Podešavanje broja usluge „Preslušavanje preko telefona” opcije „Objedinjena razmena poruka“

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Opciju Broj usluge „Preslušavanje preko telefona” možete da koristite da biste snimili lične pozdravne poruke govorne pošte i reprodukovali te poruke preko telefona.

Navedeni telefonski broj koristi se kada primite govornu poruku u prijemno poštansko sanduče i kliknete na dugme Preslušavanje preko telefona. Govorne poruke preuzimaju se i reprodukuju preko telefona. Opciju Broj usluge „Preslušavanje preko telefona” koristite i za kreiranje odnosno uređivanje ličnih pozdravnih poruka govorne pošte.

Napomena : Ova funkcija zahteva Microsoft Exchange Server 2010 ili Exchange Server 2007 naloga. Objedinjene razmene poruka mora biti omogućen administrator Exchange servera.

Objedinjene razmene poruka sa nalogom Exchange Server 2010

Napomena : Opcije govorne pošte koje se nalaze u Microsoft Outlook 2010 su dostupne u programu Outlook Web App (OWA).

  1. Izaberite karticu Datoteka.

  2. Izaberite stavku Upravljanje govorne pošte.

Napomena : Kada se otvori Veb pregledača, bićete upitani za akreditive za prijavljivanje za OWA.

  1. U polju Unesite broj telefona koji želite da sistem govorne pošte da se pozovem kada koristite Preslušavanje preko telefona funkcija otkucajte broj telefona koji sistem možete koristiti da biste pozvali ste. Otkucajte broj tačno onako kako bi pozovite broj sa office telefona, uključujući sve prefiksa. Na primer, možete da upišete 12345 za lokal ili 9 (425) 555-0183 za spoljnu liniju poslovnog telefonskog sistema. Zagrade, crtice i razmaci nisu neophodni, ali može biti lakši za čitanje.

Napomena : Exchange administratori mogu da ograniče Preslušavanje preko telefona. Na primer, možda nećete moći da biste naveli broj telefona koji nije iz organizacije.

Objedinjene razmene poruka sa nalogom Exchange Server 2007

  1. Izaberite karticu Datoteka.

  2. Izaberite stavku Upravljanje govorne pošte.

  3. Izaberite karticu Govorna pošta.

  4. Kliknite na dugme Pozovi.

  5. U dijalogu Preslušavanje preko telefona unesite broj u polje Biraj broj ili izaberite broj sa liste nedavno korišćenih brojeva.

Upišite broj sa svim prefiksima na isti način na koji biste ga izabrali na telefonu u kancelariji. Na primer, mogli biste da upišete 12345 za lokal ili 9 (011) 012 3456 za spoljnu liniju poslovnog telefonskog sistema. Zagrade, crtice i razmaci nisu neophodni, mada kasnije mogu da olakšaju čitanje.

Napomena : Exchange administratori mogu da ograniče Preslušavanje preko telefona. Na primer, možda nećete moći da biste naveli broj telefona koji nije iz organizacije.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×