Podešavanje hiperveze tako da se otvara u novom prozoru u programu Publisher

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Nažalost, u programu Publisher ne postoji način podešavanja hiperveze da se otvori u novom prozoru. Ako kreirate Veb stranicu ili e-poruku u programu Publisher sve hiperveze će se otvoriti u istom prozoru, ali ako kreirate PDF dokument u programu Publisher, hiperveze će se otvoriti u novom prozoru.

Srećom, postoji način da izbegnete problem. Ako možete da uredite HTML Veb stranice ili e-poruke, možete podesiti hiperveze da se otvaraju u novom prozoru ako pratite sledeće uputstvo:

Kako da napravite vezu hiperveze Veb stranice lokacije otvori u novom prozoru

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×