Pakovanje čarobnjak za rešenja - stranica 4 od 4

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Opšta svojstva

Ime proizvoda     Ime aplikacije.

Instaliranje jezika     Jezik za prikaz pri instalaciji aplikacije.

Krajnjim korisnikom (EULA)     Lokacija ugovor za licence krajnjeg korisnika (EULA) da biste uključili vaše aplikacije. EULA mora biti u formatu obogaćenog teksta (.rtf).

Informacije o funkcijama

Funkcija naslov     Naslov funkcije prikazuje kada korisnik izabere opcija " Prilagođeno " prilikom instaliranja sistema u aplikaciji.

Opis funkcije     Opis funkcije prikazuje kada korisnik izabere opcija " Prilagođeno " prilikom instaliranja sistema u aplikaciji.

Dodaj/ukloni programe informacija

Sadrži postavke koje navode informacije koje se prikazuju kada korisnik klikne na vezu kliknite ovde za informacije o podršci za aplikaciju u Dodaj ili ukloni programe na kontrolnoj tabli.

Svojstva datoteke za Windows Installer paketa

Sadrži postavke koje navode informacije koje će se pojaviti kada korisnik klikne desnim tasterom miša na datoteci (.msi) i klikne na dugme Svojstva opciju.

Napredne opcije

Slika u pozadini     Slika budu prikazani kao pozadinu instalacioni program. Na primer, to može biti .jpg ili .bmp koji prikazuje logotipa preduzeća.

Šifra proizvoda     Jedinstveni identifikator za određeni proizvod izdanje, predstavljen kao niska GUID. Više informacija potražite u članku Promena šifre proizvoda.

Nadogradnja koda     GUID koji predstavlja skup vezanih za proizvode. Nadogradnja kôd se koristi za traženje srodnih verzija proizvoda koji su već instaliran. Više informacija potražite u članku Korišćenje na UpgradeCode.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×