Personalizovanje utiska pri radu sa uslugom Office 365

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Funkcije u ovom članku su dostupne samo u Office 365 za preduzeća.

Prilagođavanje mogućnosti nisu dostupne u Office 365 Home ili Office 365 Personal pretplate.

Postoji nekoliko načina možete da personalizujete Office 365 i Office 365 pokretanju aplikacijada biste olakšali da biste koristili i da odgovaraju na stil.

Personalizovanje vaše Office 365

Kačenje Office 365 aplikacija u pokretanje aplikacija

Kada prikazujete pokretanja aplikacija po prvi put, videćete jezgro Office aplikacije. Ako u omiljene lokacije nisu prikazani, možete da ih dodate – pruža brz pristup Office aplikacijama koje najčešće koristite.

 1. Na traci za navigaciju usluge Office 365 na vrhu ekrana, kliknite na ikonu za pokretanje aplikacija Ikona pokretanja aplikacija u usluzi Office 365 .

 2. Izaberite stavku sve aplikacije da biste prikazali sve na Office 365 dostupne.

 3. Pomerajte se kroz listu i pronađite aplikaciju koju želite da dodate u pokretanje aplikacija.

 4. Zadržite pokazivač miša iznad aplikacije da biste ga markirali, a zatim zadržite pokazivač iznad ili kliknite desnim tasterom miša na tri tačke koje se pojavljuje.

 5. Odaberite stavku zakači za pokretanje.

Promena teme Office 365

Office 365 teme postavlja šeme boja i pozadina za Office 365 trake za navigaciju na vrhu ekrana. Takođe menja boju nekih od pločica u pokretanju aplikacija kako bi se podudarala.

 1. Na traci za navigaciju usluge Office 365 na vrhu ekrana, kliknite na ikonu " postavke " Ikona „Postavke“ .

 2. Kliknite na temu u galeriji da biste videli ga pregleda na ekranu. Pomerite se nadole i kliknite na dugme Sačuvaj da biste ga postavili kao teme.

  Opcije teme

Promena Office 365 pokretanje aplikacije

Kada se prvi put prijavite u Office 365, otvara se na matičnoj stranici Office 365 . Početne stranice možete da promenite u bilo kom trenutku da biste otvorili u nekoj drugoj aplikaciji Office 365 .

 1. Na traci za navigaciju Office 365 na vrhu ekrana, kliknite na ikonu " postavke " Ikona „Postavke“ .

 2. U okviru Početna stranica, kliknite na strelicu da biste otvorili okvir sa listom i izaberite stranicu ili aplikaciju koju želite Office da biste otvorili na početak, a zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

  Promena Office 365 početne stranice

  U ovom primeru, Office 365 će se otvoriti na matičnoj stranici Office 365 posle prijave.

Obaveštenja o promeni Office 365

Podrazumevano, Office 365 će vam ping kada stigne nova poruka i kada dođe vreme za podsetnik sa pop nagore ili zvuk. Ove postavke možete promeniti u bilo kom trenutku.

 1. Na traci za navigaciju Office 365 na vrhu ekrana, kliknite na ikonu " postavke " Ikona „Postavke“ .

 2. U okviru obaveštenja, kliknite na strelicu da biste otvorili listu i izaberite ili opozovite izbor obaveštenja da biste omogućili ili onemogućili ih, a zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

  Obaveštenja o sistemu Office 365

Promena lozinke Office 365 ili postavke aplikacije

Ako vaša organizacija to dozvoljava, možete da promenite lozinku Office 365 odavde i. Samo kliknite na dugme Promeni lozinku i pratite uputstva.

Napomena: Takođe možete da promenite tema, Početna stranica i obaveštenja na stranici moj nalog, karticu postavke kliknite na svoju sliku na traci za navigaciju Office 365 na vrhu ekrana i izaberite moj nalog.

Takođe pogledajte

Pronalaženje pomoći za najnovije promene u usluzi Office 365

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×