Pakovanje čarobnjak za rešenja - stranica 4 od 4

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Opšta svojstva

Ime proizvoda     Ime aplikacije.

Instaliranje jezika     Jezik za prikaz pri instalaciji aplikacije.

Krajnjim korisnikom (EULA)     Lokacija ugovor za licence krajnjeg korisnika (EULA) da biste uključili vaše aplikacije. EULA mora biti u formatu obogaćenog teksta (.rtf).

Informacije o funkcijama

Funkcija naslov     Naslov funkcije prikazuje kada korisnik izabere opcija " Prilagođeno " prilikom instaliranja sistema u aplikaciji.

Opis funkcije     Opis funkcije prikazuje kada korisnik izabere opcija " Prilagođeno " prilikom instaliranja sistema u aplikaciji.

Dodaj/ukloni programe informacija

Sadrži postavke koje navode informacije koje se prikazuju kada korisnik klikne na vezu kliknite ovde za informacije o podršci za aplikaciju u Dodaj ili ukloni programe na kontrolnoj tabli.

Svojstva datoteke za Windows Installer paketa

Sadrži postavke koje navode informacije koje će se pojaviti kada korisnik klikne desnim tasterom miša na datoteci (.msi) i klikne na dugme Svojstva opciju.

Napredne opcije

Slika u pozadini     Slika budu prikazani kao pozadinu instalacioni program. Na primer, to može biti .jpg ili .bmp koji prikazuje logotipa preduzeća.

Šifra proizvoda     Jedinstveni identifikator za određeni proizvod izdanje, predstavljen kao niska GUID. Više informacija potražite u članku Promena šifre proizvoda.

Nadogradnja koda     GUID koji predstavlja skup vezanih za proizvode. Nadogradnja kôd se koristi za traženje srodnih verzija proizvoda koji su već instaliran. Više informacija potražite u članku Korišćenje na UpgradeCode.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×