Podešavanje mreže Yammer (vodiču za aktivaciju Yammer)

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Sada kada ste aktivirali Yammer Enterprise, možete da podesite Yammer mreže. Pratite korake u ovom članku da biste dodali Yammer na traku za navigaciju Office 365 i dodavanje administratorima i korisnicima Yammer.

U ovom vodiču:

Vodič za aktivaciju Yammer

Podešavanje mreže Yammer    

Najčešća pitanja

Dodavanje Yammer u Office 365 pokretanju aplikacija

Office 365 i SharePoint Online i Yammer klijenti će biti upoznati sa Office 365 pokretanje aplikacija koje su dostupne iz gornjem uglu na portalu. Nakon što ste aktivirali Yammer, Yammer, ona se automatski dodaju u pokretanje aplikacija da biste olakšali za osobe u vašoj organizaciji da se pridružite i koristite Yammer iz unutar Office 365.

Savet : Ovo se ne odnosi na Yammer Enterprise samostalne klijente, kako korisnici ne vide pokretanje aplikacija Office 365 .

Snimak ekrana Office 365 pokretanja aplikacija sa prikazanom uslugom Yammer

Dodavanje i upravljanje korisnicima na mreži Yammer

Ljudi su osnovne poslovnu društvenu mrežu, tako da pozovete tim da biste počeli u Yammer putem Yammer centar administracije. U zavisnosti od veličine preduzeća, postoji direktne radnje koje možete da preduzmete kao Yammer potvrđeno administrator da biste dobili timom na Yammer sve odjednom.

Korisnici koji su dodati putem Office 365 Portal za administraciju automatski se dodaju na Yammer mrežu kada se prijavite. Više informacija potražite u članku Upravljanje Yammer korisnici preko njihove životni ciklus iz usluge Office 365.

Korisnike možete dodati i pojedinačno u Yammer pomoću sledećih metoda.

Dodavanje korisnika u usluzi Yammer
 1. Dodavanje korisnika u masovne iz centra administracije mreže Yammer tako što ćete odabrati Administrator mreže> korisnika , a zatim neku od sledećih opcija:

  • Pozivanje korisnika     kliknite na dugme Uvoz adresara uvoz e-adrese sa Outlook.com, Gmail, Плако ili Yahoo naloga ili otpremite datoteku kontakte iz aplikacije e-pošte kao što su Outlook i Apple pošta.

  • Masovno ažuriranje korisnika     vam omogućava da biste uvezli .csv datoteka izvezena iz poslovnih aplikacija e-pošte.

 2. Ako želite da automatizujete obezbeđujete i deprovisioning korisnika ili želite da koristite jedinstvenog prijavljivanja, pročitajte članak Upravljanje Yammer korisnici preko njihov životni ciklus iz usluge Office 365 i Office 365 prijavljivanje za Yammer da odlučite koje opcije najbolje odgovara vašoj organizaciji. Možete da koristite dostupne opcije za Office 365ili možete da koristite Yammer sledećih metoda:

  • Koriste Active Directory sinhronizaciju za automatizovanje dodeljivanje privilegija i deprovisioning korisnika tako što ćete sinhronizovanje podataka pomoću direktorijum kompanije. Pročitajte Yammer sinhronizacija direktorijuma uputstva za podešavanje i konfigurisali dodatne postavke tako što ćete odabrati Mreže administrator > Korisnici > Integracije direktorijuma.

  • Integracija Yammer sa jedinstveno prijavljivanje (SSO) portal svog preduzeća koja skladišti svoje različite poslovne aplikacije URL adrese, korisnička imena i lozinke za praktičan i bezbedan pristup.

   Savet : Ova integracija zahteva podršku Yammer, pa obratite Yammer podržavaju. Idite na Yammer Enterprise podrške za vaš region, a zatim izaberite Tip problema: administracija i Kategorija: jedan prijavljivanje (SSO) ili kategorije: sinhronizaciju usluge Active Directory za pomoć.

  Važno : 

  • Alatke Yammer SSO i Yammer DSync se ukidaju i prestaće da rade posle 1. decembra 2016. Nećete moći da podesite nove konfiguracije koristeći Yammer SSO i DSync posle 1. aprila 2016.

  • Više informacija o ukidanju i načinu prelaza sa Yammer SSO i Yammer DSync, pogledajte Plan za ukidanje alatki Yammer SSO i DSync.

Postavi više Yammer administratore

Uspešno Yammer mreža zavisi od aktivne zajednice za upravljanje i mreže usvajanja. Postavi dodatne administratore iz preko vašeg preduzeća će služiti različite funkcije – od upravljanja tehničke integracije za pokretanje usvajanja zajednice i najbolje prakse.

Yammer administratori mogu Prilagođavanje brendiranje, omogućavanje i onemogućavanje funkcija, integracija Yammer sa drugim aplikacijama za preduzeća, upravljanje korisnicima, nadgledanje aktivnosti, izvoz podataka i još mnogo toga. Saznajte više o mogućnostima Yammer administracije u Yammer vodiču za administratora.

Da imenujete Yammer administratore
 1. U vaš Yammer centar administracije, idite na Mrežu administratori > administratori.

  Snimak ekrana koji prikazuje listu administratore
 2. Pregledajte Office 365 globalni administratori koji su sinhronizovani Yammer kao verifikovan administrator, koje je označeno dugme koji se čita Promena statusa Office 365 administratori. Korišćenjem ovo dugme da biste uklonili korisnika kao Globalni administrator, možete opozvati druge Office 365 globalni administratori od Yammer administratorska prava.

 3. Unesite korisnika kojeg želite da imenujete u okviru Postavi dodatne administratore. Administratori koji su imenovani unutar Yammer ne postane Office 365 globalni administratori, a oni imaju pristup samo Yammer centar administracije.

 4. Nedavno postavljen administratori su određeni mreže administratori i imaju ograničeni prava. Da biste dodelili punu administratorska prava, izaberite stavku Administracija verifikovan odobravanje.

Potvrđeno administratori takođe možete dati verifikovan administratorskim privilegijama drugim osobama, a možete da dodelite ili opozovete ove privilegije bilo kom trenutku. Imajte u vidu da ne možete da uklonite sebe kao administrator. Možete da postavljate drugi Office 365 globalnog administratora da to uradite.

Čestitamo!

Sada imate aktiviran Yammer Enterprise mreže i otišli prvi koraci na putu na rad društvene!

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Yammer vodiču za aktivaciju

Najčešća pitanja (vodiču za aktivaciju Yammer)

Yammer centar administracije

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×