Podešavanje Microsoft Forms

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Microsoft Forms je deo Office 365 koja omogućava korisnicima da brzo i jednostavno kreiranje prilagođenih kvizove, anketa, Upitnici, Registracija i još mnogo toga. Kada kreirate test ili obrasca, možete da pozovete drugima da odgovorite na pomoću bilo kog Veb pregledača, čak i na mobilnim uređajima. Kao rezultate prosleđuju, možete da koristite ugrađene analize da procenite odgovore. Podataka obrasca, kao što su test rezultate, može se lako izvesti u Excel radi dodatne analize ili ocenjivanja.

Da biste saznali više, pogledajte članak Šta je to Microsoft Forms? Ili pogledajte naše Office 365 na blogu o Microsoft Forms.

Napomena: Microsoft Forms je obično dostupan za Office 365 education pretplatnike. Takođe predstavljamo javnu preliminarnu verziju za Office 365 commerical pretplatnike.

Microsoft Forms

Office 365 administratori mogu da kontrolišu kako se koristi Microsoft Forms u svojoj organizaciji kroz sledeće zadatke:

Administrator zadatka

Opis

Isključivanje ili uključivanje Microsoft Forms

Microsoft Forms je za vašu organizaciju podrazumevano. Možete da isključite u bilo kom trenutku.

Isključivanje Microsoft Forms za pojedinačne korisnike

Kada isključite Microsoft Forms za korisnika, ta osoba nije moguće koristiti Microsoft Forms. Obrasci pločicu će se skrivene u Office 365 pokretanje aplikacija i Početna stranica. Pogledajte temu dodeljuje licence korisnicima u Office 365 za preduzeća za korake onemogućavanje ili Omogućavanje Microsoft Forms pojedinac.

Kontrola spoljnih saradnje

Tako što ćete isključiti ili uključiti spoljne saradnju za Microsoft Forms u Office 365 centar administracije, Office 365 administrator možete da kontrolišete da li spoljni korisnici mogu da biste sarađivali sa korisnici u vašoj organizaciji u obrascu ili test. Na primer, korisnik u vašoj organizaciji kreira obrazac, ali želi da biste pozvali druge osobe će vam pomoći:

 • Prikažite i izvršite promene u dizajnu (na primer, Uredi pitanja).

 • Prikaz, uređivanje i brisanje odgovora.

 • Prikaz deljenih odgovore ili rezimei odgovor.

Postavka spoljne saradnju vam omogućava da ograniči saradnja u obrascu samo korisnici u vašoj organizaciji.

Pogledajte članak Deljenje obrasca za saradnju za više informacija o deljenju obrasca.

Važno: Postavka spoljne saradnju Microsoft Forms ne kontroliše sledećeg, što je uvek dozvoljeno bez obzira na to ako spoljni saradnju postavka postavljena na "Isključeno":

Spoljni saradnju postavka je podrazumevano uključena i mogu se lako konfigurisati kroz Office 365 centar administracije kroz sledeće korake:

 1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 2. Izaberite stavku Administrator da biste otišli na Office 365 administrativni centar.

 3. Izaberite stavke Postavke > Usluge i programski dodaci.

  U levom oknu za navigaciju izaberite stavku „Postavke“, a zatim izaberite stavku „Usluge i programski dodaci“.
 4. Na stranici usluge i programski dodaci , kliknite na dugme Microsoft obrasce.

  Microsoft Forms administratorskih postavki
 5. Postavite preklopnik na Isključeno da biste isključili ili na da biste uključili mogućnost slanje obrasca, delite obrasca za saradnju, delite obrasca kao predložak, na ekranu postavke Microsoft obrasce koji se otvara, da bi postavka spoljne saradnje ili deljenje rezultata obrasca sa korisnicima izvan vaše organizacije.

  Nakon što je postavka isključena, samo osobe u vašoj organizaciji će imati pristup na tu opciju, a samo kada se prijavite.

Ako vaše preduzeće ima pravni, zakonske i tehničke standarde da bi ispunila za sadržaja koristite bezbednost i podatke, ovaj odeljak je za vas.

Gde se podaci skladište za Microsoft Forms?

Microsoft Forms podaci su uskladišteni na serverima u Sjedinjenim Državama i Evropi. Svi podaci se nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama, osim na osnovu Evropske zakupcima koja je pokrenula pomoću Microsoft Forms nakon maj 2017. Njegove se skladišti na serverima u Evropi.

Da li je usluga Microsoft Forms usaglašena sa standardima HIPAA i BAA?

Microsoft Forms podataka sledi O365 usaglašenost Frameworki ispunjava usaglašenost kategorije C, što je opisano u okviru.

Da li su na snazi zaštite FERPA i BAA?

Microsoft Forms ispunjava standarde zaštite FERPA i bio.

Šta mogu da koristim Microsoft Forms za?

Microsoft Forms je jednostavan, lak aplikacija koja omogućava vam da lako kreiranje ankete, kvizove i ankete. U obrazovne institucije ga možete koristiti da biste kreirali kvizove, Prikupljanje povratnih informacija od nastavnika i roditelja ili plana klase i osoblje aktivnosti. U posao organizacijama, ona može koristiti za Prikupljanje povratnih informacija klijenata, izmerite zadovoljstvo zaposlenih, poboljšanja proizvoda ili poslovni ili organizovanje događaja iz preduzeća.

Ko može da koristi Microsoft Forms?

Microsoft Forms je dostupan u svim Office 365 Education paket licenciranje: Office 365 Education, Office 365 Education Plus, i Office 365 Education E5, kao i postojeći klijenti koji su kupili E3 pre njegove penzioni.

Microsoft Forms je dostupan u verziji programa OneNote u sledeće Office 365 komercijalne pakete: Office 365 Business Essentials, Office 365 Business Premium i Office 365 Enterprise E1, E3 i E5 planove. Microsoft Forms je takođe dostupan za postojeće Office 365 Enterprise E4 klijenti koji su kupili E4 pre njegove penzioni.

Jednostavno na prijavi http://forms.microsoft.com sa Office 365 školi ili poslovni akreditive i da započnete kreiranje ankete, kvizove i ankete.

Šta znači da pregledate znači za Office 365 komercijalne mogu?

Microsoft Forms Pregled za Office 365 komercijalne mogu dolazi uz istih funkcija i kvalitet usluge smo trenutno isporučivanje kupcima Office 365 education. Kako bismo oblikujte iskustvo za nove komercijalne scenarijima, možemo će premestite u pregled da biste je dostupan.

Osobama koje nemaju nalog na Office 365 i dalje proslede ankete ili test na Microsoft Forms?

Microsoft Forms autora može da Uključi/isključi njihove postavke da biste dozvolili korisnicima izvan svoje organizacije da odgovorite na test ili ankete. U ovom slučaju, korisnici će biti prosleđivanje odgovore anonimno. Ako želite da vidite ko ima popunila test ili ankete, možete da zahtevate ispitanika da biste popunili njihova imena kao deo vaše upitnika.

Šta je to ograničenje broja odgovora za Microsoft Forms?

Možete da primate do 5.000 odgovore. Ako vam je potrebno više, preporučuje se izvoz postojeće odgovore u Excel radnoj svesci, a zatim opozovete ove iz ankete ili test. Ovo će vam omogućiti da prikupite više odgovora na jednom opozvan.

Koji pregledači Microsoft Forms sa funkcioniše?

Microsoft Forms je optimizovana za Internet Explorer 10 +, ivice, Chrome (najnovija verzija), Firefox (najnovija verzija), Chrome na Android (najnovija verzija) i Safari na iOS (najnovija verzija).

Na kojim jezicima je dostupna Microsoft Forms ?

Pogledajte Jezici podržani i jezičke postavke za Microsoft Forms.

Da li će Microsoft Forms zameniti Microsoft InfoPath?

ne. Microsoft InfoPath je rešenje da biste kreirali prilagodljivih obrazaca koji možete da omogućite automatizovane tokove posla, dok je Microsoft Forms osnovni, lagan aplikacije za brzo prikupljanje informacija preko anketa i kvizove.

Microsoft InfoPath je zamenila SharePoint liste, protok i PowerApps – moderni rešenja za digitalizacije tradicionalne preduzeća obrasce, automatizovanje tokova posla i transformacije poslovnih procesa. Više informacija potražite.

Gde mogu da odem da prosleđuju povratne informacije kao što su proizvoda greškama ili zahteve za funkcijama?

Idite u gornjem desnom uglu prozora Microsoft Forms , odaberite stavku Još opcija (…), a zatim izaberite povratne informacije. Takođe možete objaviti povratne informacije ili glasali na drugi korisnici predloge na Microsoft Forms korisnik glas forumu.

Napomena: Više najčešća pitanja u članku Najčešća pitanja o Microsoft obrasce.

Više članaka

Potražite na Microsoft Forms sletanja stranice za kompletnu listu članaka Microsoft Forms .

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×