Partneri: Zahtev za prodavca relacije

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. Potražite pronađete verzija ovog članka ovde na engleskom jeziku za referencu.

Možete da zatražite lokalnog prodavca relacije i postane u Microsoft oblaku rešenja dobavljač (DKU) za nove klijente. Možete da pošaljete pozivnicu za potencijalne klijente iz Centar administracije za partnere.

Napomena : Tražite drugi sadržaj pomoći partnera? Pogledajte pomoć za partnere.

Zahtev za prodavca odnos sa potencijalni klijent

Možete da pošaljete pozivnicu za potencijalne klijente da biste zatražili uspostavljanje CSP vezu sa njima. Kada su prihvati zahtev, možete ih kupite dodatne pretplate i upravljajte njihove usluge na mreži pomoći.

Takođe možete da zatražite lokalnog prodavca relacije sa postojećeg Office 365 kupca, i mogu da prodaju pretplate te kupcima i oni takođe možete da nastavite da kupite svoje pretplate.

Da biste tražili od lokalnog prodavca relacije
 1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 2. Izaberite ikonu aplikacije pokretanje Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“ u gornjem levom i odaberite stavku Partner.

  Izaberite pokretanje aplikacija, a zatim izaberite stavku Partner.
 3. U Centar administracije za partnere odaberite izgradite preduzeće.

  U centru administracije za partnere potvrdite izgradite preduzeće.
 4. U okviru za Microsoft Cloud rešenje dobavljač (DKU) klijentima pronađite CSP zahteva vezu i odaberite stavku Pošalji zahtev za vezu.

 5. Prikazuje se uzorak e-poruke. Kopirajte ovu e-poruku i da biste kreirali sopstvenu prilagođenu pozivnicu za uređivanje.

Koje vaš klijent vidi kada pošaljete zahtev

Kada klijent prima e-poštu i bira URL adresu u okviru pošta, on ili ona je uputstva za prijavljivanje u Office 365 i će biti zatraženo da dozvolite partnerstvo.

Prihvatite oblaku rešenje dobavljač veze.

Korisnik može da prihvati relaciju ako:

 • Je Office 365 Globalni administrator.

 • On ili ona nije postojeće distribucija ili CSP klijentima.

 • Je ili je postojećeg kupca savetnika.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden računara sistem bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×