Podešavanje broja usluge „Preslušavanje preko telefona” opcije „Objedinjena razmena poruka“

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ova funkcija zahteva da koristite Microsoft Exchange Server 2007 naloga. Većina kućnih i ličnih naloga ne koristi Microsoft Exchange. Više informacija o Microsoft Exchange naloge i kako da biste utvrdili koju verziju Exchange nalog povezuje, pogledajte veze u odeljku takođe pogledajte. Exchange 2007 administrator morate da omogućite funkciju "Objedinjena razmena poruka" za ove komande bude dostupan.

Možete da podesite više opcija govorne pošte. One obuhvataju postavljanje PIN koda glasovnog pristupa programu Microsoft Office Outlook na početnu vrednost, pozdravne poruke govorne pošte, kao i obaveštenja o propuštenim pozivima.

Opciju Broj usluge „Preslušavanje preko telefona” možete da koristite da biste snimili lične pozdravne poruke govorne pošte i reprodukovali te poruke preko telefona.

Navedeni telefonski broj koristi se kada primite govornu poruku u prijemno poštansko sanduče i kliknete na dugme Preslušavanje preko telefona. Govorne poruke preuzimaju se i reprodukuju preko telefona. Opciju Broj usluge „Preslušavanje preko telefona” koristite i za kreiranje odnosno uređivanje ličnih pozdravnih poruka govorne pošte.

Napomena : Opcije govorne pošte u programu Microsoft Office Outlook 2007 dostupne su i u programu Microsoft Office Outlook Web Access.

 1. U meniju Alatke izaberite stavku Opcije.

 2. Izaberite karticu Govorna pošta.

  U odeljku Govorna pošta, u polju Broj usluge „Preslušavanje preko telefona“ pojavljuje se trenutni broj usluge „Preslušavanje preko telefona“.

 3. Kliknite na dugme Pozovi da biste promenili broj ili pozvali poštansko sanduče za govornu poštu.

 4. U dijalogu Preslušavanje preko telefona unesite broj u polje Biraj broj ili izaberite broj sa liste nedavno korišćenih brojeva.

  Brojevi za funkciju „Reprodukovanje na telefonu“

  Upišite broj sa svim prefiksima na isti način na koji biste ga izabrali na telefonu u kancelariji. Na primer, mogli biste da upišete 12345 za lokal ili 9 (011) 012 3456 za spoljnu liniju poslovnog telefonskog sistema. Zagrade, crtice i razmaci nisu neophodni, mada kasnije mogu da olakšaju čitanje.

 5. Kliknite na dugme Biraj broj da biste pozvali svoje poštansko sanduče za govornu poštu i snimili pozdravne poruke ili preslušali poruke.

  Telefonski poziv je upućen na broj telefona koji je naveden u polju Biraj broj.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×