Podešavanje govorne pošte PBX u oblaku – pomoć administracije

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ovaj članak je za Office 365 administrator koji žele da biste podesili Skype za posao PBX u oblaku govorne pošte za svakoga u svoj posao.

Napomena : Govorna pošta PBX u oblaku podržava depozita poruke govorne pošte samo u sa Exchange poštanskim sandučetom i ne podržava sve sistemi e-pošte nezavisnog proizvođača. Kao mehanizam rezervni govorne pošte PBX u oblaku možete ponovno slanje poruke pomoću SMTP, što znači da korisnici sa poštanskim sandučetom na sistemu e-pošte nezavisnog proizvođača će primiti njihove poruke govorne pošte sa ne garantuje usluge rada ili druge opcije govorne pošte, kao što je promena njihove Pozdravi i druge postavke.

Samo oblak i okruženja: podešavanje govorne pošte PBX u oblaku

Za Skype za posao Online i PSTN pozivanje korisnika, govorna pošta PBX u oblaku automatski podešen i dodeli za korisnike kada dodelite licencu Skype za posao PBX u oblaku i broj telefona na njih.

  1. Ako funkcija PBX u oblaku nije uključen u vaš plan, možda ćete morati da kupite licence programski dodatak PBX u oblaku. Možda ćete morati da kupite licencu za Exchange Online Plan 2. Pogledajte Skype za posao programski dodatak licenciranje.

  2. Dodelite Office 365 licence i licencama PBX u oblaku licence i Exchange Online Plan 2 osobama u preduzeću. Kada to uradite, će moći da primate poruke govorne pošte.

  3. Govorna pošta transkripcijom usluge je dodat od mart 2017 i podrazumevano je omogućena za sve zakupcima i korisnici. Da biste onemogućili transkripcijom zakupca ili korisnike, pogledajte članak transkripcijom smernice

PBX u oblaku sa lokalnim PSTN pozivanje okruženja

Sledi informacija o konfigurisanju PBX u oblaku govorna pošta da biste radili sa lokalnim okruženjima PSTN pozivanje.

  1. Ako funkcija PBX u oblaku nije uključen u vaš plan, možda ćete morati da kupite licence programski dodatak PBX u oblaku. Takođe treba da kupite licencu za Exchange Online Plan 2. Pogledajte Skype za posao programski dodatak licenciranje.

  2. Dodelite Office 365 licence i licencama PBX u oblaku licence i Exchange Online Plan 2 osobama u preduzeću.

  3. Zatim pratite uputstva u odeljku Omogućavanje korisnicima za PBX u oblaku glas i govorne pošte uslugeKonfigurisanje Skype za Business Cloud konektor Edition vodič.

  4. Podrška za govornu poštu transkripcijom je dodat od mart 2017 i podrazumevano je omogućena za sve zakupcima i korisnicima. Da biste onemogućili transkripcijom zakupca ili korisnike, pogledajte članak smernice za govornu poštu

    Takođe možete videti Korisnička pitanja između ExUM i Azure govornu poštu o tome kako da konfigurišete isporuku poruke Azure govorne pošte za PBX u oblaku korisnici koji imaju lokalno poštansko sanduče.

Postavljanje smernica za govornu poštu iz vaše organizacije

Podrazumevano za sve organizacije i korisnici je omogućena govorna pošta transkripcijom, međutim, možete da kontrolišete pomoću Skupa CsOnlineVoicemailPolicy i Odobravanje CsOnlineVoicemailPolicy cmdlet komanda.

Važno : Ne možete da kreirate nove instance smernica za transkripcijom pomoću New-CsOnlineVoiceMailPolicy cmdlet i ne možete da uklonite postojeće smernice instancu pomoću Remove-CsOnlineVoiceMailPolicy cmdlet.

Možete da upravljate transkripcijom postavke za korisnike pomoću smernica za govornu poštu. Da biste videli sve instance smernica govorna pošta dostupna, možete da koristite Get-CsOnlineVoicemailPolicy cmdlet.

PS C:\ > Get-CsOnlineVoicemailPolicy

Preuzimanje CsOnlineVoiceMailPolicy prozora sa rezultatima.

Isključivanje transkripcijom za organizaciju

Zbog toga što podrazumevanu postavku za transkripcijom na za vašu organizaciju, možda ćete želeti da ga onemogućite pomoću Skupa CsOnlineVoicemailPolicy. Da biste uradili ovo:

Set-CsOnlineVoicemailPolicy -EnableTranscription $false

Isključivanje transkripcijom za korisnika

Smernica za korisnički procenjuju pre organizacije podrazumevane postavke. Na primer, ako je govorna pošta transkripcijom omogućena za sve korisnike možete dodeliti smernicu za onemogućavanje transkripcijom za određenog korisnika pomoću Grant CsOnlineVoicemailPolicy cmdlet.

Da biste onemogućili transkripcijom za jednog korisnika, pokrenite:

Grant-CsOnlineVoicemailPolicy -PolicyName TranscriptionDisabled -Identity sip:amosmar@contoso.com

Važno : Na govornu poštu u usluzi Office 365 kešira smernice za govornu poštu i ažurira keš 4 sata. Dakle, smernice promene koje izvršite može potrajati do 4 sata da se primeni.

Pomoć korisnicima Saznajte Skype za posao govorne pošte funkcije

Imamo mnogo obuka informacije i članci će korisnicima biti uspešan sa Skype za posao govornu poštu. Uputite ih u sledećim člancima:

Srodne teme

Podešavanje Skype za posao Online
Evo šta možete da dobijete sa PBX u oblaku

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×