Planiranje sastanka u Live Meeting

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Sastanaka u programu Microsoft Office Live sastanka 2007 klijent su baš kao standardni sastanke u sobu za konferencije. Sa konferencije programskog dodatka za Outlook, možete da planirate sastanak koji koristi Microsoft Office Live sastanka 2007 klijenta u, kao što ste planirali sastanak gde sakupite učesnicima u sobi za konferencije.

Možete i da konvertujete prethodno Office Outlook zakazivanja održani u klijentu Live Meeting umesto toga. Kada to uradite, možete takođe da dodate učesnicima sastanka, definišete učesnici kao učesnici ili Izlagači i postavljanje opcija sastanka, kao što kada se kreira sastanak tako što ćete koristiti konferencije programski dodatak za Microsoft Office Outlook.

Delegati takođe možete da zakažete Live Meeting ili konferencijski poziv u ime njihovog menadžera. Više informacija o delegiranje potražite u članku Dozvoljavanje drugoj osobi da upravlja vašom poštom i kalendarom. Podrška za delegata je dostupan samo u Office Communications Server 2007 R2.

Kreirali poziv za sastanak pomoću Office Communications Server 2007 R2

 1. Da biste kreirali poziv za sastanak, uradite nešto od sledećeg:

  • U meniju konferencije izaberite stavku Planiranje Live Meeting, Office Communications Server.

  • Na traci sa alatkama programa Outlook izaberite stavku Planiranje Live Meeting, Office Communications Server.

  • U meniju konferencije ili na traci sa alatkama programa Outlook, izaberite stavku Planiranje Live Meeting.

 2. Na kartici Zakazana obaveza, u redu tema otkucajte opis sastanka.

 3. Da biste dodali osobe na poziv, uradite nešto od sledećeg:

  • Na kartici Zakazana obaveza, u polju, otkucajte punu e-adrese osoba koje želite da pozovete.

  • Na kartici Zakazana obaveza, kliknite na dugme da, a zatim izaberite pozvane osobe iz adresara.

 4. Da biste odredili koji učesnici moraju biti izlagač, u zavisnosti od toga koju verziju sistema Microsoft Office Outlook koju koristite, u pozivu za sastanak, na traci sa alatkama Live Meeting kliknite na dugme Učesnici/linija vodilja, Učesnik/Izlagačiili Izlagači. Na listi učesnika , kliknite na odgovarajuće imena i e-adrese. Kliknite na dugme Dodaj da biste se premestili na izabrana imena Izlagači liste, a zatim kliknite na dugme u redu.

 5. Da biste proverili dostupnost učesnika, sastanka ako niste već uradili, na kartici Planiranje , pronađite vreme kada svi učesnici su dostupne i zatim kliknite na dugme koje vreme. Prevucite trake koje ukazuju na vreme početka i završetka za sastanak, dok ne budu onako kako želite.

 6. Da biste odabrali tip zvuka za sastanak:

  • Na traci sa alatkama Live Meeting sastanka zahteva prozor, kliknite na dugme zvuk.

  • Izaberite stavku koristite zvuk računara da biste omogućili učesnicima da se povežete sa dvosmernu komunikaciju putem Interneta.

   Napomena : Učesnicima ćete morati računaru koji ima slušalice ili mikrofon i zvučnike za povezivanje u konferencijski poziv. Ako imate učesnika izvan mrežom preduzeća najbolje je da koristite uključivanje u konferenciju biranjem za u konferencijski poziv.

  • Ili, da biste omogućili učesnicima da se povežete sa sastankom zvuka tako što ćete koristiti na računaru koji ima slušalica ili mikrofona i zvučnika ili su u biranjem pomoću konferencijskog poziva broj, kliknite na dugme koristite zvuk računara ili dolaznog poziva sa bilo kojim telefonom i zatim izaberite region za broj telefona konferencijski poziv. Da biste omogućili kôd da biste se pridružili sastanku, izaberite stavku, Zahtevaj kôd da biste se pridružili sastanku.

   Napomena : Uključivanje u konferenciju biranjem je nova audio opcija za audio konferencijama koji se hostuju na Office Communications Server 2007 R2. Za više informacija o uključivanje u konferenciju biranjem potražite u članku Planiranje konferencijskog poziva.

  • Ili, potvrdite izbor u biranjem sastanka pomoću telefona konferencije uslugu da biste dozvolili učesnicima da biste se uključili u konferencijski poziv.

  • U okvir za tekst dobavljač otkucajte ime dobavljača konferencijski poziv.

  • U polju Broj Toll-Free otkucajte šifru grad ili pozivni broj grada i lokalni broj telefona, besplatne sastanka telefona (+ 1 – 8001234567). U polju Broj naplatu otkucajte šifru grad ili pozivni broj grada i lokalni broj telefona, naplatu sastanka telefon.

  • U učesnika i Linija vodilja kodove okvire za tekst, otkucajte učesnika Šifra i linija vodilja koje učesnicima sastanka mora da se koristi da bi se identifikovali kao učesnika ili linija vodilja, kada se pridružite audio konferencije. Linija vodilja kôd se nikada ne otkriva učesnicima sastanka.

 7. Kada se postavljaju audio opcija, u dijalogu Live opcija zvuka sastanka kliknite na dugme u redu.

 8. Da biste odabrali postavke za kontrolu pristupa:

  Važno : Pozivanje neko podrazumevano je izabrana, što znači da svako ko ima konferencijskog poziva broj i ID konferencije mogu da se pridruže vaše konferencije. Ako želite da ograničite koji mogu da se pridruže u konferencijski poziv, konfigurišite sledeće opcije napredne pristup prilikom planiranja konferencije.

  • Na sastanku zahtev prozoru, na traci sa alatkama Live Meeting, izaberite stavku dozvole.

  • Odaberite opciju Pozovi unutar mreže da biste dozvolili učesnicima samo sa korisničkim nalogom na istom Office Communications Server da biste se pridružili sastanku.

  • Odaberite opciju Pozovi unutar mreže (ograničenih) da biste dozvolili samo pozvanim učesnicima da biste se pridružili sastanku.

  • Odaberite stavku Pozovi svima da dozvoli bilo kome da se pridruže sastanku.

 9. Ako želite, možete da upišete poruku u kojoj svi primaoci će dobiti. Na kartici Zakazana obaveza, otkucajte poruku iznad isprekidane linije u okviru za tekst koji je obezbeđen.

 10. Kada poziv za sastanak je onako kako želite, na standardnoj traci sa alatkama, kliknite na dugme Pošalji.

Kreirate pomoću usluge Live Meeting poziv za sastanak

 1. Da biste kreirali poziv za sastanak, uradite nešto od sledećeg:

  • U meniju konferencije izaberite stavku Planiranje Live Meeting, Live usluge sastanku.

  • Na traci sa alatkama programa Outlook izaberite stavku Planiranje sastanka uživo, Live usluge sastanku.

  • U meniju konferencije ili na traci sa alatkama programa Outlook, izaberite stavku Planiranje Live Meeting.

 2. Da biste dodali osobe na poziv, uradite nešto od sledećeg:

  • Na kartici Zakazana obaveza, u polju, otkucajte punu e-adrese osoba koje želite da pozovete, odvajanje svake adrese tačkom i zarezom.

  • Na kartici Zakazana obaveza, kliknite na dugme da, a zatim izaberite pozvane osobe iz adresara.

 3. Da biste odredili koji učesnici moraju biti Izlagači u zavisnosti od toga koju verziju sistema Microsoft Office Outlook koristite, u pozivu za sastanak, na traci sa alatkama Live Meeting kliknite na dugme Učesnici/linija vodilja, Učesnik/Izlagačiili Izlagači. Na listi učesnika , kliknite na odgovarajuće imena i e-adrese. Kliknite na dugme Dodaj da biste se premestili na izabrana imena Izlagači liste, a zatim kliknite na dugme u redu.

 4. Da biste proverili dostupnost učesnika, sastanka ako niste već uradili, na kartici Planiranje , pronađite vreme kada svi učesnici su dostupne i zatim kliknite na dugme koje vreme. Prevucite trake koje ukazuju na vreme početka i završetka za sastanak, dok ne budu onako kako želite.

 5. Ako želite, možete da upišete poruku u kojoj svi primaoci će dobiti. Na kartici Zakazana obaveza, otkucajte poruku iznad isprekidane linije u okviru za tekst koji je obezbeđen. Ne morate da obezbedite URL sastanka, ID sastanka ili sastanak ključ. te informacije se automatski pružene.

  Važno : Za Live Meeting pozivnice za uslugu da otkucate sve ispod isprekidane linije. Tekst koji se pojavljuje će biti zamenjene sa informacijama o učesnicima biti potrebne da biste se pridružili na sastanak.

 6. Na traci sa alatkama Live Meeting sastanka zahteva prozor, kliknite na dugme Opcije sastanka. Više informacija o tome kako da podesite opcije sastanka, pogledajte članak Postavljanje opcija sastanka.

 7. Kada poziv za sastanak je onako kako želite, na standardnoj traci sa alatkama, kliknite na dugme Pošalji.

Konvertovanje u standardne Outlook pozivu za sastanak u poziv za sastanak uživo

 1. U Outlook kalendaru, kliknite dvaput na sastanak da biste otvorili obrazac zahteva.

 2. Na traci sa alatkama konferencije kliknite na dugme Live Meeting, ili izaberite stavku napravi ovo Live Meetingi zatim odaberite stavku Office Communications Server ili Live usluge sastanku.

 3. Sledite uputstva iznad da biste završili planiranje e Office Communications Server ili Live usluge sastanku sastanak.

Planirate sastanak uživo u ime druge osobe

 1. Otvorite kalendar druge osobe i uradite nešto od sledećeg:

  • Izaberite datum i vreme sastanka i zatim na traci sa alatkama konferencije izaberite stavku Planiranje Live Meeting, ili izaberite stavku Planiranje sastanka uživo, a zatim odaberite Office Communications Server.

  • Konvertovanje postojećeg sastanka Outlook Live Meeting. Na traci sa alatkama konferencije kliknite na dugme Live Meeting ili kliknite na dugme Live Meetingi zatim odaberite stavku Office Communications Server.

 2. Sledite uputstva iznad da biste završili planiranje e Office Communications Server sastanak.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×