Partneri: Kreiranje pozivnice za probnu verziju

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomena: Ova funkcija je dostupna samo Microsoft Cloud partnerima koji su ovlašćeni savetnici za pretplatu. Tražite drugi Partner sadržaja? Pogledajte Pomoć za partnere.

Možete da kreirate i šaljete pozivnice za probnu verziju klijentima kako bi mogli da isprobaju uslugu Office 365. Kada kreirate pozivnicu za probnu verziju, čarobnjak Kreiranje pozivnice za probnu verziju kreira prilagođenu URL adresu za vas. URL adresa sadrži ugrađeni kôd koji vas identifikuje kao savetnika za pretplatu. Tu URL adresu možete da koristite za jednog klijenta ili više njih. Pošaljite URL adresu klijentima putem e-pošte ili je koristite u drugim dokumentima. Pretplata može da sadrži jednu ili više usluga, u zavisnosti od određene ponude. Jedna pozivnica može biti poslata za samo jednu pretplatu na probnu verziju.

Ako ste certifikovani da ponudite delegiranu administraciju, možete na pozivnicu za probnu verziju da dodate opciju koja vam omogućava da upravljate nalogom u ime klijenta. To olakšava klijentu da isproba uslugu Office 365.

Kreiranje pozivnice za probnu verziju

 1. Idite na izgradite preduzeće > pozivnice za probnu verziju.

 2. Na stranici Izaberi postavke izaberite postavke pozivnice za probnu verziju koje želite da uključite u pozivnicu:

  • Kancelarija partnera: Ako vaše preduzeće ima više kancelarija, odaberite kancelariju koju želite da povežete sa ovom pozivnicom za probnu verziju.

   Možete da dodate lokacije kancelarija partnera na Veb lokaciji Microsoft mreža za partnere . Nove office lokacije može zahtevati do 24 sata nakon njihovog kreiranja da se pojavi na listi kancelarija partnera .

  • Lokacija korišćenja: Odaberite lokaciju na kojoj će klijent koristiti usluge.

  • Pretplate na probnu verziju: Lista pretplata na probnu verziju koje možete da odaberete zavisi od zemlje ili regiona u kojima će klijent koristiti usluge.

  • Delegirana administracija: Ova opcija dostupna samo partnerima koji su certifikovani da ponude delegiranu administraciju. Odaberite ovu opciju ako želite da nude na klijentu delegiranu administraciju. Ako uradite, klijent može da prihvati na pozivnicu za probnu verziju sa ili bez prihvatanja delegiranu administraciju. Više informacija o delegiranu administraciju, pogledajte članak ponuda za delegiranu administraciju.

 3. Kliknite na dugme Dalje.

 4. Na stranici Slanje kopirajte informacije o pozivnici za probnu verziju i URL, a zatim ih nalepite u e-poruku, dokument ili na veb stranicu da biste kreirali prilagođenu pozivnicu za probnu verziju.

Napomena: Napravite belešku ID rezimea pozivnice za probnu verziju. Koristite taj ID da biste pratili ponudu.

 1. Personalizujte poruku priključivanjem logotipa svog preduzeća, uvoda, primedaba na kraju ili drugih informacija.

 2. Pošaljite klijentu pozivnicu za probnu verziju.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×