Označavanje godina u klijentskim aplikacijama sistema Office 2016 i Office 365 će biti uklonjen sa stavke Start menija

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Počev od ovo proleće 2018, oznaku „godina” u sistemu Office 2016 i Office 365 klijentskim aplikacijama će biti uklonjen sa Start meni stavke. Na primer, Word 2016 će postati Word. Ova promena će biti postepeno ugrađena da izvršite u mesečno, polu-godišnju usmerene i ljudi tokom mart 2018 i polugodišnji ažuriranje usmerava na očekivani Kejdens za ove kanale u narednih meseci. Ova promena odnosi se na jednokratnu kupovinu (koji nisu pretplatu) sistema Office 2016 i Office 365 isporučena putem Klikni i pokreni i Windows prodavnice radne površine most. Ova promena ne utiče na starije verzije ili verzija sistema Office isporučena putem MSI tehnologije.

Ova promena neće uticati na elemente u aplikaciji gde broj označavanje će i dalje biti prikazana za opisivanje proizvoda koja se koristi; na primer, Office 2016 ili Office 365 označavanje prikazaće se u uvodni ekran prilikom pokretanja aplikacija, u prikazu Backstage u aplikaciju u okviru datoteka > nalog, i na bilo kom kupovinu ili instalirate stranice.

Ova promena ne imaju uticaja na uslovima licenciranja, podržava smernice ili funkcionalnost u aplikacija.

Najčešća pitanja

Će ovaj prelom moje postojeći zakačene prečice u moj zadatak trake ili na radnoj površini?

ne. Postojeće prečice kreira korisnik će nastaviti da radi nakon ovu promenu.

Ovo će konvertujete moj Office pretplatu?

ne. Ovo je vizuelnu promenu u meniju Start samo i ima uticaja na ostatku instalaciju. Uslovi licenciranja, smernicama za podršku i funkcionalnosti u aplikaciji ne utiče na.

Da li to utiče na MSI instalacije sistema Office?

ne. Ovo važi samo ako koristite Office 2016 i Office 365 verzije sistema Office isporučena putem Klikni i pokreni i Windows prodavnice radne površine most.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×