Podešavanje postavki nadzora za kolekciju lokacija

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Nadzor omogućava administratorima da vode pouzdanu evidenciju o tome šta se dešava sa važnim sadržajem u kolekciji lokacija. Administratori su u mogućnosti da preuzmu čitavu istoriju radnji koje je izvršio određeni korisnik, kao i čitavu istoriju radnji koje su se odvijale u određenom vremenskom periodu. Ukoliko znate šta je određena osoba radila sa određenim informacijama, to može biti od ključne važnosti za mnoge zahteve posla, poput usaglašenosti sa pravilima i upravljanja zapisima.

Administratori lokacija mogu koristiti nadzora za praćenje kako dokumenti i stavke se koriste u celoj kolekciji lokacija. Sve događaje koji ste izabrali da nadzirete se čuvaju u nadzora izveštaji zasnovani na Microsoft Office Excel i su dostupne sa stranice "Izveštaji o nadzoru". Takođe možete da kreirate prilagođeni izveštaj koji sadrži nekoliko ovih događaja za opseg navedenog datuma, unutar određene oblasti u kolekciji lokacija, ili filtriranih do pojedinačnog korisnika.

Datoteka za evidenciju nadzora će sačuvati sledeće informacije o događajima koji su izabrani za nadzor:

 • Ime i lokacija stavke

 • Lokacija sa koje je događaj potekao

 • Tip stavke (na primer lista ili dokument)

 • Korisnički ID koji je povezan sa događajem

 • Datum i vreme događaja

 • Radnja izvršena na stavci

Iako ne postoji način da biste izmenili događaje kada budu prijavljeni, Administratori lokacija mogu brisanje stavki iz izveštaja evidencije nadzora.

Napomene : 

 • Smernice za upravljanje informacijama mogu da sadrže i nadzor događaja.

 • Nadzor obezbeđuje informacije o tome kada je stavka promenjena, ali ne i detalje o tome šta se promenilo. Iz tog razloga ne bi trebalo da se smatra alatkom za kreiranje verzija ili rezervne kopije dokumenata.

Podešavanje postavki nadzora za kolekciju lokacija

 1. Na matičnoj stranici kolekcije lokacija, u meniju Radnje na lokaciji postavite pokazivač na stavku Postavke lokacije, a zatim izaberite stavku Izmeni sve postavke lokacije.

 2. Na stranici " Postavke lokacije ", u odeljku Administracija kolekcije lokacija , izaberite stavku postavke nadzora za kolekciju lokacija.

 3. Izaberite događaje za koje želite da kreirate datoteku za evidenciju nadzora, a zatim kliknite na dugme U redu.

  Kada izaberete događaja za nadzor, on će biti nadgledani za svaku stavku u kolekciji lokacija svaki put kada dođe do događaja. To može da kreira potencijalno veliki broj događaja nadzora, naročito kada je omogućena postavka za prikazivanje stavki ili stavku Svojstva.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×