Planiranje Skype za posao hibridne primene

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Hibridna definicija

Hibridne primene koja je kombinacija lokalnog aplikacije ili podataka i usluge zasnovane na oblaku. Na primer, Skype za posao hibridne primene može uključuju korišćenje Skype za posao online sa Exchange server lokalno. Drugi primer možda koristi Skype za posao Server lokalnog zajedno sa Office 365 Enterprise. Sa Skype za posao, hibridni rešenja može da se postigne putem razne konfiguracije.

Premeštanje u oblak u pristupu sa vaše organizacije, ili neka neki korisnici homed lokalnog i druge osobe u oblaku, možete da podesite Skype za posao hibridne primene koja odgovara potrebama vaše organizacije.

Će vam pomoći da biste počeli, detaljne informacije su dostupne na lokaciji TechNet. Pogledajte članak Planiranje hibridne primene za Skype za posao.

Preuzmite ovaj poster da biste saznali više o nekoliko arhitektonski modela za Skype za posao, uključujući Skype za posao online, Skype za posao lokalnog i Skype za posao hibridne rešenja. Takođe ćete naučiti o IT odgovornosti, licenciranje zahtevi i druge važne stavke.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×