Podešavanje podrazumevanog OneDrive for Business prostora za skladištenje

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Podrazumevani prostor za skladištenje za svakog korisnika OneDrive korisnika je 1 TB. Ako imate neki od sledećih Office 365 planova, možete povećati skladište do 5 TB:

  • Office 365 Enterprise E3 i E5

  • Office 365 Government E3 i E5

  • Office 365 Education i Office 365 Education E5

  • OneDrive for Business Plan 2 i SharePoint Online Plan 2

Napomene : 

  • Ako vaša organizacija ima više od 5 korisnika, možete da promenite prostora za skladištenje više od 5 TB. Obratite se Microsoft podršci da diskutujete o vašim potrebama. Više informacija o prostora za skladištenje koji dolazi uz svaki plan, pogledajte članak OneDrive for Business opis usluge

  • Pre nego što možete da povećate prostora za skladištenje OneDrive podrazumevane, morate da dodelite najmanje jednu licencu korisniku.

Da biste podesili podrazumevani prostora za skladištenje OneDrive

  1. Otvorite Centar administracije OneDrive i izaberite karticu za skladištenje .

    Kartici skladište OneDrive centra administracije
  2. Unesite podrazumevani prostora za skladištenje (u GB) u okviru podrazumevani prostor za skladištenje , a zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

Ova postavka prostora za skladištenje odnosi se na sve novih i postojećih korisnika za koga niste postavili ograničenja određenih prostora za skladištenje. Da biste promenili prostora za skladištenje za određene korisnike, morate da koristite PowerShell. Informacije, u članku Podešavanje OneDrive for Business kvota skladišta.

Srodne teme

Korišćenje novog OneDrive centra administracije

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×