Planovi PSTN pozivanja za Skype za posao

Pozivanje drugih korisnika usluge Skype za posao je besplatno, ali ako želite da vaši korisnici mogu da pozivaju obične telefone, a nemate dobavljača PSTN usluga za glasovne pozive, moraćete da kupite plan PSTN pozivanja za Skype za posao. Šta je PSTN pozivanje?

Ovo su opcije planova pozivanja:

 • Skype za posao – domaći PSTN pozivi: Licencirani korisnici mogu da pozivaju brojeve u zemlji/regionu koji su mu dodeljeni u sistemu Office 365.

 • Skype za posaoDomaći i međunarodni PSTN pozivi: Licencirani korisnici mogu da pozivaju brojeve koji se nalaze u zemlji/regionu za koji im je dodeljena licenca za Office 365 u opciji Office 365 centar administracije > Dodela licence > Podešavanje lokacije korisnika i brojeve u međunarodnom saobraćaju u 196 zemalja/regiona.

Količine mesečnih minuta za pojedine zemlje/regione za svaku organizaciju i svaku zemlju/region nalaze se ovde.

Napomene : 

 • Zemlja/region se određuje lokacijom licence korisnika u opciji Office 365 centar administracije > Aktivni korisnici, a ne adresom fakturisanja navedenom u Profilu organizacije u Office 365 centru administracije.

 • Lokacija licence korisnika

Za detaljne informacije o ograničenjima korišćenja i uslovima korišćenja pogledajte „Odeljak 3, Ograničenja pretplate za korišćenje PSTN usluga“ u Skype za posao Online, uslovi korišćenja PSTN usluga.

Kako se kupuje plan PSTN pozivanja

 1. Morate prvo da kupite licencu za dodatak „Oblak privatne telefonske centrale“. Da biste to uradili, prijavite se u Office 365 centar administracije i izaberite opciju Naplata > Pretplate > Dodaci > Kupovina dodataka.

  Važno: U zavisnosti od plana, možda ćete morati da kupite još dodataka pre nego što budete mogli da kupite oblak privatne telefonske centrale. Više informacija možete videti na Koje licence za dodatke moram da kupim da bih imao više funkcija?

 2. Kada budete kupovali licence za dodatak „Oblak privatne telefonske centrale“, videćete opciju za dodavanje plana PSTN pozivanja.

  Kada budete kupovali licence za oblak privatne telefonske centrale, videćete opciju za kupovinu planova za glasovne pozive.

 3. Ako želite kasnije da kupite plan PSTN pozivanja, u Office 365 centru administracije izaberite opciju Naplata > Pretplate > Dodaci > Kupovina dodataka i tu ćete videti planove PSTN pozivanja.

  Kada kupite licencu za oblak privatne telefonske centrale, možete da kupite i planove za glasovne pozive.

Možete da kupite i dodelite različite planove PSTN pozivanja različitim korisnicima, u zavisnosti od potreba vaše organizacije. Kada izaberete planove PSTN pozivanja koji su vam potrebni, možete da završite kupovinu. Planovi za pojedinačne korisnike se dodeljuju u Office 365 centru administracije. Saznajte kako u članku Dodeljivanje licenci za Skype za posao.

Da li imate dobavljača PSTN usluge koji obezbeđuje lokalno PSTN povezivanje hibridnim korisnicima?

Ako imate, ne morate da kupujete Skype za posao plan PSTN pozivanja. Office 365 Enterprise E5 obuhvata oblak privatne telefonske centrale, tako da možete da završite kupovinu.

Zatim dodelite licence za Enterprise E5 ili za programski dodatak „Oblak privatne telefonske centrale“ korisnicima u Office 365 centru administracije. Saznajte kako u članku Dodeljivanje licenci za Skype za posao.

Informacije o ceni

Više informacija

Ovde možete pronaći više članaka u kojima se objašnjava kako se podešava usluga PSTN pozivanja:

Srodne teme

Skype za posao Online – podešavanje

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×