Označavanje sadržaja radnog prostora kao pročitanog ili nepročitanog

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Označivači za nepročitano označavaju novi ili ažurirani sadržaj u radnom prostoru. Označivače za nepročitano možete videti na izabranim stavkama u alatki radnog prostora, na imenu alatke u oknu „Sadržaj“ radnog prostora ili na imenu radnog prostora na traci za pokretanje.

U SharePoint radnom prostoru sve stavke su označene kao pročitane prilikom prvog kreiranja radnog prostora i preuzimanja sadržaja. Stavke su označene kao nepročitane samo ako se naknadno ažuriraju na SharePoint lokaciji.

U Groove radnom prostoru koji primite putem poziva, sve stavke su početno označene kao nepročitane. Sve stavke možete da označite kao pročitane kada po prvi put primite radni prostor.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Označavanje izabranih stavki kao pročitanih ili nepročitanih

Označavanje alatke kao pročitane ili nepročitane

Označite celu prostoru pročitane ili nepročitane

Označavanje izabranih stavki kao pročitanih ili nepročitanih

Označavanje stavke pročitajte uklanja njegove nepročitane označivač. Označavanje stavke nepročitane dodaje nepročitane označivač unosa.

  1. Izaberite stavke koje želite da označite kao pročitane ili nepročitane.

  2. Da biste stavke označili kao pročitane, na kartici Početak kliknite na dugme Označi kao pročitano i izaberite stavku Izabrane stavke.

  3. Da biste stavke označili kao nepročitane, na kartici Početak kliknite na dugme Označi kao nepročitano i izaberite stavku Izabrane stavke.

Vrh stranice

Označavanje alatke kao pročitane ili nepročitane

Označavanje alatke kao pročitane uklanja sve označivače za nepročitano iz svih stavki u alatki. Označavanje alatke kao nepročitane dodaje označivače za nepročitano na sve stavke u alatki.

  1. Izaberite alatku koju želite da označite kao pročitanu ili nepročitanu.

  2. Da biste alatku označili kao pročitanu, na kartici Početak kliknite na dugme Označi kao pročitano i izaberite stavku Alatka.

  3. Da biste alatku označili kao nepročitanu, na kartici Početak kliknite na dugme Označi kao nepročitano i izaberite stavku Alatka.

Vrh stranice

Označavanje celog radnog prostora kao pročitanog ili nepročitanog

Ceo radni prostor možete označiti kao pročitan ili nepročitan sa trake za pokretanje ili u toku prikazivanja radnog prostora. Na traci za pokretanje možete i da istovremeno označite sve radne prostore kao pročitane ili nepročitane.

Označavanje radnog prostora kao pročitanog ili nepročitanog sa trake za pokretanje

Kliknite desnim tasterom miša na radni prostor koji želite da promenite i izaberite stavku Označi kao pročitano ili Označi kao nepročitano.

Ako želite da sve radne prostore označite kao pročitane ili nepročitane, na kartici Početak kliknite na strelicu za padajući meni Označi kao pročitano i izaberite stavku Označi sve kao pročitano ili Označi sve kao nepročitano.

Označavanje prikazanog radnog prostora kao pročitanog ili nepročitanog

  1. Izaberite karticu Početak.

  2. Kliknite na strelicu za padajući meni Označi kao pročitano ili Označi kao nepročitano i izaberite stavku Radni prostor.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak ima prevedene sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×