Podešavanje margina stranice

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Koristite galeriju Margine da biste brzo promenili margine dokumenta.

  1. Ako se već ne nalazite u prikazu za uređivanje, izaberite stavke Uredi dokument > Uredi u aplikaciji Word Online.

    Uredi u programu Word Online

  2. Izaberite stavke Raspored na stranici > Margine.

    Slika galerije „Margine“ u programu Word Web App

    Pojavljuje se galerija Margine. Margina Normalno, koja je izabrana kao podrazumevana, postavlja margine od jednog inča na svaku ivicu stranice.

  3. Da biste izabrali drugu marginu stranice, kliknite na bilo koju od drugih opcija u galeriji Margine. Ako nijedna standardna margina nije ono što želite, odaberite stavku Prilagođene margine da biste kreirali prilagođene margine.

Napomena: Ako dokument sadrži više odeljaka, novi tip margina će se primeniti samo na trenutni odeljak. Prelomi odeljaka se dodaju pomoću Word aplikaciju za računare. Da biste saznali više, pogledajte članak Umetanje preloma odeljka ili odeljak "Dodavanje" prelomi u programu Word za Mac 2011.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×