Podešavanje fascikle sa e-poštom za objedinjenu razmenu poruka putem glasovnog pristupa programu Outlook

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ova funkcija zahteva da koristite Microsoft Exchange Server 2007 naloga. Većina kućnih i ličnih naloga ne koristi Microsoft Exchange. Za više informacija o Microsoft Exchange naloge i kako da biste utvrdili koju verziju Exchange nalog povezuje, pogledajte veze u odeljku takođe pogledajte. Exchange 2007 administrator morate da omogućite funkciju "Objedinjena razmena poruka" za ove komande bude dostupan.

Možete da podesite više opcija govorne pošte. One obuhvataju postavljanje PIN koda glasovnog pristupa programu Microsoft Office Outlook na početnu vrednost, pozdravne poruke govorne pošte, kao i obaveštenja o propuštenim pozivima.

Takođe možete navesti Exchange 2007 fasciklu u kojoj se pristupa kada koristite glasovni pristup programu Outlook. Da li je moguće pročitati stavke u ovoj fascikli.

Napomena : Opcije govorne pošte u programu Microsoft Office Outlook 2007 dostupne su i u programu Microsoft Office Outlook Web Access.

  1. U meniju Alatke izaberite stavku Opcije.

  2. Izaberite karticu Govorna pošta.

  3. U odeljku Telefonski pristup, pod stavkom Odaberite fasciklu za čitanje kada se e-porukama pristupa preko telefona kliknite na dugme Promeni fasciklu.

  4. U dijalogu Izbor fascikle pronađite fasciklu u poštanskom sandučetu, a zatim kliknite na dugme U redu.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×