Podešavanje komunikacije krediti za organizaciju

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Moraćete da podesite komunikacije krediti ako biste želeli da koristite besplatne brojeve sa Skype za posao i Microsoft Teams. Takođe, preporučujemo da podesite komunikacije krediti za pozivanje planovi (domaći ili međunarodni) i Audio konferencije korisnike kojima je potrebna mogućnost da pozivaju sve odredište. Uključeni su mnoge zemlje/regione, ali neke odredišta možda neće biti uključene u pretplatama pozivanje Plan ili Audio konferencije. Ako ne podesite komunikacije krediti za naplatu i dodelite Komunikacije krediti licence korisnicima i pokrenete minuta za organizaciju (u zavisnosti od pozivanje Plan ili Audio konferencije plan u vašoj zemlji/regionu), te korisnike nećete moći da zovem ili izlaz iz Audio konferencije sastanaka. Mogu da dobijem više informacija, uključujući preporučuje sredstava iznosi, tako što ćete pročitati koji su komunikacije krediti?

Napomena : Da biste saznali koliko košta, vidite na stope.

Kada se prijavite, možete da dobijete broj minuta u zavisnosti od vaše zemlje/regiona. Možete da vidite broj minuta dobićete ovde. Kada koristite tih minuta, pozivi će biti prekinuta. Da biste to sprečiti, morate da podesite komunikacije krediti.

Da biste to uradili, treba da dodelite Audio konferencije ili telefonski sistem licencu za korisnika.

Više informacija potražite u članku Skype za posao i Microsoft timovima programski dodatak licenciranje

 1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 2. U navigaciji sa leve strane Office 365 centra administracije, izaberite stavke naplata > pretplate >dodaci > kupite dodatke, a zatim odaberite stavku Komunikacije krediti > kupite odmah.

 3. Na stranici pretplate Komunikacije krediti , popunite informacije, a zatim kliknite na dugme dalje:

  • Dodavanje sredstvima Unesite iznos koji želite da dodate na svoj nalog. Ako ne omogućite automatsko dopune, kada su iscrpljene ovih sredstava, pozivanje mogućnosti koje su omogućene pomoću komunikacije krediti će biti prekinula (kao što su ulazni besplatan). Da biste izbegli ručno obnoviti vaše komunikacije krediti balans svaki put kada se na osnovu dostigne 0 (nula), preporučujemo da omogućite funkciju automatskog dopune.

  • Automatsko dopune Omogućavanje automatskog dopune će automatski da dodam nalog kada saldo padne ispod granične vrednosti koje ste podesili.

   Preporučuje se da koristite Automatsko dopune postavku da biste izbegli nikakve prekide usluga trebalo bi da dođete do vaše komunikacije krediti saldo 0 (nula). Će biti poslata e-poruku kada dopune transakcije uspeti kada dopune transakcije uspeti (kao što je istekla kreditne kartice) i kada vaš komunikacije krediti balans dostigne 0 (nula).

   • Punite iznos Unesite iznos u polje punite sa koje želite da dodate u nalog kada se dostigne iznos okidača ispod.

   • Aktiviranje iznos Unesite iznos u kada saldo padne ispod koji će se koristiti zaokidača” automatsko dopune. Kada vaš balans padne ispod ovaj iznos, iznos dopune će se automatski dodaju vaš nalog.

 4. Unesite informacije o plaćanju i izaberite stavku Pošalji porudžbinu.

  Napomena : Sredstva će biti primenjen samo na komunikacije krediti na Microsoft objavljenim kamatne stope kada se koristi usluga. Sva sredstva koja ne koristi u roku od 12 meseci od kupovine će isteći i se izgubio.

Svaki organizaciji će imati različite upotrebu pozivanje Plan jačine zvuka i kamatne stope u obzir. Moraćete da biste dobili ovaj tip podataka o korišćenju iz trenutnog dobavljača usluga. Organizacija već koristi Skype za posao Online već kao njihov dobavljač usluga mogu da dobijem podatke o korišćenju pregledanjem u Skype for Business centra administracije > Izveštaji > detalje o korišćenju PSTN izveštaja.

Kada podešavate komunikacije krediti, moraćete da biste ispitali poziva upotrebe za organizaciju da odredite iznose da će biti potrebno da biste postavili. Možete da dobijete informacije o korišćenju poziv tako što ćete pregledati detalje o korišćenju PSTN izveštaj. Ovaj izveštaj omogućava izvoz poziva podatke u Excel, ako želite da izvezete podatke za skladištenje ili kreiranje prilagođenih izveštaja. Korišćenje potražite Skype za posao PSTN upotreba izveštaja

 1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 2. U navigaciji sa leve strane Office 365 centra administracije, izaberite stavke Korisnici > aktivni korisnici, a zatim sa liste izaberite korisnika ili korisnike.

 3. U oknu "Radnje" u okviru licence proizvoda, kliknite na dugme Uredi.

 4. Na stranici licence proizvoda Uključi/isključi Komunikacije kreditina da biste dodelili licencu, a zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

  Napomena : Čak i ako imate korisnika koji se dodeljuje licence za Enterprise E5 , i dalje preporučuje se da ste ovo uradili.

Želite da saznate nešto o planovima i cenama?

Možete da vidite na planove i cene po jednu od sledećih veza:

Takođe možete videti informacije za prijavljivanje u Office 365 centru administracije i naplata > pretplate > Dodaj pretplate.

Tabela sa licencu ili licenci biće potrebno za svaku funkciju, potražite Skype za posao i Microsoft timovima programski dodatak licenciranje.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×