Podešavanje sistema Office 365 telefon automatski telefonski sistem

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Automatski telefonski sistemi su vrlo korisno i da osobe koje pozivaju u vašoj organizaciji pomerite meni sistem da treba da ih dobijem reda, osobe ili operator. Možete da kreirate automatskom telefonskom sistemu za vašoj organizaciji koristi Skype for Business centra administracije. Da biste kreirali novi automatski telefonski sistem, idite na usmeravanje poziva u navigaciji sa leve strane, a zatim izaberite automatski telefonski sistemi > Dodaj novi.

Ako želite da saznate više o automatski telefonski sistemi, pogledajte članak koje su automatski telefonski sistemi oblaku PBX?.

Korak 1 – prvi koraci

 • Pre nego što možete da kreirate i podesite vaše automatske telefonske sisteme, moraćete da biste dobili ili preneli postojeće naplatu ili besplatan brojeve. Kada stignete na naplatu ili besplatan brojeve, oni pojaviće se u Skype for Business centra administracije > glasa > Brojevi telefona karticu i na broj tip na listi će biti navedena kao usluga – besplatne. Da biste dobili usluge brojeve, pogledajte članak Prvi Skype za posao usluge telefonske brojeve ili ako želite da prenos i postojeći broj usluge, pogledajte članak Prenos telefonskih brojeva za Skype za posao Online. Brojeve korisnika (pretplatnika) nije moguće dodeliti automatske telefonske sisteme. Ako ste izvan sad, ne možete da koristite Skype for Business centra administracije da biste dobili usluge brojeve. Idite ovde umesto toga da biste videli kako to da uradite sa spoljne strane sad

  Oprez : Da biste dobili i besplatne brojeve, morate da podesite PSTN potrošnju naplata. Da biste uradili ovo potražite u članku Šta je to PSTN potrošnju naplata? i Podešavanje PSTN potrošnju naplatom.

 • Vaša organizacija mora imati (Minimalno) za Enterprise E3 plus Skype za posao PBX u oblaku licencu ili licencu za Enterprise E5.  Broj Skype za posao PBX u oblaku korisničkih licenci koje su dodeljene posledice broj usluge brojeve koji su dostupni će se koristiti za automatski telefonski sistemi. Brojeve automatskih telefonskih sistema možete da imate je zavise od broja Skype za posao PBX u oblaku i PSTN konferencije licenci koje su dodeljene u vašoj organizaciji. Da biste saznali više o licenciranju, idite ovde.

  Savet : Da biste preusmerili pozive za operatora ili opciju menija koja je na mreži korisnika sa Skype za posao PBX u oblaku licencu, moraćete da ih omogućite za Enterprise Voice ili im dodelite PSTN pozivate plan. Pogledajte članak Dodeljivanje Skype za posao licence. Takođe možete da koristite Windows PowerShell. Na primer da pokrenete: Set-CsUser -identity "Amos Marble" -EnterpriseVoiceEnabled $true

Korak 2 – Kreirajte novu automatskog telefonskog sistema

U Skype for Business centra administracije, kliknite na dugme Pozovi usmeravanje > automatski telefonski sistemi, a zatim kliknite na dugme Dodaj novi:

Na stranici Uredi opšte informacije u ili odaberite:

Nova telefonskog stranica automatsko 1.

1

Ime Postavite opisno ime vaše automatski telefonski sistem. Ime je potrebno i može da sadrži do 64 znakova, uključujući i razmake. On će biti naveden u koloni " ime " na kartici automatske telefonske sisteme .

2

Broj telefona Izaberite broj telefona za vaš automatski telefonski sistem. Potreban je broj telefona i možete da izaberete sve dostupne usluge naplatu ili besplatan telefonski broj koje imate za vašu organizaciju. Ako nema navedenih brojeva telefona, moraćete da nabavite usluge naplatu ili besplatan telefonski broj. Idite ovde da ih preuzmete.

Napomena : Brojeve korisnika (pretplatnika) nije moguće dodeliti automatske telefonske sisteme.

3

Vremenska zona Morate da podesite vremensku zonu za vaš automatski telefonski sistem, ali ga ne treba da odgovaraju vremensku zonu glavni adresu koja je navedena za vašu organizaciju. Svaki automatski telefonski sistem može imati različite vremenske zone i radnog vremena za automatski telefonski sistem će biti postavljena na osnovu vremensku zonu koju ovde izaberete.

4

Jezik Izaberite jezik koji želite da koristite za vaš automatski telefonski sistem sa bilo koje dostupne jezike navedene. Na koje ovde podesite je jezik koji automatski telefonski sistem će koristiti da biste vršili interakciju sa osobama koje ulazak ovaj automatski telefonski sistem i sistem uputstva će se reprodukovati na ovom jeziku.

5

Prepoznavanje govora Prepoznavanja govora dostupno je i ako je izabrana ova opcija osobe koje pozovete možete da koristite glasovni unos na jeziku koji ste podesili. Prepoznavanje govora možete da onemogućite opozivanjem ako želite samo da biste omogućili da koristite njihove tastaturu telefona.

6

Operator Ovo je opcionalno i ne treba da bude podešen za automatski telefonski sistem. Međutim, možete da podesite opciju Operator za osobe koje pozovete da budete u mogućnosti da prelomite iz menija razgovarati osobe da biste im pomogli.

Taster 0 se automatski dodeljuju operateru.

Ako podesite ovo, će takođe morate da pozovete da je dostupna opcija u meniju Opcije uređivanja na stranici radno vreme poziva za rukovanje . Ako ste postavili operatora vaše automatski telefonski sistem, moraćete da smestite u odgovarajućem tekstom za odziv u polju će pozivaoci čuti ili promenite audio datoteku da biste uključili ovu opciju. Na primer, "za operatora, pritisnite taster nuli."

Možete da podesite jednu od sledećih operatora:

 • Osoba u vašem preduzeću koja je na mreži korisnika sa Skype za posao PBX u oblaku licencu koja je omogućen za poslovnu aplikaciju za ili dodeljeni PSTN zove plan.

  Napomena : Korisnici koji se hostuju na lokalni korišćenja programa Skype za posao Server 2015 ili Lync Server 2013 i 2010 nisu podržani.

 • Pozivanje reda koji ste podesili.

 • Možete ga podesiti tako da osoba koja zove će biti poslata govornu poštu. Da biste to uradili, izaberite osobu u preduzeću i postavite neke osobe pozive na proslediti direktno u govornu poštu.

Podrazumevano, radno vreme su podešene na 24 časa dnevno - 7 dana u nedelji, tako da svi sati se smatraju radno vreme. Sve časova koji nisu uključeni u radno vreme se smatraju nakon radno vreme. Ako izaberete opciju " Prilagođeno " i podesite vaše radno vreme, onda će se dodati nove stranice koji se zove nakon časa poziva za rukovanje i moraćete da konfigurišete poziv za rukovanje nakon radno vreme za automatski telefonski sistem.

Novi automatski telefonski sistem radno.

1

Izaberite opciju Prilagođeno da biste izabrali određene radno vreme u kalendaru. Kada izaberete stavku Prilagođeno, radno vreme će biti postavljen od ponedeljka do petka, 9:00 am - 5 sati podrazumevano.

2

Da biste promenili radno vreme, markirajte radnog vremena koje želite da podesite pomoću kalendara. Kalendar omogućava vam da izaberete radno vreme u svakih 30 minuta, a na radno vreme koji ovde izaberete će biti postavljena na osnovu vremensku zonu koju ste postavili na stranici Opšte informacije o . Da biste podesili prelom (ručak prelom, na primer), opozovite izbor u polju ili prevucite da biste opozvali izbor vreme na kalendaru. Takođe možete imati više prelomi koje možete da podesite u okviru radno vreme.

Savet : Ako koristite prilagođeni radno vreme raspored, takođe moraćete da podesite poziva daje za posle radno vreme. Nakon časova poziva za rukovanje stranica će biti dodat tako da možete da konfigurišete te opcije, a će vam dati iste opcije kao radno vreme poziva za rukovanje.

Možete podesiti Pozdrav, upite i menije za osobe koje se poziva u vašoj organizaciji automatskog telefonskog sistema telefonskog broja će čuti tokom radnog vremena.

Radno vreme poziva za rukovanje.

1

Preduzeća za pozdrav Radno vreme pozdrav je opcionalno i može se podesiti da Nijedno. U ovom slučaju, pozivalac će čuli bez poruke ili pozdrav pre nego što poziv je obradio jednu od opcija koje izaberete. Takođe možete da otpremanje zvučne datoteke (u .wav, mp3 ili .wma oblikovanja) ili kreirajte prilagođeni pozdrav pomoću pretvaranja teksta u govor.

 • Nijedno Nema pozdrava će se reprodukovati kada ljudi ulazak automatskog telefonskog sistema telefonskog broja.

 • Kreirajte prilagođeni pozdrav Ako ste odabrali ovo, treba da unesete tekst koji želite da sistem za čitanje (do 1000 znakova). Na primer, unesite "Dobro došli u Contoso. Poziva važno je da nam."u okvir za tekst će pozivaoci čuti .

 • Otpremanje zvučne datoteke Ako ste odabrali ovo, moraćete da biste snimili pozdrav i zatim otpremite audio datoteku (u obliku .wav, .mp3 ili .wma).

2

Možete da izaberete šta se dešava sa pozive koji dolaze tokom radnog vremena. Možete da odaberete između sledećih opcija:

 • Prekidanje veze Ako je izaberete, osoba koja zove će biti prekinuta posle radnog vremena za pozdrav.

 • Preusmeravanje poziva To može se koristiti za automatsko slanje poziva:

  • Osoba u vašem preduzeću koja je na mreži korisnika sa Skype za posao PBX u oblaku licencu koja je omogućen za poslovnu aplikaciju za ili dodeljeni PSTN pozivate plan. Možete ga podesiti tako da osoba koja zove mogu se poslati na govornu poštu. Da biste to uradili, izaberite osobu u preduzeću i ta osoba će imati njihove pozive direktno u govornu poštu.

   Napomena : Korisnici koji se hostuju na lokalni korišćenja programa Skype za posao Server 2015 ili Lync Server 2013 i 2010 nisu podržani.

  • Pozivanje reda pomoću poziva redosleda omogućava poziv da biste se prebacili na postojeću poziva red koji ste podesili

  • Drugi automatskog telefonskog sistema možete da koristite postojeći automatsko telefonskog sistema da biste kreirali drugi nivo opcije menija koja sadrži podmeni. Ovo se nazivaju ugnežđene automatske telefonske sisteme.

 • Reprodukovanje meni opcije odziv Ovo možete koristiti i da biste omogućili da podesite upit koji želite da se reprodukuje.

3

Meni odziv Da biste kreirali glavni meni odziv, možete da koristite pretvaranja teksta u govor ili da otpremite audio datoteku (.wav, .mp3 ili .wma). Možete da upišete na odziv u polju će pozivaoci čuti ili snimanje na audio datoteku i reći, na primer: "za prodaju, recimo ili pritisnite taster ili recimo 1. Za usluge, pritisnite taster ili recimo 2. Podrška za korisnike, pritisnite taster ili recimo 3. Za operatora, pritisnite taster ili recimo 0. Da biste čuli ovaj meni ponovo, pritisnite taster zvezde ili recimo ponovi."

 • Kreiranje prilagođenih odziv Ako ste odabrali ovo, treba da unesete tekst koji želite da sistem za čitanje (do 1000 znakova).

 • Otpremanje zvučne datoteke Ako ste odabrali ovo, moraćete da biste snimili pozdrav i zatim otpremite audio datoteku (u obliku .wav, mp3 ili .wma).

4

Biranje po imenu Ako izaberete ovu opciju, to će omogućiti osobe koje pozovete da tražite osobe iz organizacije koje koriste pretraživanje direktorijuma. Možete da izaberete koji ljudi će da bude navedena kao dostupna ili nije dostupno za biranje po imenu postavljanjem te opcije na stranici biranjem opsega . Bilo koji korisnik na mreži pomoću programa Skype for Business PBX u oblaku licencu možete pronaći tako što ćete biranja po imenu.

Oprez : Korisnici koji se hostuju na lokalni pomoću programa Skype za posao Server 2015 ili Lync Server 2013 i 2010 nije moguće doći do sa telefona po imenu.

5

Uređivanje opcije menija Opcije menija možete dodati ili ukloniti pomoću ključnih dugmadi na tastaturi. Da biste dodali opciju menija, pritisnite odgovarajući taster na tastaturi. Tasteri koristi će se promeniti u boji i odgovarajućih red opcija će se pojaviti ispod. Da biste izbrisali opciju menija, jednostavno kliknite na odgovarajući taster na tastaturi kontrolu da biste opozvali izbor ovaj ključ. Ključni mapiranje red će biti uklonjena.

Savet : Će se ažuriranje meni odzive tekst ili ponovno snimanje audio posebno prilikom dodavanja uklanjanje opcije zato što ona neće biti automatski izvršeni za odziv postojeće meni.

Bilo koju opciju menija možete dodati i ukloniti u bilo kom redosledu i ključnih mapiranja ne treba da se neprekidno. Je moguće, na primer, da biste kreirali meni sa tasterima 0, 1 i 3 mapirane opcije, dok ne koristi tastere 2.

Napomena : Tasteri * (ponavljanje) i # (nazad) rezervisani sistem i ne mogu da budem premešten. Ako je omogućeno prepoznavanje govora, pritiskanje * će odgovaraju "Ponovi" i # će odgovaraju "Nazad" glasovne komande.

6

Da biste podesili opcije menija, kada izaberete na taster(e), potrebno je da:

 • Unesite ime opcije Ovo mogu da sadrže do 64 znaka i može da sadrži više reči kao što su "Korisničku službu" ili "Operacije i osnova". Ako prepoznavanje govora je omogućen ime će automatski biti prepoznat i osoba koja zove će moći da ili pritisnite 3, rekao "tri" ili piše "Usluga" da biste izabrali opciju mapirani ključ 3.

 • Sledeći korak je da biste izabrali gde je poziv za slanje ako odgovarajućih pritisne ili je izabrana opcija koristite prepoznavanje govora. Moguće poslati poziv:

  • Operator Ako operator je već instalacioni program, automatski je mapirano ključ 0, ali ga možete takođe da izbriše ili dodeljene različitim ključem. Ako operator nije podešena da bilo koji taster, zatim glasovne komande "Operator" onemogućeno i.

  • Osoba u vašem preduzeću koja je na mreži korisnika sa Skype za posao PBX u oblaku licencu koja je omogućen za poslovnu aplikaciju za ili dodeljeni PSTN zove plan. Možete da podesite tako da osoba koja zove mogu se poslati na govornu poštu. Da biste to uradili, izaberite osobu u preduzeću i ta osoba će imati njihove pozive direktno u govornu poštu.

   Napomena : Korisnici koji se hostuju na lokalni korišćenja programa Skype za posao Server 2015 ili Lync Server 2013 i 2010 nisu podržani.

  • Pozivanje reda Korišćenje opcija za pozivanje redosleda omogućava poziv da biste se prebacili na postojeću poziva red koji ste podesili.

  • Automatski telefonski sistem Da biste kreirali drugi nivo opcije menija koja sadrži podmeni možete da koristite postojeće automatski telefonski sistem. Ovo se nazivaju ugnežđene automatske telefonske sisteme.

   Napomena : Radno vreme tokom ugnežđene (ili drugi nivo) automatski telefonski sistemi će se koristiti uključujući za pozive poslate sa drugim automatski telefonski sistem koji je podešen.

Na ovoj stranici, možete podesiti koje korisnici u vašoj organizaciji će biti navedeno u direktorijumu i dostupne za biranje po imenu kada osoba koja zove u vašoj organizaciji.

Pozovite opseg za pretraživanje pomoću telefona po imenu.

1

Koristite opciju Uključi , imate dve opcije:

 • Sve Online korisnici Ova opcija dozvoljava svim osobama u vašoj organizaciji će biti uključeni u pretraživanje direktorijuma. Sve korisnike na mreži pomoću programa Skype za posao PBX u oblaku licencu sa PSTN pozivate plan će biti naveden.

 • Prilagođena Ako koristite ovu opciju, možete da pretražujete listu distribucije ili bezbednosne grupe koji je kreiran u vašoj organizaciji i osobe dodao na ovu listu distribucije ili bezbednosne grupe koji su na mreži korisnike sa Skype za posao PBX u oblaku licence će biti uključene u pretraživanje direktorijuma. Možete da dodate više liste distribucije i bezbednosne grupe.

Oprez : Lokalne korisnike iz primene programa Skype za posao 2015 ili Lync Server 2013 i 2010 neće biti navedena kada neko pretražuje direktorijuma pomoću telefona po imenu.

2

Koristite opciju izuzeli , imate dve opcije:

 • Nijedno Ova opcija označava da nema Online korisnici će izuzeti iz pretrage direktorijuma.

 • Prilagođena Ako koristite ovu opciju, možete da pretražujete listu ili bezbednost grupu za distribuciju koja je kreirana u vašoj organizaciji i sve osobe dodaju na ovu listu distribucije ili bezbednosne grupe će biti isključene iz pretraživanje direktorijuma.

Oprez : Lokalne korisnike iz primene programa Skype za posao 2015 ili Lync Server 2013 i 2010 neće biti navedena kada neko pretražuje direktorijuma pomoću telefona po imenu.

Napomena : Može potrajati do 36 sati za novi korisnik da bi njeno ime da bude navedena u direktorijumu kada neko koristi biranja po imenu sa prepoznavanjem govora.


Kada u potrebna polja i podešavanje poziva rukovanje menije i opcije, kliknite na dugme Sačuvaj.

Uređivanje i testiranje za automatski telefonski sistemi

Nakon što ste sačuvali na automatski telefonski sistem, on će biti naveden na stranici automatski telefonski sistemi . Ovo će vam omogućiti da brzo da pogledate neke od opcija koje ste podesili, uključujući ime, broj telefona, jezik i status.

Ako želite da promenite u automatskom telefonskom sistemu, kliknite na dugme da biste istakli automatski telefonski sistem i na strani tabli, možete kliknite na dugme Uredi.

Možete da postavite i brzo probni poziv radi vaš automatski telefonski sistem pomoću dugmeta testiranje na strani tabli.

Želite da znate više?

Takođe možete da koristite Windows PowerShell za kreiranje i podešavanje automatske telefonske sisteme.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×