Pakovanje čarobnjak za rešenja - stranica 1 od 4

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Čarobnjak za detalja

Čarobnjak za rešenja paketa nudi jednostavan način da i primena aplikacije Microsoft Access baze podataka. Čarobnjak za vas vodi kroz korake neophodne za objedinile samostalno Access aplikacija u pakete za podešavanje. Da biste uključili pristup rada u paketima i za kreiranje prečica koje pozivanje odgovarajuće Access datoteka, možete da koristite čarobnjak za rešenja paketa. Izlaz čarobnjak za rešenja paketa je Microsoft Windows Installer (.msi) instalacionu datoteku koja provešće korisnika kroz instalacije programa Access aplikacije.

Čarobnjak za obrasce

Možete da koristite postavke iz prethodnih upotreba čarobnjak za rešenja paketa. Da biste to uradili, izaberite stavku Čarobnjak za postavke učitavanja od sačuvanog predloška datoteke.

Možete da sačuvate trenutne postavke čarobnjak za rešenja paketa klikom na dugme Sačuvaj postavke čarobnjaka za u bilo kom ekranu čarobnjak za rešenja paketa.

Izlazne opcije

Odredišnu fasciklu postavka navodi lokaciju da bi čarobnjak za rešenja paketa će uskladištiti njegov rezultat.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×