Podešavanje ko može da pregleda i menja novu lokaciju projekta

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako je lokacija projekta podešena da koristi jedinstvene dozvole, prvi korak nakon kreiranja lokacije je da podesite grupe za lokaciju. Te grupe se koriste za kontrolu ko može da pregleda lokaciju projekta i radi na njoj. Nakon što kreirate lokaciju, direktno prelazite na stranice na kojima možete da podesite te grupe.

Da biste podesili grupe za lokaciju projekta, uradite sledeće:

  1. Na stranici Podešavanje grupa za ovu lokaciju, u odeljku Posetioci ove lokacije, odaberite osobe koje će moći da pregledaju lokaciju, bez unošenja promena. To mogu da budu direktori ili drugi zainteresovani koji možda žele da vide status projekta, a da pri tom ne menjaju nikakve podatke projekta.

    Možete odabrati da:

    • Kreirate novu grupu    Ako odaberete da kreirate novu grupu, unesite ime nove grupe ukoliko ne želite da prihvatite podrazumevano, a zatim otkucajte korisničko ime za svaku osobu kojoj želite da omogućite da pregleda lokaciju kao posetilac. Možete da unesete više naloga odvojenih tačkom i zarezom (;). Kada unesete naloge možete da kliknete na dugme Proveri imena kako biste ih proverili. Ili, ako niste sigurni koje je korisničko ime osobe koju hoćete da dodate kao posetioca, kliknite na dugme Potraži, a zatim pretražite koristeći ime osobe.

    • Korišćenje postojeće grupe    Ako odaberete da ponovo da koristite postojeću grupu kao gledaocima lokacije projekta, izaberite opciju Koristi postojeću grupu , a zatim izaberite grupu sa liste.

  2. U okviru Članovi ove lokacije izaberite osobe koje će imati mogućnost dodavanja, uređivanja i brisanja zadataka, dokumenata i drugih informacije na lokaciji. Kao i za grupu posetilaca, možete odabrati da koristite postojeću grupu za ovaj nivo dozvole, ako vam to odgovara.

  3. U okviru Vlasnici ove lokacije izaberite osobe koje će imati punu kontrolu nad svim dostupnim opcijama na lokaciji. To uključuje mogućnost dodavanja i uklanjanja lista, biblioteka i drugih funkcija lokacije. I sada možete odabrati da za ovaj nivo dozvole koristite postojeću grupu, ako vam to odgovara.

  4. Kliknite na dugme U redu da biste u te grupe dodali osobe koje ste odabrali i počeli da koristite lokaciju.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×