Partneri: Kreiranje ponude za kupovinu

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Napomena : Ova funkcija je dostupna samo Microsoft Cloud partnerima koji su ovlašćeni savetnici za pretplatu. Tražite sadržaj pomoći partnera? Pogledajte pomoć za partnere.

Nakon što ste poslali pozivnicu za probnu verziju za Office 365 u klijent, možete da pratite za kreiranje i slanje ponude za kupovinu koji je prilagođen u skladu sa potrebama svog klijenta. Ako su certifikovani da ponude delegiranu administraciju, koje možete dodati opciju ponudu koja vam omogućava da upravljanje nalogom u ime svog klijenta.

Kada kreirate ponudu za kupovinu, čarobnjak Kreiranje ponude za kupovinu za vas kreira prilagođeni URL. URL ima ugrađeni kôd koji vas identifikuje kao savetnika za pretplate. Ovaj URL možete koristiti za jednog klijenta ili više njih. Pošaljite klijentu URL u e-poruci. Druga mogućnost je da objavite URL na svojoj veb lokaciji. Ako klijent prihvati ponudu, povezani ste sa kupovinom klijenta.

Ako klijent želi drugi broj licenci, možete da mu pošaljete novu ponudu ili on može da promeni broj licenci kada kupi pretplatu.

Kreiranje ponude za kupovinu

 1. Ako upravljate sa manje od 100 klijenata, pređite na izgradite preduzeće > ponudu.

 2. Na stranici Izbor opcija odaberite opcije ponuda za kupovinu koje su vam potrebne:

  • Kancelarija partnera: Ako vaše preduzeće ima više kancelarija, odaberite kancelariju koju želite da povežete sa ovom ponudom za kupovinu.

   Možete da dodate lokacije kancelarija partnera Mreže Microsoft partnera Veb lokaciji. Nove office lokacije može zahtevati do 24 sata nakon stvorili su da se pojavi na listi kancelarija partnera .

  • Lokacija upotrebe: Izaberite lokaciju na kojoj će klijent koristiti usluge.

  • Pretplate: Lista pretplata koje možete da odaberete zavisi od zemlje ili regiona u kojima će klijent koristiti usluge. Potvrdite izbor u polju pored pretplata koje ćete ponuditi klijentu.

  • Broj licenci: Kada izaberete pretplatu, otkucajte broj licenci koji želite da uključite u ponudu za kupovinu.

  • Delegirana administracija: Ova opcija dostupna je samo partnerima koji su certifikovani da ponude delegiranu administraciju. Odaberite ovu opciju ako želite da ponudite klijentu delegiranu administraciju. Ako to uradite, klijent može da prihvati ponudu za kupovinu uz pristanak na delegiranu administraciju ili bez njega.

 3. Kliknite na dugme Dalje.

 4. Na stranici Pošalji iskopirajte informacije o ponudi za kupovinu i URL, a zatim ih nalepite u e-poruku, dokument ili na veb stranicu da biste kreirali prilagođenu ponudu za kupovinu.

Napomena : Zabeležite ID rezimea ponude za kupovinu. Koristite ga za praćenje ponude.

 1. Poruku možete da personalizujete tako što ćete uključiti logotip preduzeća, uvod, završne primedbe i druge informacije.

 2. Pošaljite ponudu za kupovinu klijentu.

Kada prilagodite poruku, ne bi bilo loše da navedete sledeće informacije:

 • Identifikujte se kao ovlašćeni Microsoft Cloud partner.

 • Obavestite klijente da će plaćati direktno korporaciji Microsoft.

 • Recite klijentima kako da vam se obrate ako imaju pitanja o usluzi ili ponudi.

 • Obavestite klijente da oni kontrolišu broj kupljenih korisničkih licenci i da mogu da promene broj licenci kada prihvate ponudu.

 • Ako nudite delegiranu administraciju, objasnite šta to znači i koje su vaše odgovornosti. Više informacija o delegiranoj administraciji potražite u članku Ponuda delegirane administracije.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×