Podešavanje automatskog telefonskog sistema jezike za Audio konferencije

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Automatski telefonski sistem za Skype za posao i Microsoft Teams Audio konferencije da pozdravite audio pozivaoce na mnogo različitih jezika kada su se pridružili sastanku.

Odaberite jedan primarni jezik i do četiri sekundarni jezika. Glavni jezik koji ste podesili koristiće se prvi put i pomoćne jezici će se koristiti tako što ćete automatski telefonski da izaberete.

Napomena : Možete da konfigurišete jezike na domaće audio pristup samo brojeve telefona.

Podešavanje uključivanja u konferenciju automatskog telefonskog sistema jezika

Morate biti Globalni administrator Office 365 ili Skype for Business administrator da biste izvršili ovaj korak.

  1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

  2. Idite u Office 365 centar za administraciju > Skype za posao.

  3. U Skype for Business centra administracije, u navigaciji sa leve strane, idite na Audio konferencijei zatim kliknite na dugme Microsoft most.

  4. Izaberite broj telefona na audio konferencije sa liste i u oknu za radnje, kliknite na dugme Postavi jezike.

  5. Na stranici Postavljanje jezika , izaberite stavku liste glavni jezik da biste videli kompletnu listu dostupnih jezika. Ako je potrebno, kliknite na svaku sekundarni jezici liste da biste izabrali sekundarni jezik.

    Napomena : Navedene su primarnih i sekundarnih jezike koje podržava. Redosled kojim ih izaberete u listi će biti redosleda za jezike predstavljene za pozivaoce.

  6. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Šta još treba da znam?

Želite da koristite Windows PowerShell?

Da biste automatizovali ovaj korak, možete da koristite Set-CsOnlineDialInConferencingServiceNumber i Get-CsOnlineDialInConferencingLanguagesSupported cmdlet.

Više informacija potražite u članku Korišćenje alatke Windows PowerShell veze uobičajenih Skype za posao Online zadataka upravljanja

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Podešavanje Audio konferencije za Skype za posao i Microsoft Teams

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×