Podešavanje računara tako da sinhronizuje OneDrive for Business datoteke u sistemu Office 365

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Koristite OneDrive for Business da biste sinhronizovali školske ili poslovne datoteke sa računarom. Nakon toga, možete da radite sa datotekama direktno u sistemu datoteka i pristupate im čak i kada ste van mreže. Kad god ste na mreži, automatski će se sinhronizovati sve promene koje unesete vi ili drugi korisnici.

Napomena : Ovaj članak opisuje kako da sinhronizujete datoteke pomoću Novi klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive. Da biste sinhronizovali datoteke iz lokalnog instance SharePoint Server ili OneDrive for Business (kada je vaša organizacija ne pretplata Office 365 poslovni plan ili 21Vianet), morate da koristite prethodne OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju. Informacije o sinhronizovanju u ovakvim slučajevima, u članku Podešavanje računara za sinhronizaciju datoteka lokalnom sistemu SharePoint Server.

Da biste sinhronizovali OneDrive for Business sa računarom

 1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 2. Izaberite pokretanje aplikacija Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“ , a zatim izaberite stavku OneDrive.

  Opcije za navigaciju usluge Office 365

 3. Kliknite na dugme Sinhronizuj.

  Dugme „Sinhronizuj“

 4. Kad pregledač zatraži dozvolu da otvori Microsoft OneDrive, kliknite na dugme Dozvoli ili Da.

  Snimak ekrana dijaloga u programu Internet Explorer, u kome se traži dozvola za otvaranje usluge Microsoft OneDrive

 5. Šta se dalje dešava zavisi od toga imate li najnoviju verziju usluge OneDrive, da li ste prijavljeni u uslugu OneDrive sa poslovnog ili školskog naloga, kao i da li koristite klasični OneDrive.

  • Ako se pojavi dijalog Priprema za sinhronizovanje i ne dešava se ništa drugo, kliknite na vezu Preuzmi najnoviju verziju usluge OneDrive.

   Snimak ekrana dijaloga „Priprema za sinhronizovanje“ prilikom podešavanja usluge OneDrive for Business za sinhronizaciju

   Kada se preuzimanje završi, možda će se od vas zatražiti da se opet prijavite.

  • Ako se pojavi dijalog Podešavanje usluge OneDrive, prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga.

   Snimak ekrana dijaloga „Podešavanje usluge OneDrive“ prilikom podešavanja usluge OneDrive for Business za sinhronizaciju

  • Ako imate najnoviju verziju usluge OneDrive i već ste se prijavili,otvoriće se OneDrive i preći ćete na sledeći korak.

 6. Kad se otvori OneDrive i pojavi dijalog Sinhronizovanje OneDrive datoteka sa ovim računarom, odaberite fascikle koje želite da sinhronizujete ili izaberite stavku Sinhronizuj sve datoteke i fascikle, pa kliknite na dugme U redu.

  Snimak ekrana stavke „Sinhronizacija datoteka iz usluge OneDrive“ u čarobnjaku „Dobro došli u OneDrive“

 7. Sinhronizovanje je sada podešeno. Zatvorite dijalog Priprema za sinhronizovanje ako je još uvek otvoren u veb pregledaču.

Vaše OneDrive for Business datoteke sada se pojavljuju u istraživaču datoteka ili nalazaču kao OneDriveImepreduzeća.

Potrebna vam je pomoć?

Dobijanje pomoći sa foruma Office 365 zajednice Administratori: Prijavite se i kreirajte zahtev za uslugu Administratori: Pozovite podršku

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Prvi koraci sa programom OneDrive for Business obuka

OneDrive za rešavanje problema sa sinhronizacijom

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×