Podešavanje naprednih opcija integracije telefona

Podešavanje naprednih opcija integracije telefona

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako opcija je uključena za vaše preduzeće, možete da integrišete telefona koji nije-UC (objedinjenu komunikaciju) sa Skype za posao . To znači da možete da kontrolišete neke funkcije telefon sa Skype za posao. Na primer, možete da pokrenete poziv jednim klikom miša iz Skype za posao koji će zvone na telefonu na radnoj površini privatne.

Preporučujemo da koristite telefon koji je UC certifikovani. Ne možete praviti video poziv između dva drugi telefonski sistemi. Više informacija potražite u članku telefoni i uređaji za Skype za posao.

Da biste automatski podesili sistem, kliknite na Korišćenje automatske konfiguracije da biste dozvolili Skype za posao konfiguriše vašu integraciju telefona.

Da biste ručno podesili integraciju telefona, uradite sledeće:

  1. Izaberite stavku Više opcija.

  2. Izaberite stavku navođenje ručne konfiguracije.

  3. Za URI daljinske kontrole poziva (sip), otkucajte URI (uniform resource identifier) servera za računarsku integraciju telefona koji upravlja telefonskim uslugama za vas. Ako ne znate URI daljinskog upravljanja pozivima, kontaktirajte vaš tim za podršku.

    URI je oblik Session Initiation Protocol (SIP) adrese. URI daljinske kontrole poziva izgledaće otprilike ovako: sip:+13165551465@SEATTLE-LCSCTI-02.corp.contoso.com.

  4. Za URI telefona (tel), otkucajte URI telefona kojim želite da upravljate. Ako ne znate URI telefona, kontaktirajte svoj tim za podršku.

    Postoji nekoliko standardne formate brojeva za telefon URI-Ji. Više informacija potražite u članku "RFC: 3966 - URI identifikator za brojeve telefona," koji je dostupan u http://www.rfc-editor.org/rfc/rfc3966.txt. Telefonska URI će izgledati ovako: tel: +14255550146; lokal = 51459.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×