Označavanje stavki zastavicom bez pridruživanja datuma

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Napomena : Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

Poruku ili kontakt možete označiti zastavicom bez pridruživanja datuma ili vremena zastavici. Kada postupite na ovaj način, stavke sa zastavicom prikazuju se u nekom od tabela prikaza, poput prijemnog poštanskog sandučeta ili liste telefona. Kada otvorite stavku, na Info traka ćete videti natpis Praćenje, ali neće biti podataka o vremenu ili datumu. Stavke označene zastavicom bez preciziranog datuma pojavljuju se i u rokovniku, u odeljku „Bez datuma“.

Ako često dodeljujete zastavice bez datuma, zastavica „Brzi klik“ možete postaviti na vrednost Bez datuma, a zatim stavke označavati zastavicom pomoću jednog klika.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Dodeljivanje zastavice bez datuma stavci

Postavljanje moje brzo obeležavanje bez datuma

Dodeljivanje zastavice bez datuma stavci

 • Desnim tasterom miša kliknite na poruku ili kontakt, u priručnom meniju izaberite stavku Praćenje, a zatim stavku Bez datuma.

  Savet : Takođe možete dodeliti zastavice na neku stavku iz menija Praćenje na traci sa alatkama. Kliknite na stavku, a zatim izaberite stavku Slika dugmeta da biste izabrali zastavicu.

Vrh stranice

Postavljanje zastavice za brzo obeležavanje na vrednost „Bez datuma“

Kada kliknete na kolonu Status zastavice pored neke stavke, dodelićete toj stavci zastavicu za brzo obeležavanje. Podrazumevana vrednost zastavice za brzo obeležavanje je Danas, ali možete je promeniti na vrednost Bez datuma. Nakon toga ćete biti u mogućnosti da samo jednim klikom u prijemnom poštanskom sandučetu ili drugom tabela prikazu poruci ili kontaktu dodelite zastavicu bez pridruženog datuma.

Prvo promenite podrazumevanu vrednost zastavice na Bez datuma. Nakon toga ćete tu zastavicu moći da dodeljujete porukama i kontaktima. Zastavica će se pojaviti u koloni Status zastavice, kao i u samoj stavci.

Postavljanje zastavice za brzo obeležavanje

 1. Na traci sa alatkama, kliknite na dugme Praćenje Slika dugmeta , a zatim izaberite stavku Podešavanje brzog klika.

 2. U dijalogu Podešavanje brzog klika izaberite zastavicu sa liste.

Napomena : Ako promenite zastavicu za brzo obeležavanje, stavke koje su prethodno bile označene zastavicom neće biti promenjene.

Dodeljivanje zastavice za brzo obeležavanje poruci

 • U prijemnom poštanskom sandučetu kliknite na kolonu Status zastavice pored poruke. Ovim se koloni dodaje zastavica koju ste izabrali kao zastavicu za brzo obeležavanje.

  Napomena : Zastavice za brzo obeležavanje možete istovremeno da dodate većem broju poruka. Izaberite poruke, a zatim kliknite na kolonu Status zastavice pored jedne od poruka.

Dodeljivanje zastavice za brzo obeležavanje kontaktu

 • U fascikli Kontakti, u tabelarnom prikazu, kao što je Po zastavici za praćenje kliknite na kolonu Status zastavice pored kontakta. Ovim se koloni dodaje zastavica koju ste izabrali kao zastavicu za brzo obeležavanje.

  Napomena : Zastavice za brzo obeležavanje možete istovremeno da dodelite većem broju kontakata. Izaberite kontakte, a zatim kliknite na kolonu Status zastavice pored nekog od kontakata.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×