Podešavanje opcija snimanja u programu Skype za posao

Podešavanje opcija snimanja u programu Skype za posao

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Jedna od zaista lepih stvari u programu Skype za posao je to što možete da snimate sastanke. Osobe koje su propustile sastanak mogu naknadno da pogledaju snimak i nadoknade propušteno. Odnosno, učesnik može da pregleda snimak ako, na primer, ne može da se seti nekog od zadataka. Možete da odredite lokaciju gde će se čuvati ove datoteke. Kada podesite lokaciju, sledeći snimci će se čuvati na tom mestu.

Čuvanje snimljenih sastanaka

  1. U okviru Alatke>Opcije odaberite Snimanje, a zatim kliknite na Pregledaj da biste izabrali fasciklu u kojoj želite da čuvate snimljene sastanke.

  2. Takođe možete izabrati rezoluciju slike (480p, 720P HD ili 1080P Full HD (najviše)) – ali imajte na umu da što je veća rezolucija biće veća i datoteka sastanka.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×