Podešavanje POP naloga e-pošte u aplikaciji Outlook za iOS ili Android

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Outlook za iOS i Android trenutno ne podržava POP naloge. Ali možete da zaobiđete ovaj problem tako što ćete dodati POP nalog u Outlook.com nalog, a zatim podesiti Outlook.com nalog uz aplikaciju Outlook na iPhone ili iPad uređaju, Android telefonu ili Android tabletu.

Ako niste sigurni da li imate POP nalog, proverite sa timom za podršku na radnom mestu, dobavljačem e-pošte ili dobavljačem internet usluga (ISP).

Podešavanje POP naloga

 1. Sledite ova uputstva da biste POP nalog dodali u Outlook.com.

  Napomena : Ako nemate postojeći Outlook.com nalog, ovde možete da se upišete za njega.

 2. Dodavanje Outlook.com naloga u aplikaciji. Za uputstva, pogledajte uputstva za konfigurisanje za Outlook za iOS ili Outlook za Android.

 3. Ako koristite lokalni kalendar u programu Outlook za računare na računaru (npr. sa POP nalogom e-pošte), možete da izvezete kalendar i sinhronizujete ga sa telefonom koristeći Outlook.com nalog. Uputstva potražite u članku Deljenje Outlook kalendara na lokaciji Outlook.com. Kada ispratite korake za čuvanje i uvoz kalendara, jednostavno dodajte Outlook.com nalog u aplikaciju Outlook za iOS ili Android.

  Napomena : Kada uvezete kalendar, dobićete snimak trenutnih informacija. Ako ažurirate kalendar, promene se neće sinhronizovati sa kalendarom koji ste već uvezli.

 4. Ako ste kontakte dodali lokalno u programu Outlook za računare na računaru, kao što su oni povezani sa POP nalogom, možete da ih izvezete i sinhronizujete sa telefonom pomoću Outlook.com naloga.

  1. Prijavi se na lokaciji Outlook.com naloga ovde.

  2. Izaberite pokretanje aplikacija u gornjem levom uglu, a zatim stavku Osobe.

   Pločica osoba na lokaciji Outlook.com

  3. Izaberite stavku Započni uvoz u okviru Uvoz kontakata.

   Započni uvoz

  4. Izaberite stavku Outlook 2010 i Outlook 2013 na sledećem ekranu i sledite uputstva da biste kopirali lokalne kontakte u Outlook.com nalog iz programa Outlook za računare na računaru.

  5. Kada uvezete kontakte u Outlook.com, jednostavno dodajte Outlook.com nalog u aplikaciju Outlook za iOS ili Android.

Dodavanje dodatnih naloga

Možete dodati više naloga u aplikaciji Outlook, tako da možete da im pristupite na jednom mestu.

 1. Otvorite aplikaciju i idite na Postavke > +Dodaj nalog.

 2. Izaberite tip naloga i pratite procedure u prethodnom odeljku da biste dodali novi nalog.

  Dodavanje naloga u programu Outlook

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×