Oznake za ose

Važno: Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Upotrebite ovu opciju da biste izmenili oznake koje su prikazane za horizontalnu (kategoriju) ose.

Opseg oznaka za ose     Prikazuje opseg oznaka koji odgovara izabranom nizu. U ovom polju izaberite postojeći opseg, a zatim otkucajte opseg koji želite da koristite za oznaku ose. Možete kliknuti i u polje Opseg oznaka za ose, a zatim izabrati opseg na radnom listu. Dugme Skupi dijalog sa desne strane ovog polja privremeno umanjuje i pomera dijalog da biste mogli da izaberete ćelije na radnom listu. Da biste se vratili u kompletan dijalog, kliknite ponovo na ovo dugme pošto izaberete opseg.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×