Označavanje da poruka nije neželjena

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

U zavisnosti od filtera za neželjenu e-poštu nivo zaštite koji je podešen, neke legitimne e-porukama mogu se prebaciti u fasciklu " Neželjena e-pošta ". Zbog toga preporučujemo da ste povremeno Pregled poruke premeštene u fasciklu "Neželjena e-pošta" da biste se uverili da vam ne nedostaje nijedna poruka koju.

Da biste označili poruku kao da nije neželjena, uradite sledeće:

 1. U fascikli Pošta, u Okno za navigaciju izaberite fasciklu Neželjena pošta.

  Fascikla "Neželjena e-pošta" izabrana u oknu za navigaciju

  Savet : Da biste izbegli u fasciklu Neželjena e-pošta vidite sporan sadržaj, možete da biste isključili okno za čitanje. Postavke okna za čitanje su jedinstvene za svaku fasciklu.

 2. Na lista poruka kliknite na sve poruke koje želite da označite kao da nisu neželjena e-pošta.

 3. Na kartici Početak, u grupi Brisanje izaberite stavku Nije neželjena e-pošta.

Tasterska prečica    Da biste označili da poruka nije neželjena, izaberite poruku, a zatim pritisnite kombinaciju tastera CTRL + ALT + J.

Napomene : 

 • Poruka koja je označena kao neželjene se premešta nazad u originalne fascikle, obično u Prijemno poštansko sanduče. Ako imate više od jednog naloga e-pošte, poruke se premešta u prijemnom poštanskom sandučetu (ili drugu odgovarajuću fasciklu) u aktivnom e-pošte.

 • Kada ste označili da poruka nije neželjena, možete da dodate pošiljaoca ili ime liste slanja na listu pouzdanih pošiljalaca ili spisak sigurnih primalaca.

 • Podrazumevano, Filter za neželjenu e-pošte je raspoređene po razgovorima. Možete da kliknite na zaglavlje razgovora i označite ceo razgovor nije neželjena ako nije proširena razgovor. Možete da označite pojedinačne poruke u razgovoru putem proširene.

 • Sve poruke prikazane u fascikli " Neželjena e-pošta " će se pojaviti u formatu čistog teksta, a sve veze koje ona sadrži su onemogućeni. Kada poruka je premestite iz fascikle Neželjena e-pošta , njen originalni format je vratiti u prethodno stanje, a sve veze omogućene. Međutim, veze će ostati onemogućen ako je poruka kategorizovana i kao sumnjiva.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×