Podešavanje pozivanje planovi

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Pozive na druge korisnike Skype za posao su besplatne, ali ako želite da korisnici mogu da pozovem telefoni izvan vašeg preduzeća domaće pozivanje Plan za ili je Međunarodni pozivanje Plan u usluzi Office 365. To je lako da podesite ovo za svoje preduzeće.

1. korak: Kupovina i dodela licenci

 1. Ako telefonskim sistemom u usluzi Office 365 funkcija nije uključen u vaš plan, možda ćete morati da kupite licence programski dodatak Telefonski sistem . Nakon što ste Telefonski sistem licence, kupite Pozivanje planova za Office 365. Pogledajte Skype za posao i Microsoft timovima programski dodatak licenciranjei kupite licence i planiranje.

  Savet : Telefonski sistem licenci i pozivanje planova u usluzi Office 365 zajedno, tako da biste videli opciju za kupovinu pozivanje planove, prvo morate imati licence Telefonski sistem .

 2. Prvo dodelite licence, a zatim dodelite pozivanje Plan za osobama u vašoj organizaciji. Pogledajte članak Dodeljivanje Skype za posao i Microsoft timovima licence.

Korak 2: Dobijanje telefonskih brojeva

Ako ste van Sjedinjenih Država, redosled koraka menja malo. To je zato što u nekim zemlje/regione, dobijate hitne adresu sa broj telefona koju ste uzeli sa Office 365 ili broj telefona prenosite. Ako ste van Sjedinjenih Država, prvo uradite korak 3: Dodavanje hitne adrese i lokacije za vašu organizaciju, a zatim uradite korak 2: dobijanje telefonskih brojeva.

 1. Ako koristite brojeve telefona iz usluge Office 365, pratite ove korake. Ako je potrebno da biste preneli postojeći brojevi telefona drugog dobavljača usluga, pratite korake u Prenos telefonskih brojeva za Office 365.

 2. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 3. Idite na Office 365 centar administracije > centre administracije > Skype za posao > glas.

  VAŽNO: Da biste videli opciju Glas u levom oknu za navigaciju u centru administracije usluge Skype za posao, prvo morate da kupite najmanje jednu Enterprise E5 licencu, jednu licencu za dodatak Telefonski sistem ili jednu licencu Audio konferencija.

 4. Odaberite stavku brojeva telefona. Videćete koliko licenci Telefonski sistem imate, da vam dati predstavu o tome kako mnogi telefonske brojeve da biste zatražili.

  Savet : Da pribave nego što ste licence za više brojeva telefona. Da biste utvrdili da nabavite koliko brojeva telefona, svoj broj licenci, dodajte 10 procenata broj licenci, a zatim dodajte 10. Na primer, ako ste kupili 100 licence, možete da preuzmete 120 brojeva telefona.

  Na kontrolnoj tabli prikazuje koliko PBX u oblaku licenci koje imate.
 5. Odaberite stavku Dodaj novi broj > novi korisnik brojeve, i na stranici Dodavanje novog korisnika brojeva , odaberite zemlje/regiona, država/regiona i grad koji želite da izaberete brojeve iz.

 6. U okviru Količina, unesite broj telefonskih brojeva koje želite za vašu organizaciju iz ove oblasti i kliknite na dugme Dodaj da biste kreirali rezervaciju.

  Upozorenje : Imate 10 minuta da biste izabrali brojevi telefona. Nakon 10 minuta, brojevi telefona se vraćaju u grupu brojeva telefona na Office 365.

  Na sledećoj slici možete da vidite da brojevi telefona dodato za dve različite gradove, sa 9 minuta da ih preuzmete.

  Na stranici Dodavanje korisnika brojeve, navedite oblasti gde želite da se brojevi za.
 7. Možete da odaberete da prikažete brojeve da biste videli kompletnu listu brojeva telefona. Ovo je korisno ako ne želite da određeni broj na listi.

 8. Izaberite željene brojeve telefona, a zatim odaberite Acquire brojeve.

 9. Vratićete se na stranicu za glas gde ćete videti sve brojeve ste nabavili.

  Kod na kontrolnoj tabli glasa, videćete sve brojeve telefona ste nabavili.

Korak 3: Dodavanje hitne adrese i lokacije za organizaciju

 1. Na stranici glas odaberite hitno lokacije > Dodaj novu adresu.

 2. U oknu " Nova adresa ", unesite ime za adresu i zatim popunite preostale poljima.

  Kada unesete nove hitne adrese, oblikovanje ime može doći do greške.

  Savet : Za engleski klijente, ako ime je broj, ne zaboravite da uključite „st” ili „t” na kraju, kao što je prikazano na slici iznad.

 3. Odaberite stavku Proveri valjanost.

  Ako je potrebno, biće vam zatraženo da ispravite adresu.

  Upozorenje : Provera valjanosti ulica ili građanski adresu obuhvata uverite se da je legitimne i ispravno oblikovani. Je moguće da delimično odgovarajuću hitne adresu, kao i ako ste otkucana imena grada, možda i dalje da prođe provere valjanosti. Čak i ako je ispravno napisana i prosleđena provera valjanosti, kombinacija pogrešno napisano ime grada zajedno sa drugim ispravne delova adrese su dovoljno informacija da biste usmerili poziv u centru za odgovarajuće hitnih poruka.

  Savet : Ako adresu treba da rešite za hitne, zelenu reklamni natpis će se pojaviti koja vas obaveštava da je ažurirana na adresu.

 4. Kada je Validacija adrese, odaberite stavku Sačuvaj.

Korak 4: Dodela hitne adrese i brojevi telefona korisnika

Savet : Ako dodate još osoba na desnu preduzeća pre nego što ovaj korak, može potrajati nekoliko sati da se pojave na stranici Korisnici glas . Postoji na kašnjenje.

 1. Na stranici glas korisnici izaberite osobe koje želite da dodelite broj telefona i hitne adresa da biste.

 2. U oknu za radnje izaberite stavku Dodeli broj.

 3. Na stranici dodeljivanje broja na listi Izaberite broj da biste dodelili izaberite broj telefona za korisnika.

 4. Da biste izabrali hitne adresu, u polje unesite ime grada i odaberite stavku Pretraga.

  Važno : Ako ste van Sjedinjenih Država, brojeve već imam hitne adresu, ali sada možete da ga promenite. U članku Dodeljivanje ili menjanje hitne adrese za korisnika.

 5. Kad dodelite i broj telefona i hitne adresu, odaberite stavku Sačuvaj.

Korak 5: Recite svojim korisnicima za novi broj telefona

Preporučujemo da šaljete poštu ili pomoću svog preduzeća željenog komunikacije metoda da biste odredili osobe o novi broj telefona. Evo kako da vide taj broj telefona u njihove Skype za posao aplikacije:

 1. Prijavite se u Skype za posao na vašoj radnoj površini.

 2. Odaberite stavke postavke > Alatke > Opcije.

  Da biste prikazali svoj broj telefona, idite na postavke > alatke > opcije.
 3. Izaberite stavku telefoni.

  Korisnik može da vidi njen broj za dodeljivanje u aplikaciju Skype za posao tako što ćete odabrati postavke > alatke > opcije > telefon.

Šta još treba da znam?

 • Hitne adresu se često nazivaju građanski adresu, adresu ili fizičke adrese. To je ulica ili građanski adresu mesto poslovanja za vašu organizaciju.

 • Hitne lokacije nisu potvrdili, samo hitne adrese.

 • Ako želite da saznate više o hitne adrese, pogledajte članak koje su hitne lokacije, adrese i usmeravanje poziva?

Želite li da automatizujete dodeljivanja brojeva telefona?

Ako znate Windows PowerShell, možete da koristite sledeće cmdlet komande da biste automatizovali dodeljivanjem brojeve telefona korisnika.

Da biste saznali više, pogledajte članak kratak pregled: Korišćenje alatke Windows PowerShell veze uobičajenih Skype za posao Online zadataka upravljanja.

Ostavite komentar

Ovi koraci su korisne? Ako je tako, recite nam na dnu ovog članka. Ako ne vidite, recite nam šta je zbunjujuće i koristimo vaše povratne informacije da biste ponovo proverili naše korake.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Skype za posao Online: pozivanje hitno oznake Odricanje odgovornosti

Hitno pozivanje odredbe i uslove

Besplatni audio konferencije odlazni perioda

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×