućenog poštansko sanduče. Ili možete kliknuti na zaglavlje kolone arhiviranje poštanskog sandučeta da biste sortirali redove na osnovu da li poštansko sanduče na arhive omogućavaju ili onemogućavaju da biste olakšali da biste izabrali poštanskih sandučića.

 5. U oknu sa detaljima, u okviru Masovnog uređivanja, kliknite na dugme Omogući.

  Upozorenje prikazuje se govore da stavke koje su starije od dve godine će se prebaciti novo poštansko sanduče arhive. To je zato što podrazumevane smernice za zadržavanje koja je dodeljena novo poštansko sanduče korisnika kada se kreira ima oznaka smernica podrazumevanog arhive koja ima zadržavanje starosti dve godine. Prilagođene arhive podrazumevane smernice za oznaku koju ćete napraviti u koraku 2 ima zadržavanje starosti 3 godine. To znači da stavke koje su 3 godine ili starije verzije će se prebaciti u poštansko sanduče arhive.

 6. Kliknite na dugme da da biste zatvorili poruku upozorenja i pokrenuli proces da biste omogućili poštansko sanduče na arhiviranja za svaku izabranu poštansko sanduče.

 7. Kada se proces dovrši, kliknite na dugme Osveži osvežiti da biste ažurirali listu na stranici " Arhiva ".

  Arhiviranje poštansko sanduče je omogućena za sve korisnika u vašoj organizaciji.

  Liste poštanskih sandučića uz arhiviranje poštanskog sandučeta omogućen
 8. Ostavite Centar za usaglašenost i bezbednost otvoren. To ćete koristiti u sledećem koraku.

Povratak na vrh

U ovom koraku kreirate tri prilagođene zadržavanje oznake koje su prethodno opisani.

 • Alpska kuća 3 godine premeštanje arhive (prilagođeni arhive smernica)

 • Alpska kuća 7 godina trajno izbrisali (prilagođeni Brisanje pravila)

 • Alpska kuća izbrisane stavke 5 godina brisanje i dozvoli oporavak (prilagođene oznake za fasciklu "Izbrisane stavke")

Da biste kreirali novi oznake za zadržavanje, koristićete Exchange centar administracije (EAC) u organizaciji Exchange Online .

 1. U Centar za usaglašenost i bezbednost, kliknite na pokretanje aplikacija u gornjem levom uglu, a zatim kliknite na pločicu " Administracija ".

 2. U levom oknu za navigaciju programa Office 365 administrativni centar, kliknite na dugme centre administracije, a zatim izaberite stavku Exchange.

  Snimak ekrana prikazuje Office 365 centar administracije pomoću administrator centri opciju razvijena i Exchange izabrana.
 3. U EAC, idite na Upravljanje Usaglašenošću > oznake za zadržavanje

  Prikazana je lista oznake za zadržavanje za vašu organizaciju.

Kreiranje prilagođene arhive podrazumevane smernice za oznake

Prvo ćete kreirati prilagođene arhive podrazumevane smernice za oznake (DPT) koji će Premeštanje stavki u poštansko sanduče arhive nakon tri godine.

 1. Na stranici oznake za zadržavanje , izaberite stavku Nova oznaka Nova ikona , a zatim izaberite automatski primeniti celu poštanskog sandučeta (podrazumevano).

 2. Na stranici Nova oznaka automatski primeniti celu poštanskog sandučeta (podrazumevano) , popunite sledeća polja:

  Postavke da biste kreirali novi arhive podrazumevane smernice za oznake
  1. Ime   Otkucajte ime za novu oznake za zadržavanje.

  2. Radnja zadržavanja    Izaberite stavku Premesti u arhivu za Premeštanje stavki u arhivi poštansko sanduče kada istekne period zadržavanja.

  3. Period zadržavanja   Kada stavku dostigne sledeće godine (u dani), izaberite stavku, a zatim unesite trajanje period zadržavanja. U ovom scenariju stavke će se prebaciti u poštansko sanduče arhive posle 1095 dana (3 godine).

  4. Komentar   (Opcionalno) Otkucajte komentar u kome objašnjavate svrhu prilagođene zadržavanje oznaku.

 3. Kliknite na dugme Sačuvaj da biste kreirali prilagođeni arhive DPT.

  Novi DPT arhive se prikazuje na listi oznake za zadržavanje.

Kreiranje prilagođenih brisanje podrazumevane smernice za oznake

Dalje, ćete kreirati drugu prilagođene DPT, ali ovaj neće biti brisanja smernice koje se trajno briše stavke posle 7 godina.

 1. Na stranici oznake za zadržavanje , izaberite stavku Nova oznaka Nova ikona , a zatim izaberite automatski primeniti celu poštanskog sandučeta (podrazumevano).

 2. Na stranici Nova oznaka automatski primeniti celu poštanskog sandučeta (podrazumevano) , popunite sledeća polja:

  Postavke da biste kreirali novi brisanje podrazumevane smernice za oznake
  1. Ime   Otkucajte ime za novu oznake za zadržavanje.

  2. Radnja zadržavanja    Izaberite Trajno izbrisali da očistite stavki iz poštanskog sandučeta kada istekne period zadržavanja.

  3. Period zadržavanja   Kada stavku dostigne sledeće godine (u dani), izaberite stavku, a zatim unesite trajanje period zadržavanja. U ovom scenariju stavke će se skidaju posle 2555 dana (7 godina).

  4. Komentar   (Opcionalno) Otkucajte komentar u kome objašnjavate svrhu prilagođene zadržavanje oznaku.

 3. Kliknite na dugme Sačuvaj da biste kreirali prilagođeni brisanje DPT.

  Novi brisanja DPT se prikazuje na listi oznake za zadržavanje.

Kreiranje prilagođenih zadržavanje oznake smernica za fasciklu "Izbrisane stavke"

Poslednje oznake za zadržavanje koje ćete kreirati je prilagođeni zadržavanje smernice za oznake (RPT) za fasciklu "Izbrisane stavke". Ovu oznaku će brisanje stavki u fascikli "Izbrisane stavke" nakon pet godina i pruža oporavak kada korisnici mogu koristiti alatku za spasavanje izbrisanih stavki za oporavak stavke.

 1. Na stranici oznake za zadržavanje , izaberite stavku Nova oznaka Nova ikona , a zatim izaberite automatski primeniti na podrazumevanu fasciklu.

 2. Na stranici " Nova oznaka automatski primeniti na podrazumevanu fasciklu " popunite sledeća polja:

  Postavke za kreiranje nove oznake smernice za zadržavanje za fasciklu "Izbrisane stavke"
  1. Ime   Otkucajte ime za novu oznake za zadržavanje.

  2. Primeni ovu oznaku sledeće podrazumevanu fasciklu    Sa padajuće liste izaberite stavku Izbrisane stavke.

  3. Radnja zadržavanja    Izaberite stavku Izbriši i oporavak dozvoli da biste izbrisali stavke kada period zadržavanja istekne, ali dozvoli korisnicima da spasi izbrisane stavke u okviru period zadržavanja izbrisanu stavku (koja podrazumevano iznosi 14 dana).

  4. Period zadržavanja    Kada stavku dostigne sledeće godine (u dani), izaberite stavku, a zatim unesite trajanje period zadržavanja. U ovom scenariju stavke će biti izbrisane posle 1825 dana (pet godina).

  5. Komentar   (Opcionalno) Otkucajte komentar u kome objašnjavate svrhu prilagođene zadržavanje oznaku.

 3. Kliknite na dugme Sačuvaj da biste kreirali prilagođeni RPT za fasciklu "Izbrisane stavke".

  Novi RPT se prikazuje na listi oznake za zadržavanje.

Povratak na vrh

Kada kreirate prilagođenu zadržavanje oznake, sledeći korak je da kreirate nove smernice za zadržavanje i Dodavanje oznake za zadržavanje. Ćete dodati tri oznake za prilagođene zadržavanje koju ste kreirali u koraku 2 i ugrađene oznake koje su navedena u prvi odeljak. U koraku 4, dodeljujete ove nove smernice za zadržavanje na poštanske sandučiće korisnika.

 1. U EAC, idite na Upravljanje Usaglašenošću > Smernice za zadržavanje.

 2. Na stranici Smernice za zadržavanje , kliknite na dugme novo Nova ikona .

 3. U polju ime otkucajte ime za nove smernice za zadržavanje; na primer, alpski kuća arhive i smernice za brisanje.

 4. U okviru oznake za zadržavanje, kliknite na dugme Dodaj Nova ikona .

  Prikazana je lista oznake za zadržavanje u vašoj organizaciji. Imajte u vidu da se prikazuju prilagođene oznake koju ste kreirali u koraku 2.

 5. Dodajte 9 oznake za zadržavanje koje su istaknute u sledeći snimak (sledeće oznake su detaljnije opisana u odeljku dodatne informacije o ). Da biste dodali oznake za zadržavanje, izaberite je i zatim kliknite na dugme Dodaj.

  Dodavanje oznake za zadržavanje za nove smernice za zadržavanje

  Savet: Možete da izaberete više oznake za zadržavanje tako što ćete držati pritisnut taster Ctrl , a zatim izabrati stavku svaka oznaka.

 6. Kada ste dodali oznake za zadržavanje, kliknite na dugme u redu.

 7. Na stranici nove smernice za zadržavanje , kliknite na dugme Sačuvaj da biste kreirali nove smernice.

  Nove smernice za zadržavanje se prikazuje na listi. Izaberite stavku da biste prikazali oznake za zadržavanje povezan sa njim u oknu sa detaljima.

  Nove smernice za zadržavanje i listu povezanih zadržavanje oznaka

Povratak na vrh

Kada se kreira novo poštansko sanduče smernica za zadržavanje pod imenom MRM podrazumevane smernice je dodeljena je po podrazumevanoj vrednosti. U ovom koraku, zameni smernica za zadržavanje (jer poštansko sanduče može da ima samo jedan smernica za zadržavanje dodeljene) tako što ćete dodeliti nove smernice za zadržavanje koju ste kreirali u koraku 3 za poštanske sandučiće korisnika u vašoj organizaciji. Ovaj korak podrazumeva da ćete dodelite nove smernice svi Poštanski sandučići u vašoj organizaciji.

 1. U EAC, izaberite stavke Primaoci > Poštanski sandučići.

  Prikazuje lista svih poštanskih sandučića u vašoj organizaciji.

 2. Izaberite poštanske sandučiće tako što ćete kliknuti na prvoj listi, držite pritisnut taster Shift i izabrati poslednji na listi.

 3. U oknu sa detaljima sa desne strane na EAC, u okviru Masovnog uređivanja, kliknite na dugme Više opcija.

 4. U okviru Smernice za zadržavanje, kliknite na dugme Ažuriraj.

 5. Na stranici masovno dodeljivanje smernica za zadržavanje , sa padajuće liste Izaberite smernice za zadržavanje izaberite smernice za zadržavanje koju ste kreirali u koraku 3; na primer, alpski kuća arhive i smernice za zadržavanje.

 6. Kliknite na dugme Sačuvaj da biste sačuvali novi zadatak smernice za zadržavanje.

 7. Da biste se uverili da je nove smernice za zadržavanje dodeljen poštanskih sandučića, možete da uradite sledeće: izaberite poštansko sanduče na stranici Poštanski sandučići, a zatim kliknite na dugme Uredi.

  1. Izaberite poštansko sanduče na stranici Poštanski sandučići , a zatim kliknite na dugme Uredi Uredi .

  2. Na stranici svojstva poštanskog sandučeta za izabranog korisnika, izaberite stavku poštansko sanduče funkcije.

   Ime nove smernice dodeljene poštansko sanduče se prikazuje u Smernice za zadržavanje u padajućoj listi.

Povratak na vrh

Nakon što primenite nove smernice za zadržavanje na poštanske sandučiće u koraku 4, može potrajati do 7 dana u Exchange Online za nove postavke zadržavanja se primeniti na poštanske sandučiće. To je zato što proces koji se zove upravlja fasciklu pomoćnik za poštanske sandučiće procesa jednom u svakih 7 dana. Umesto da čeka se upravlja pomoćnika za fascikle da biste pokrenuli, možete ponovo da se ovo dogodi tako što ćete pokrenuti na Start-ManagedFolderAssistant cmdlet u Exchange Online PowerShell.

Šta se događa kada pokrenete upravlja pomoćnika za fascikle? Ovo ograničenje se primenjuje postavke u smernice za zadržavanje tako što ćete ispitivanja stavke u poštanskom sandučetu i kako utvrditi da li su naplaćene za zadržavanje. Zatim markice stavke podležu zadržavanje odgovarajuće zadržavanje oznaku, i zatim vodi navedeni zadržavanje radnje na stavki prošle godine za zadržavanje.

Evo koraka za povezivanje sa Exchange Online PowerShell, a zatim pokrenite upravlja pomoćnika za fascikle na svakih poštanskog sandučeta u vašoj organizaciji.

 1. Na lokalnom računaru, otvorite Windows PowerShell i pokrenite sledeću komandu.

  $UserCredential = Get-Credential

  U dijalogu Windows PowerShell akreditiva zahteva otkucajte korisničko ime i lozinku za nalog Office 365 Globalni administrator i zatim kliknite na dugme u redu.

 2. Pokrenite sledeću komandu.

  $Session = New-PSSession –ConfigurationName Microsoft.Exchange –ConnectionUri https://outlook.office365.com/powershell-liveid/ -Credential $UserCredential –Authentication Basic -AllowRedirection
 3. Pokrenite sledeću komandu.

  Import-PSSession $Session
 4. Da biste potvrdili da ste povezani u organizaciji Exchange Online , pokrenite sledeću komandu da biste dobili listu poštanske sandučiće u vašoj organizaciji.

  Get-Mailbox

  Napomena: Za više informacija ili ako imate problema sa povezivanjem na Exchange Online organizaciju, pogledajte članak Povezivanje sa Exchange Online pomoću udaljenog programa PowerShell.

 5. Pokrenite sledeće dve komande da biste započeli upravlja pomoćnika za fascikle za sve poštanske sandučiće korisnika u vašoj organizaciji.

  $Mailboxes = Get-Mailbox -ResultSize Unlimited -Filter {RecipientTypeDetails -eq "UserMailbox"}
  $Mailboxes.Identity | Start-ManagedFolderAssistant

To je to! Podesite smernica za arhiviranje i brisanju alpski kuća organizaciji.

Više informacija

 • Kako se izračunava za zadržavanje starost? Zadržavanje starosti stavki iz poštanskog sandučeta se izračunava sa datumom isporuke ili datum kreiranja za stavke kao što su radnu verziju poruke koje nisu poslali, ali se kreiraju od strane korisnika. Kada se upravlja pomoćnika za fascikle obrađuje stavke u poštansko sanduče, markice datum početka i datum prestanka važenja za sve stavke koje sadrže oznake za zadržavanje sa radnjom brisanja i dozvoli oporavka ili trajno izbrisali zadržavanja. Stavke koje imaju oznaku u arhivi su oznaku sa datumom Premesti.

 • Sledeća tabela pruža više informacija o svaka zadržavanje oznaka koje se dodaje u smernice za zadržavanje prilagođene koji je kreiran tako što ćete pratiti korake u ovoj temi.

  Oznake za zadržavanje

  Svrha ove oznake

  Ugrađene ili prilagođene?

  Tip

  Alpska kuća 3 godine Premesti u arhivu

  Premešta stavke koje su 1095 dana (3 godine) u poštansko sanduče arhive.

  Prilagođeno (pogledajte korak 2 )

  Podrazumevane smernice za oznake (arhiva); ovu oznaku automatski primenjuje se na celu poštansko sanduče.

  Alpska kuća 7 godina trajno brisanje

  Trajno briše stavke u primarno poštansko sanduče ili arhive poštansko sanduče kada su 7 godina.

  Prilagođeno (pogledajte korak 2 )

  Podrazumevane smernice za označavanje (Brisanje); ovu oznaku automatski primenjuje se na celu poštansko sanduče.

  Alpska kuća izbrisane stavke Izbriši 5 godina i dozvoli oporavka

  Briše stavke iz fascikle "Izbrisane stavke" koje se nalaze pet godina. Korisnicima možete oporaviti ove stavke za 14 dana pošto su izbrisani. *

  Prilagođeno (pogledajte korak 2 )

  Zadržavanje smernice za označavanje (izbrisanih stavki); ovu oznaku automatski primenjuje se na stavki u fascikli "Izbrisane stavke".

  Moguće oporaviti stavke 14 dana premestite u arhivu

  Premešta stavke koje su u fascikli mogu oporaviti stavke roku od 14 dana u fasciklu mogu oporaviti stavke u poštanskom sandučetu na arhive.

  Ugrađeni

  Zadržavanje smernice za označavanje (mogu oporaviti stavke); ove oznake se automatski primenjuje na stavke u fascikli mogu oporaviti stavke.

  Neželjena e-pošta

  Trajno briše stavke koje su u fascikli "Neželjena e-pošta" za 30 dana. Korisnicima možete oporaviti ove stavke za 14 dana pošto su izbrisani. *

  Ugrađeni

  Zadržavanje smernice za označavanje (neželjene e-pošte); ovu oznaku automatski primenjuje se na stavki u fasciklu Neželjena e-pošta.

  Izbriši 1 mesec

  Trajno briše stavke koje su stare 30 dana. Korisnicima možete oporaviti ove stavke za 14 dana pošto su izbrisani. *

  Ugrađeni

  Lični; korisnici mogu se primeniti ovu oznaku.

  Izbriši godinu

  Trajno briše stavke koje su stare 365 dana. Korisnicima možete oporaviti ove stavke za 14 dana pošto su izbrisani. *

  Ugrađeni

  Lični; korisnici mogu se primeniti ovu oznaku.

  Nikada ne Delete

  Ovu oznaku da sprečite stavke brisanju tako što ćete smernica za zadržavanje.

  Ugrađeni

  Lični; korisnici mogu se primeniti ovu oznaku.

  Premeštanje lične godinu za arhiviranje

  Premešta stavke u poštanskom sandučetu na arhive nakon godinu.

  Ugrađeni

  Lični; korisnici mogu se primeniti ovu oznaku.

  Napomene: * Korisnici mogu da koriste alatke "spasi izbrisane stavke" u Outlook i Outlook Web App da biste oporavili izbrisane stavke u okviru period zadržavanja izbrisanu stavku koja podrazumevano iznosi 14 dana u Exchange Online. Administrator možete da koristite Windows PowerShell da biste povećali period zadržavanja izbrisane stavke da biste maksimalno 30 dana. Više informacija potražite u članku:

 • Koristite na mogu oporaviti stavke 14 dana premestite u arhivu zadržavanje oznake pomoći će vam slobodan prostor za skladištenje u fascikli mogu oporaviti stavke u primarno poštansko sanduče korisnika. Ovo je korisno kada je poštansko sanduče korisnika stavljen na čekanje, što znači da nema ikada trajno izbrisane poštansko sanduče korisnika. Premeštanje stavki u arhivi poštansko sanduče, ona mogu se izvršiti bez kvote skladišta za fasciklu mogu oporaviti stavke u primarno poštansko sanduče će biti dostupni. Više informacija o to i kako da biste to izbegli, pogledajte članak povećali mogu oporaviti stavke kvote za poštanske sandučiće na čekanje.

Povratak na vrh

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×