Podešavanje Hidžra kalendara

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Microsoft Outlook podržava Podešavanje Hidžra datum za jedan ili dva dana da biste poravnali broj dana u mesecu u kalendar.

Na primer, kada Offset vrednost od 1 je izabran u dijalogu Postavke Hidžra kalendara ako trenutni datum je trebalo da bude ponedeljak Ramazan 5, 1417, će postati ponedeljak Ramazan 4, 1417 i meseca peti 1417 se sastoji od 30 dana umesto 29.

  1. U meniju Alatke izaberite stavku Opcije, a zatim kliknite na dugme Opcije kalendara.

  2. U okviru Više opcija, kliknite na dugme Opcije.

  3. U dijalogu Postavke Hidžra kalendara kliknite na dugme offset vrednost koju želite.

Napomena : 

  • Pomeranje u Hidžra kalendar utiče na trenutni mesec, a da biste ga prilagodili obično odluka je na prvi dan u mesecu. U nekim slučajevima, efekat može nastaviti u sledećem mesecu, ako na sledeći mesec sastoji se od manje od 30 dana.

  • Uverite se da koristite pomak vrednost0 (nula) da biste izbegli promenu u mesecima koje ne treba da se promeni.

  • Zakazane obaveze kreirane u mesecima kada vrednost Offset povećana će biti pomeren jedan ili dva dana kalendara kada ste ih pogleda ponovo nakon što opciju vrednosti pomaka postavljeno na vrednost 0 (nula).

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×