Planiranje mreže sa ExpressRoute za Office 365

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

ExpressRoute za Office 365 pruža layer 3 vezu između na mreži, kao i Microsoft centrima podataka. Kola koristite ivicu mrežnog prolaza Protocol (BGP) putem reklame za Office 365 izloženi servere. Iz perspektive lokalnim uređajima, kada su im potrebne da biste izabrali ispravan TCP/IP putanju do Office 365, Azure ExpressRoute je video alternativu sa Internetom.

Azure ExpressRoute dodaje direktne putanje određeni skup podržane funkcije i usluge koje nude Office 365 servera u okviru Microsoft centrima podataka. Azure ExpressRoute ne zamenjuje Internet vezu sa Microsoft centrima podataka ili osnovni Internet usluge kao što je razrešavanje imena domena. Azure ExpressRoute i vaš Internet kolo bi trebalo da bude bezbedne i suvišne.

Sledeća tabela ističe neke razlike između internet i Azure ExpressRoute veze u kontekstu od Office 365.

Razlike u planiranje mreže

Internet mrežna veza

ExpressRoute mrežna veza

Pristup potrebne internet usluga, uključujući;

 • Razrešavanje DNS imena

 • Provera opoziva certifikata

 • Mreže za isporuku sadržaja

Da

Zahtevi za Microsoft vlasnik DNS i/ili CDN infrastruktura može da koristi ExpressRoute mreže.

Pristup Office 365 , uključujući;

 • Exchange Online

 • SharePoint Online

 • Skype za posao Online

 • Office Online

 • Office 365 Portal i potvrdu identiteta

Da, sve aplikacije i funkcije

Da, određene aplikacije i funkcije

Lokalna bezbednosti kod obim.

Da

Da

Dostupnost planiranja.

Preuzimanje za alternativne internet mrežna veza

Preuzimanje alternativne ExpressRoute za povezivanje

Direktno je povezan sa predvidivi mrežni profil.

Ne

Da

IPv6 povezivanja.

Da

Da

Razvijte naslovi ispod za planiranje uputstva koja vam više mreže. Takođe smo snimili deo 10 Azure ExpressRoute za Office 365 obuka grupa koje zaranja dublji.

Postojeći klijenti Azure ExpressRoute

Ako koristite na postojeći krug Azure ExpressRoute i želite da dodate Office 365 povezivanja preko ovog spoja, trebalo bi da pogledate broj sklopove izlazne lokacije i veličinu linije da biste se uverili da su ćete potrebama vaše Office 365 Upotreba. Većina klijenata zahtevati dodatni propusni opseg i većina zahteva dodatne sklopove.

Da biste omogućili pristup Office 365 preko vaše postojeće Azure ExpressRoute kolo, podesite filtere usmeravanje da biste se uverili da Office 365 usluge su dostupne.

Azure ExpressRoute pretplata je klijent pružila značenja pretplate vezani za klijente. Kao klijenta, možete imati više Azure ExpressRoute kolo i može da pristupi mnogo Microsoft oblaku resursima preko te linije. Na primer, možete odabrati da biste pristupili e Azure hostuje virtuelne mašine na Office 365 testiranje zakupca i na Office 365 proizvodnje zakupca preko par suvišne Azure ExpressRoute kolo.

Ova tabela prikazuje strukturu dva tipa planinske relacije, možete da odaberete da primene preko vaše sklopove.

Planinske relacije

Azure privatno

Microsoft

Usluga

IaaS: Azure virtuelnim mašinama

PaaS: Azure javne usluge

SaaS: Office 365

SaaS: Dynamics 365

Connection initiation

Klijent za Microsoft

Microsoft za kupca

Klijent za Microsoft

Microsoft za kupca

Podrška za QoS

Nema QoS

QoS1

1 QoS podržava Skype za posao samo u ovom trenutku.

Propusni opseg planiranje za Azure ExpressRoute

Svaki Office 365 gost ima jedinstvene propusnog opsega potrebe u zavisnosti od broja osoba na svakoj lokaciji, kako aktivni su sa svakom Office 365 aplikacije, a drugi faktori kao što su upotreba lokalnog ili hibridni opreme i bezbednosti mreže Konfiguracija.

Imate previše mala propusnog opsega dovešće gužve ponovljenih podataka i nepredvidiv odlaganja. Imate previše propusni opseg će dovesti do nepotrebne cena. Na postojeće mreže propusnog opsega se često nazivaju terminima količinu dostupne mesta u procenat. Imate 10% mesta će verovatno rezultat u gužve i imate 80% mesta obično znači da nepotrebne cena. Tipična mesta ciljne dodele su 20% do 50%.

Da biste pronašli odgovarajući nivo propusnog opsega, mehanizam za najbolje je da biste testirali vaš postojeće mreže potrošnju. Ovo je jedini način da se tačno mera upotrebe i treba kao svaki konfiguraciju mreže i aplikacije su neke načine jedinstveni. Kada ste merenja ćete želeti da pažnju na potrošnju ukupni propusni opseg, kašnjenje i TCP gužve da biste razumeli mreže potrebama.

Kada imate procenjena osnovnih linija koja uključuje sve mrežne aplikacije, pilot Office 365 sa malom grupom koja se sastoji od različitih profila osobe u vašoj organizaciji da biste utvrdili stvarnu upotrebu i koristite dva mere za procenu iznos o propusnom opsegu ćete zahtevaju za svaku lokaciju sistema office. Ako su sve kašnjenje ili TCP gužve problemi rezultata testiranja, možda ćete morati da biste premestili izlazne bliže osobama koje koriste Office 365 ili uklonite intenzivne mrežu skeniranje kao što su SSL dešifrovanje/ispitivanja.

Sve naše preporuke za koju vrstu mreže obrada se preporučuje se odnosi na ExpressRoute i Internet sklopove. Isto važi za ostale uputstva za naše performanse Podešavanje lokacije.

Primena kontrole bezbednosti na Azure ExpressRoute za Office 365 slučajeve

Obezbeđivanje Azure ExpressRoute povezivanja počinje sa istom principa kao obezbeđivanje Internet vezu. Mnogim klijentima da odaberete da primenite mreže i obim kontrole ExpressRoute putem povezivanja njihove lokalne mreže sa Office 365 i druge Microsoft oblaka. Ove kontrole može da sadrži zaštitni zidovi, proxy serveri aplikacija, sprečavanje curenje podataka, smetnje za otkrivanje, ometanja sprečavanja sistemi i tako dalje. U većini slučajeva klijenti Primena različitih nivoa kontrole saobraćaj pokrenuti iz lokalnog će korporaciji Microsoft, saobraćaj pokrenuo korporacije Microsoft da klijent lokalnu mrežu u odnosu na saobraćaj pokrenuti iz lokalnog da generalni u odnosu na Internet odredište.

Evo nekoliko primera integrisanje bezbednosti za ExpressRoute povezivanja modela odaberete da primenite.

ExpressRoute integracija opcija

Model obim bezbednosti mreže

Zajedničko koja se nalazi na oblaku exchange

Instaliranje nove ili iskoristite postojeće bezbednost/obim infrastrukture u objektu saradnji lokaciju gde je uspostaviti ExpressRoute vezu.

Prednost saradnji lokaciju objekat čisto za usmeravanje/interconnect svrhe i nazad Hol veze iz saradnje lokaciju objekta u lokalnom bezbednost/obim infrastruktura.

Point-to-Point Ethernet

Obustavljanje Point-to-Point ExpressRoute vezu na postojećoj lokaciji infrastruktura bezbednost/obim lokalno.

Instaliranje nove bezbednost/obim infrastrukture određene ExpressRoute putanju i obustavljanje Point-to-Point vezu tamo.

Bilo da svaka IPVPN

Iskoristite postojeće infrastrukture bezbednost/obim lokalno na svim lokacijama koje izlaska u IPVPN koristi za ExpressRoute za Office 365 povezivanja.

Ukosnica IPVPN koristi za ExpressRoute za Office 365 za određene lokalnog lokacija koju je odredio će služiti kao bezbednost/obim.

Neki dobavljači usluga takođe pružaju kontrolisane bezbednost/obim funkcionalnost kao deo njihovih rešenja za integraciju sa Azure ExpressRoute.

Kada razmatrate topologije položaj mreže/bezbednosne opcije parametar koristi za ExpressRoute za Office 365 veze, slede dodatna razmatranja

 • Kontrole bezbednosti mreže/dubinske i tip može da utiče na performanse i upotrebljivost Office 365 korisničkog iskustva.

 • Izlazni (na-lokalni -> Microsoft) i ulazni (Microsoft -> lokalne) [Ako je omogućeno] tokova može imati različite zahteve. Ovo su verovatno razlikuje se od izlazna opšte Internet odredišta.

 • Office 365 zahtevi za portovi/protokoli i neophodne IP podmreže su iste da li saobraćaj se usmerava putem ExpressRoute za Office 365 ili preko Interneta.

 • Topološke položaj kontrole bezbednosti mreže/klijent određuje krajnji do kraja mreže između korisnika i Office 365 usluge i da znatno uticati na mreži kašnjenje i gužve.

 • Klijenti koji su da dizajnirate njihove bezbednosti/obim topologije za upotrebu sa ExpressRoute za Office 365 u skladu sa najbolje prakse za redundantnost, dostupnost i oporavka u slučaju.

Evo primera Beograd koje poredi različite opcije povezivanja Azure ExpressRoute sa modelima bezbednost obim opisane.

Primer 1: Obezbeđivanje Azure ExpressRoute

Beograd razmatraju sprovođenje Azure ExpressRoute i nakon planiranje optimalne arhitektura za usmeravanje sa ExpressRoute za Office 365 i pomoću gorenavedenih uputstva da biste razumeli zahteva za propusni opseg, oni su određivanje na najbolji način za svoje ke.

Za Woodgrove, internacionalne organizacije sa lokacije u više kontinenta, bezbednost mora da obuhvate cela oblast. Optimalne povezivanja opcija za Woodgrove je sa više mesta veze sa više planinske lokacija širom sveta da usluge potrebe zaposlenih u svakom kontinent. Svaki kontinent uključuje suvišne Azure ExpressRoute kolo unutar kontinenta i bezbednosti mora da obuhvate sve ove.

Postojeće infrastrukture Woodgrove je pouzdana i može da upravlja dodatnog posla, kao rezultat, Beograd je u mogućnosti da koriste infrastrukture za Azure ExpressRoute i internet obim sigurnost. Ako to nije slučaj, Woodgrove može odabrati da kupite dodatne opreme dodatak postojeće opremom ili rukovanja drugi tip veze.

Dostupnost i preuzimanje uz Azure ExpressRoute

Preporučujemo da obezbeđujete najmanje dva aktivni sklopove iz svake izlazne sa ExpressRoute za dobavljača ExpressRoute. Ovo je najčešće mesto vidimo otkazivanja za klijente i lako možete da izbegnete tako što ćete obezbeđujete par aktivno/aktivno ExpressRoute kolo. Takođe se preporučuje najmanje dva aktivno/aktivno Internet kruga jer mnogo Office 365 usluge su dostupne samo putem Interneta.

Unutar izlazne tačke mreže su mnogi drugi uređaji i sklopove koji imaju kritičnih ulogu u kako ljudi ne vide dostupnost. Ove delove vaše povezivanja scenariji ne pokriva ExpressRoute ili Office 365 SLAs, ali oni ulogu kritičnih do kraja usluga dostupnosti kao predviđenim ljudi u vašoj organizaciji.

Obratite pažnju na osobe koje koriste i operativnom sistemu Office 365, ako neuspeha jedan komponenta uticati na ljudi utisak pri radu sa uslugom, potražite načina za ograničavanje ukupni procenat ljudi utiče na. Ako je preuzimanje režim operativno složene, uzmite u obzir iskustva na ljudi dugo oporavka i potražite operativno jednostavan i automatsko preuzimanje režima.

Van mreže, Office 365, ExpressRoute i dobavljača ExpressRoute imaju različite nivoe dostupnost.

Usluga dostupnosti

 • Office 365 usluge su prekriveni oblikovani ugovore na nivou usluge, koji uključuju rada i dostupnost metrika za pojedinačne usluge. Jedan razlog Office 365 možete da održite kao što je visoko usluga dostupnosti je mogućnost za pojedinačnih komponenti za preuzimanje bez teškoća između na mnogim centrima podataka Microsoft, korišćenje globalnog mreže Microsoft. Ovaj preuzimanje proširuje sa centrom podataka i mreža za više izlazne Internet tačke i omogućava preuzimanje nesmetano iz perspektive osobe koje koriste uslugu.

 • ExpressRoute pruža 99.9% dostupnost SLA na pojedinačne namensku linije između Microsoft Edge mreže i infrastrukturu ExpressRoute dobavljač ili partnera. Ova usluga nivoa se primenjuju na nivou ExpressRoute krug koji se sastoji od dve nezavisne interconnects između suvišne Microsoft opreme i mrežna oprema dobavljača na svakoj planinske lokaciji.

Usluga dostupnosti

 • Microsoft usluga nivoa pripreme zaustaviti ExpressRoute dobavljač ili partnera. Ovo je takođe na prvom mestu možete da birate opcije koje će uticati na dostupnost nivo. Trebalo bi da blisko da procenite arhitekturi, dostupnost i postojanost karakteristike dobavljač ExpressRoute nudi između obim vaše mreže i dobavljače vezu na svakoj lokaciji planinske Microsoft. Pažnju na obe na logičku i fizička aspekte redundantnost, viri opreme, kompanija obezbeđene WAN kolo i sve dodatne vrednost dodate usluge kao što su NAT usluga ili upravlja zaštitni zidovi.

Dizajniranje dostupnost plana

Preporučujemo da planiranje i dizajniranje dostupnost i postojanost u vaš do kraja povezivanja slučajevi Office 365. Dizajn treba da sadrži;

 • Nema jedne tačke neuspeha, uključujući Internet i ExpressRoute kolo.

 • Smanjite broj osoba koje utiče i trajanje taj uticaj za biti otkazivanje režima.

 • Optimizacija za jednostavne ponovljenih i automatsko spasavanje proces od najviše očekivanog otkazivanje režima.

 • puna zahtevima mrežni saobraćaj i funkcionalnost kroz suvišne putanje, bez značajnog narušen kvalitet za podršku.

Vaš slučajevi povezivanja trebalo bi da uključuju mrežna topologija koja je optimizovana za više nezavisnih i aktivni mrežne putanje za Office 365. Ovo će dobit bolje "do kraja" dostupnost od topologije koja je optimizovana za redundantnost nivou pojedinačnih uređaja ili oprema.

Savet: Ako korisnici se distribuiraju širom više kontinenta ili geografskim oblastima i svaki od ovih lokacija povezuje preko suvišne WAN sklopove na jednom lokalnog lokaciju u kojoj se nalazi jedan ExpressRoute štampane, korisnici će manje iskustvo do kraja usluga dostupnosti od dizajn topologije mreže koja uključuje nezavisni ExpressRoute sklopove koji se povezuju najbliži viri različite regione lokaciju.

Preporučujemo da obezbeđujete najmanje dva ExpressRoute kruga sa svaki spoj povezujete sa različitim geografskom lokacijom planinske. Trebalo bi da snabdevanje ovaj aktivno aktivno par sklopove za svaku oblast kojima će se koristi ExpressRoute povezivanja za Office 365 usluge. Omogućava svaku oblast da ostanu povezani tokom ovo utiče na glavnu lokaciji kao što je centrom podataka ili planinske lokaciju. Konfigurisanje ih u kao aktivan/aktivna dozvoljava saobraćaj krajnjeg korisnika da se distribuiraju širom više mrežne putanje. Ovo smanjuje opseg osobe važi tokom uređajem ili mrežom opreme nestanke.

Ne preporučujemo da koristite jednu ExpressRoute kolo sa interneta kao rezervnu kopiju.

Primer 2: Preuzimanje i velika dostupnost

Višestruki geografski dizajn Beograd je prošla pregled usmeravanje, propusnog opsega, bezbednost, a sada, morate da prođete kroz dostupnost pregled. Woodgrove misli o dostupnost kao prekrivaju tri kategorije; postojanost, pouzdanost i redundantnost.

Postojanost omogućava Woodgrove da se brzo oporavi od otkazivanja. Pouzdanost omogućava Woodgrove da nude dosledne izgledom unutar sistema. Redundantnost omogućava Woodgrove za kretanje kroz jedan ili više slika u ogledalu instance infrastrukturu.

U okviru svake ivice konfiguracija, Woodgrove ima suvišne zaštitni zidovi proxy serveri i ID-ove. Za Severnu Ameriku, Woodgrove ima jedne konfiguracije ivice u njihove Dalasa podataka i drugu ivicu konfiguracije u njihove Virginia podataka. Suvišne oprema na svakoj lokaciji nudi postojanost na tu lokaciju.

Konfiguracija mreže na Beograd se zasniva na osnovu nekoliko ključnih principa:

 • U okviru svake geografski region, postoji više Azure ExpressRoute kolo.

 • Svaki spoj unutar oblasti podržavaju svih mrežni saobraćaj u toj oblasti.

 • Usmeravanje će jasno radije nešto ili putanju u zavisnosti od dostupnosti, lokaciju, i tako dalje.

 • Preuzimanje između Azure ExpressRoute kolo se automatski bez dodatnih konfiguracija ili radnju koju Woodgrove zahteva.

 • Preuzimanje između Internet kolo se automatski bez dodatnih konfiguracije ili radnju koju Woodgrove zahteva.

U ovoj konfiguraciji sa redundantnost na nivou fizičke i virtuelne Beograd je u stanju da nude lokalne postojanost, regionalni postojanost i globalnog postojanost pouzdan način. Woodgrove izabran ove konfiguracije nakon procene jedan Azure ExpressRoute štampane po regionu, kao i mogućnost otkazuje preko sa Internetom.

Ako Woodgrove nije mogla da imate više Azure ExpressRoute kolo po regionu, usmeravanje saobraćaja koji putuje u Severnoj Americi da Azure ExpressRoute spoj na Azijsko-Pacifičke treba da dodate neprihvatljiv kašnjenje i potrebne DNS љpeditera konfiguracije dodaje složenosti.

Korišćenje internet kao rezervnu kopiju konfiguracije nije preporučljivo. Ovo prelome Woodgrove je pouzdanosti princip, rezultira nedosledan utisak pri radu pomoću veze. Pored toga, Ručna konfiguracija će biti potrebna za preuzimanje razmatrate BGP reklame koje su konfigurisane, NAT konfiguraciju, DNS konfiguracijom i konfiguraciju proxy servera. Ovo dodaje preuzimanje složenosti povećava vremena da biste oporavili i smanjuje njihove mogućnost dijagnostikovanje i rešavanje problema sa koracima u vezi.

Imate još pitanja o tome kako da planiranje i primena upravljanja saobraćaj ili Azure ExpressRoute? Pročitajte ostatak naše mrežom i performansama vodič ili Azure ExpressRoute najčešća pitanja o.

Rad sa dobavljačima usluga Azure ExpressRoute

Odaberite lokacije vaše sklopove na osnovu vaše propusnog opsega, kašnjenje, bezbednost i dostupnost planiranje. Kad jednom naučite optimalne lokacije koju želite da postavite kola i pregledate trenutne listu dobavljača po regionu.

Rad sa vaš dobavljač ili dobavljače da biste izabrali najbolje opcije povezivanja, point-to-point, sa više tačka ili hostovanu. Ne zaboravite, možete da zamešajte i odgovaraju opcije povezivanja dokle god propusni opseg i druge suvišne komponente podršku za usmeravanje i velika dostupnost dizajna.

Evo kratke veze možete koristiti da se vrati: https://aka.ms/planningexpressroute365

Srodne teme

Mrežnog povezivanja u sistemu Office 365
Azure ExpressRoute za Office 365
Upravljanje ExpressRoute za Office 365 povezivanja
usmeravanja sa ExpressRoute za Office 365
Implementing ExpressRoute za Office 365
pomoću BGP zajednica u ExpressRoute za Office 365 slučajeve (pregled)
medija kvaliteta i performansi mreže povezivanja u programu Skype za posao Online
Optimizacija mreže za Skype za posao Online
ExpressRoute i QoS u programu Skype za posao Online
poziva toka pomoću ExpressRoute
Office 365 Podešavanje performansi pomoću osnovne podatke i performanse istorije
Planiranje za Office 365 rešavanja problema sa performansama
Office 365 URL adrese i opsezi IP adresa
Office 365 mreže i podešavanje performansi
Rešavanje problema sa povezivanjem Office 365

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×