Pakovanje čarobnjak za rešenja - stranica 3 od 4

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Dodatne datoteke

Možete da dodate dodatne datoteke koje zavise od rešenje baze podataka. Na primer, možda ćete želeti da uključite readme.txt datoteku ili uzorak datoteke za aplikaciju. Da biste to uradili, kliknite na dugme Dodaj i izaberite datoteke.

Dodatni registarskih ključeva

Možete da navedete bilo koju Windows registarskih ključeva željene kreirane kada su instalirane aplikacije.

Napomena : Kada navedete ključa registratora će se dodati Svi korisnici osnovnoj, trebalo bi da uvod ključ sa Software\. Ako to ne uradite, zatim korisnika možda ćete dobiti poruku o grešci prilikom instalacije sistema u aplikaciji.

Napomena : Ovde navodite vrednosti registratora će biti napisani na tabeli registratora Windows Installer datoteke (.msi) koja kreira čarobnjak za rešenja paketa. Ako dodate netačne informacije, Access aplikacije možda neće funkcionisati ispravno. Nepravilno uređivanje registratora može ozbiljno da ošteti Vaš operativni sistem, potrebe da ponovo da ga instalirate.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×