Planiranje hibridne profila

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada imate SharePoint Server i Office 365, podrazumevano korisnici imaju različite profil na svakoj lokaciji. To može dovesti do zbunjujuće profil iskustva za korisnike. Hibridno profila, korisnik ima jedan profil u Office 365 gde su možete da zadržite sve njihove informacije o profilu.

Ako Office Delve je deo vašeg Office 365 zakupca, korisnički profili će biti integrisana sa Delve i korisnici mogu da otkriju informacije i dokumente i videli članove tima na čemu rade. Ako ste postavili oblaku hibridne pretrage, korisnicima možete da pronađete lokalnog dokumente preko Delve.

Preusmeravanje profila u SharePoint hibridne primene

Hibridno profile preusmerava hibridne korisnici njihove profile u Office 365. Na ovaj način da hibridne korisnici imaju na jednom mestu za njihove informacije o profilu. Hibridno profile je dostupan sa SharePoint Server 2013 i SharePoint Server 2016.

Profil preusmeravanje radi na sledeći način:

  • Profili za sve korisnike hibridne su Office 365. Kliknuti hibridne korisničkih profila u SharePoint Server preusmerava vam njihove profile u Office 365 (čak i ako niste hibridne korisničkog sebe).

  • Ako odaberete da koristite SharePoint publici kada konfigurišete hibridnu lokacija funkcije, korisnici koji nisu hibridne (one nisu u korisnike lokacije) zadrži svoje profile SharePoint Server i imaju i profili u Office 365 ako su licencirani Office 365 korisnika.

Premeštanje prilagođeni profil svojstva u Office 365

Veliki broj preduzeća imaju posao zahteve za replikaciju prilagođene atribute u uslugu SharePoint Online korisničkog profila. Neki korisnik atributi su sinhronizovani iz usluga domena aktivnog direktorijuma za Azure Active Directory. Možete da izaberete koji atributi su kopirati sa uslugama direktorijuma Active Directory na Azure Active Directory. Međutim, standardnog skupa atribute kopiraju iz Azure Active DirectorySharePoint Online skladište korisničkih profila u sistemu Office 365. Nije moguće prilagoditi ovaj skup atribute kao što to možete da uradite u SharePoint Server.

Gde u SharePoint Server usluge poslovnog povezivanja ili Microsoft upravljač identiteta možete da koristite da biste uvezli prilagođeni profil svojstva koja se ne nalaze u Active Directory usluge direktorijuma, SharePoint Online ne podržava ova rešenja. Prilagođena svojstva u SharePoint Online, korisničkog profila masovno ispravke za API može se.

Proces ažuriranja masovno radi ovako:

  1. Možete kompajlirate potrebne profil podatke iz SharePoint Server, sistemu linije za poslovne ili bilo kog drugog spoljnog sistema u na JSON oblikovanoj datoteci.

  2. Alatka za otprema JSON datoteka u Office 365 i čeka uveze e proces uvoza.

  3. Tajmera pokrenut u SharePoint Online proverava u nizu uvoz zahteva za i izvršava operacije uvoza na osnovu API poziva i informacije u obezbeđenom datoteku.

Više informacija o masovno ažuriranje API, pogledajte članak Predstavljanje masovno UPA prilagođeni profil svojstva ažuriranje API za SharePoint Online.

Rad sa Delve u SharePoint hibridne primene

Ako Delve je deo vašeg Office 365 zakupca, korisnički profili će biti integrisana sa Delve, u suprotnom, imate standardne Office 365 profile. Ako niste koristili Delve pre, trebalo bi da biste saznali više o tome i Kako da ga. Delve korisnički profili sadrže ista svojstva kao SharePoint Online profila i može se uvesti na isti način, kao što je opisano iznad u pokretu podaci o profilu u Office 365.

Podešavanje hibridnog profila

Hibridno profile je deo nekoliko hibridne funkcije pakete za SharePoint Server. Detalje potražite u članku hibridne funkcije lokacije i OneDrive for Business.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Upravljanje SharePoint Online korisničkim profilima iz SharePoint centra administracije

Office Delve za Office 365 administratore

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×