Podešavanje pregleda slika za zadatak

U aplikaciji Planner svaki zadatak na Tabli može da ima pregled koji nudi brzi način za identifikovanje zadatka i prelazak na posao. Na primer, možete da koristite Office datoteku, PDF, fotografiju, vezu, listu za proveru ili čak jednostavni tekstualni opis.

Zašto ne mogu da vidim Planner? Tokom sledećih nekoliko meseci primenjujemo Planner. Ako imate plan koji ispunjava uslove, ali ga još ne vidite, budite strpljivi jer uskoro stiže!

Dodavanje pregleda

Da biste dodali pregled zadatka, samo mu priložite datoteku, fotografiju ili vezu ili dodajte listu za proveru. Kada prvi put priložite nešto zadatku ili napravite listu za proveru podataka, taj prilog ili lista postaju pregled.

Pregled slike na zadatku

Promena pregleda

Ako biste radije da koristite drugi prilog ili listu kao pregled ili ako želite da koristite tekstualni opis kao pregled, izaberite zadatak da biste otvorili detalje o njemu.

Da biste koristili drugi prilog kao pregled, izaberite tri tačke u uglu priloga, a zatim odaberite stavku Postavi kao pregled.

Postavljanje druge datoteke kao pregleda zadatka

Da biste koristili listu za proveru kao pregled, potvrdite izbor u polju za potvrdu Postavi kao pregled u okviru stavke Lista za proveru.

Postavi kao pregled

Da biste koristili tekst opisa zadatka kao pregled,, potvrdite izbor u polju za potvrdu Postavi kao pregled pored opisa.

Korišćenje opisa zadatka kao pregleda

Uklanjanje pregleda

Ako želite da se zadatak pojavi na Tabli bez pregleda, izaberite zadatak da biste otvorili detalje o njemu.

Ako je pregled prilog, izaberite tri tačke u uglu pregleda, a zatim odaberite stavku Ukloni kao pregled.

Uklanjanje pregleda

Ako je pregled tekst opisa ili lista za proveru, opozovite izbor u polju za potvrdu Podesi kao pregled.

Korišćenje pregleda kao pokretanja

Ako koristite Office datoteku kao pregled, možete da izaberete pokretanje u uglu pregleda da biste je otvorili u usluzi Office Online.

Koristite pokretanje pregleda da biste otvorili Office datoteke

Pomoću koautorstva u realnom vremenu u usluzi Office Online, možete da unosite promene istovremeno sa članovima tima bez brige da ćete izgubiti to što ste uradili! Saznajte više.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×