Podešavanje opcija melodija i zvukova u programu Skype za posao

Podešavanje opcija melodija i zvukova u programu Skype za posao

Koristite dijalog Opcije > Melodije i zvuci da biste podesili melodije za telefon i druge zvukove, kao što su obaveštenja.

Želite li da čujete melodiju kada uputite telefonski poziv na broj telefona na poslu ili određenoj grupi osoba na poslu?

Možete da dodelite različite melodije različitim grupama osoba ako želite.

  • U polju „Pozivi za“ izaberite Moj broj na poslu, Moj tim, Osobe umesto kojih upravljam pozivima ili Pozivi moje grupe odgovora, a zatim izaberite melodiju. Vodite računa da zvučnici budu uključeni da biste mogli da čujete melodiju i odlučite da li vam se ona sviđa. Vaš izbor će biti sačuvan kada kliknete na U redu.

Izbor vremena kada se zvukovi reprodukuju

Skype za posao podrazumevano reprodukuje zvukove uz određene događaje. Međutim, može biti trenutaka kada ne želite da čujete zvukove, na primer, kada je vaš status Ne uznemiravaj.

  • Da biste blokirali sve Skype za posao zvukove, opozovite izbor u polju za potvrdu Reprodukuj zvukove u programu Skype za posao (uključujući melodije za dolazna obaveštenja i obaveštenja o trenutnim porukama).

  • Da biste čuli Skype za posao zvukove, potvrdite izbor u polju za potvrdu Reprodukuj zvukove u programu Skype za posao (uključujući melodije za dolazna obaveštenja i obaveštenja o trenutnim porukama), a zatim, ako želite, možete privremeno da isključite zvukove ako vodite razgovor putem trenutnih poruka ili ako je vaš status „Zauzet“ ili „Ne uznemiravaj“.

  • Vaša organizacija može da vam pruži i opciju slušanja muzike dok ste na čekanju tokom telefonskog poziva. Izaberite Reprodukuj muziku na čekanju ako je ova opcija dostupna i želite da slušate muziku dok ste na čekanju. Zatim možete da kliknete na dugme Pregledaj da biste otišli do muzičke datoteke koju biste želeli da čujete.

Podešavanje određenih zvukova

  1. Kliknite na dugme Postavke zvuka.

  2. U dijalogu Zvuk izaberite karticu Zvukovi.

  3. U okviru Događaji programa, pomerite se do programa Skype za posao.

  4. Kliknite na događaj (na primer, Poziv se završio).

  5. U spisku Zvukovi kliknite na zvučnu datoteku. Da biste je čuli, kliknite na dugme Testiraj.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×