Podešavanje PSTN potrošnju naplata

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Moraćete da podesite PSTN potrošnju ako biste želeli da koristite besplatne telefonske sa Skype za posao. Takođe, preporučujemo da podesite PSTN potrošnju naplata za pozivanje PSTN i konferencije korisnike koji su potrebni mogućnost da pozivaju sve PSTN odredište. Uključeni su mnoge zemlje/regione, ali neke PSTN odredišta možda neće biti uključene u PSTN pozivanje ili PSTN konferencije pretplate. Ako ne podesite PSTN potrošnju naplata i dodelite PSTN potrošnju licence korisnicima i pokrenete minuta za organizaciju (u zavisnosti od PSTN zanimanje, plan konferencije u vašoj zemlji/regionu), te korisnici neće moći da zovem ili odlazni sa sastanaka na mreži PSTN konferencije. Možete da saznate više informacija, uključujući preporučuje sredstava iznosi tako što ćete videti Šta je to PSTN potrošnju naplata?.

Napomena : Ako se pitate koliko je i kamate, pogledajte članak PSTN potrošnju tabela.

Kada se prijavite, dobićete određenog broja minuta u zavisnosti od vaše zemlje/regiona. Možete da vidite broj minuta dobićete ovde. Kada koristite gore minuta Međutim PSTN pozivi će biti prekinuta. Da biste to sprečiti, morate da biste podesili Skype za posao PSTN potrošnju naplata.

Da biste podesili ga, treba da dodelite PSTN konferencije ili PBX u oblaku licence korisnicima.

Tražite više informacija o programu Skype za posao programski dodatak licenciranje

 1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 2. U navigaciji sa leve strane Office 365 centra administracije, izaberite stavke naplata > pretplate > Dodavanje pretplate > programski dodatak pretplate > Skype za posao PSTN potrošnju , a zatim izaberite stavku kupi odmah.

 3. Na stranici pretplate Skype za posao PSTN potrošnju , dodali ili popunite i zatim kliknite na dugme dalje:

  • Dodavanje sredstvima Postavite iznos koji želite da dodate na svoj nalog. Ako ne omogućite automatsko dopune, kada su iscrpljene ovih sredstava, pozivanje mogućnosti koje su omogućene putem PSTN potrošnju će biti prekinula (kao što je besplatna usluga ulazni naplatu). Da biste izbegli ručno obnoviti Vaš PSTN potrošnju balans svaki put kada se na osnovu dostigne 0 (nula), preporučujemo da klijenti omogućite funkciju automatskog dopune.

  • Automatsko dopune Omogućavanje automatskog dopune će automatski da dodam nalog kada saldo padne ispod granične vrednosti koje ste podesili.

   Preporučuje se da koristite Automatsko dopune' postavku da biste izbegli nikakve prekide usluga trebalo bi da saldo je vaš PSTN potrošnja dostigne 0 (nula). Koje se šalju e-poruku kada dopune transakcije uspela, dopune transakcije uspeti (kao što je istekla kreditne kartice) i kada je vaš PSTN potrošnju balans dostigne 0 (nula).

   • Punite iznos Stavi iznos u polju punite sa koje želite dodati nalog kada se dostigne iznos okidača ispod.

   • Aktiviranje iznos Postavite iznos kada saldo padne ispod okvir koji će se koristiti zaokidača” automatsko dopune. Kada vaš balans padne ispod ovaj iznos, iznos dopune će se automatski dodaju vaš nalog.

 4. Na stranici kako želite da platite postaviti informacije o plaćanju i izaberite stavku Pošalji porudžbinu.

  Napomena : Sredstva će se primenjivati samo na usluge Skype za posao – PSTN potrošnja po cenama koje objavljuje Microsoft kada se usluge koriste. Sva sredstva koja se ne iskoriste u roku od 12 meseci od datuma kupovine isteći će i biće izgubljena.

Svaki organizaciji će imati različite upotrebu PSTN pozivanje jačine zvuka i kamatne stope u obzir. Moraćete da biste dobili ovaj tip podataka o korišćenju iz trenutnog dobavljača usluga. Za te organizacije pomoću programa Skype za posao Online već kao njihov dobavljača usluga da dobijete podatke o korišćenju pregledanjem u Skype for Business centra administracije > Izveštaji > detalje o korišćenju PSTN izveštaja.

Kada podešavate PSTN potrošnju naplata, moraćete da biste ispitali poziva upotrebe za organizaciju da odredite iznose da će biti potrebno da biste postavili. Možete da dobijete informacije o korišćenju poziv tako što ćete pregledati detalje o korišćenju PSTN izveštaj. Ovaj izveštaj omogućava izvoz poziva podatke u Excel, ako želite da izvezete podatke za skladištenje ili da biste kreirali prilagođene izveštaje. Korišćenje potražite Skype za posao PSTN upotreba izveštaja

 1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 2. U navigaciji sa leve strane Office 365 centra administracije, izaberite stavke Korisnici > aktivni korisnici izaberite korisnika ili korisnike sa liste.

  Savet : Ako dodeljujete licence do 20 korisnicima u isto vreme, možete da koristite izaberite prikaz padajućeg menija a zatim odaberite jednu od opcija ili kreiranje sopstvenog prikaza. Kliknite na dugme Uredi > sledeće > sledeći zatim izaberite licence i kliknite na dugme Prosledi.

 3. U oknu "Radnje" u okviru licence proizvoda, kliknite na dugme Uredi.

 4. Na stranici licence proizvoda Uključi/isključi Skype za posao PSTN potrošnju u na da dodelite licencu i kliknite na dugme Sačuvaj.

  Napomena : Čak i ako imate korisnika koji se dodeljuje licence za Enterprise E5 i dalje preporučuje se da ste ovo uradili.

Želite da saznate nešto o planovima i cenama?

Za planove i cene pogledajte sledeće veze:

Takođe možete videti informacije tako što ćete prijavljivanje na sistem Office 365 centru administracije i odete na naplata > pretplate > Dodaj pretplate.

Za tabelu sa licencom ili licencama koje su vam potrebne za svaku funkciju pogledajte članak Licenciranje programskih dodataka za Skype za posao Online.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×