Podešavanje ličnih opcija u programu Skype za posao

Podešavanje ličnih opcija u programu Skype za posao

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Prozor "lične opcije" u Skype za posao je mesto gde možete da promenite postavke za prijavljivanje da biste ubrzali proces prijavljivanja, naveli informacije o prisutnosti i informacije o kalendaru sastanak treba prikazati drugim osobama u Skype za posaoi saopštili Skype za posao kako želite da interakcija sa drugim Office programima.

Evo kako da pristupite prozoru "lične opcije":

 1. U glavnom prozoru Skype za posao , kliknite na dugme " Opcije " Dugme "Opcije" u programu Skype za posao izaberite lične, ili kliknite na strelicu pored dugmeta " Opcije " Dugme „Opcije“ u programu Skype za posao sa strelicom nadesno. i izaberite Alatke > Opcije.

  Opcije menija u programu Skype za posao.

 2. Na stranici " Opcije ", izaberite stavku lične.

  Opcije prozora u programu Skype za posao sa izabranom karticom "lični".

Napomena: Ako ste izabrali stavku Prikaži traku sa menijima, možete da otvorite meni opcije iz glavnog prozora programa Skype za posao tako što ćete izabrati stavku Alatke > Opcije , a zatim izabrati lične.

Podešavanje opcija za prijavljivanje

Da biste promenili adresu za prijavljivanje

 • U okviru moj nalog, u okviru Adresa za prijavljivanje upišite ime svog korisničkog naloga.

  Opcija mog naloga u programu Skype za posao lične opcije prozora.

  Napomena:  Ako vaša organizacija koristi Office 365, preporučujemo da ne menjate postavke Napredno pošto je trenutni izbor, Automatska konfiguracija, potreban za Office 365.

Da biste automatski prijavite i počnete Skype za posao

 • U okviru moj nalog, potvrdite izbor u polju za potvrdu automatski pokreni aplikaciju kada se prijavim u Windows .

  Napomena: Ako želite Skype za posao glavnog prozora da biste otvorili ispred ostalih otvorenih prozora kada se pokrene, pokrenite aplikaciju u prednjem planu potvrdite izbor. Ako ova opcija nije izabrana, Skype za posao ikona se pojavljuje na Windows sistemskoj traci poslova (sistemske palete) kada se pokrene Skype za posao .

Sprečavanje automatskog pokretanja Skype za posao

 • U okviru moj nalog, opozovite izbor u polju za potvrdu automatski pokreni aplikaciju kada se prijavim u Windows .

Podešavanje opcija za integraciju Exchange i Outlook

Da biste prisutnosti se automatski prikazuju kada ste na sastanku

 • U okviru integracija Exchange i Outlook, izaberite polje za potvrdu Ažuriraj moj status prisutnosti na osnovu informacija iz kalendara . Da biste naveli ko može da vidi ove informacije, koristite sledeće postavke:

  U Exchange i Outlook opcija za integraciju u programu Skype za posao lične opcije menija.

  • Da biste prikazali ove informacije da biste kontakte iz vaše radne grupe, potvrdite izbor u polju za potvrdu Prikaži teme sastanka i lokaciju za kontakte u odnosu privatnosti .

  • Da biste prikazali Outlook odsutan iz kancelarije informacijama u kontakte, potvrdite izbor u polju za potvrdu Prikaži moje informacije o odsustvu za kontakte u odnosima privatnosti moje prijateljima i porodicom, radne grupe, i kolege . Opozovite izbor u polju za potvrdu da biste sakrili informacije o odsustvu iz svih kontakata.

Da biste sačuvali istorija razgovora ili istorija telefonskog poziva u programu Outlook

 • U okviru Exchange i Outlook integracije, potvrdite izbor u polju za potvrdu Sačuvaj IM razgovore u fasciklu istorije razgovora e-pošte ili u polju za potvrdu Sačuvaj evidencije poziva u fasciklu istorije razgovora e-pošte . Ako opozovete izbor ove poljima za potvrdu znači da istorija putem trenutnih poruka i istorije telefonski poziv se ne čuvaju.

  Čuvanje razgovora preko trenutnih poruka izabrana u Exchange i Outlook opcija integracije.

Podešavanje opcija lokacije

Koristite opcije u okviru lokacije da biste naveli da li će Skype za posao delite vašu trenutnu lokaciju na svojoj kontakt kartici i sa drugim Office programima.

 • U okviru lokacije, potvrdite izbor deli informacije o mojoj lokaciji sa drugim programima koje koristite .

  Opcija lokacije u programu Skype za posao lične opcije menija.

  Napomena: Ako odaberete ovu postavku, svi kontakti (koji nisu spoljni kontakti) mogu da vide vašu lokaciju.

Podešavanje opcija za prikazivanje slike

Koristite opcije u okviru Prikazivanje slika da biste naveli da li želite da vidite slike drugih ljudi.

 • U okviru Prikazivanje slika, potvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu Prikaži slike kontakata . (Podrazumevana vrednost je da biste prikazali slike. Slika se više ekrana nekretnine, tako da ako vidite više kontakata na listi je još važan, možda ćete želeti da opozovete izbor ove opcije. )

  Opcije slike u programu Skype za posao lične opcije menija.

  Napomena: Ako opozovete izbor u ovom polju za takođe znači da druge osobe neće videti vašu sliku u Skype za posao i nećete videti slike pošiljaoci i primaoci u trenutnim porukama i grupnim razgovorima.

Takođe pogledajte

Podešavanje opcija za više opcija za veze

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×