Označavanje da poruka nije neželjena

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U zavisnosti od filtera za neželjenu e-poštu nivo zaštite koji je podešen, neke legitimne e-porukama mogu se prebaciti u fasciklu " Neželjena e-pošta ". Zbog toga preporučujemo da ste povremeno Pregled poruke premeštene u fasciklu "Neželjena e-pošta" da biste se uverili da vam ne nedostaje nijedna poruka koju.

Da biste označili poruku kao da nije neželjena, uradite sledeće:

 1. U fascikli Pošta, u Okno za navigaciju izaberite fasciklu Neželjena pošta.

  Junk E-mail folder selected in the Navigation Pane

  Savet: Da biste izbegli u fasciklu Neželjena e-pošta vidite sporan sadržaj, možete da biste isključili okno za čitanje. Postavke okna za čitanje su jedinstvene za svaku fasciklu.

 2. Na lista poruka kliknite na sve poruke koje želite da označite kao da nisu neželjena e-pošta.

 3. Na kartici Početak, u grupi Brisanje izaberite stavku Nije neželjena e-pošta.

Tasterska prečica    Da biste označili da poruka nije neželjena, izaberite poruku, a zatim pritisnite kombinaciju tastera CTRL + ALT + J.

Napomene: 

 • Poruka koja je označena kao neželjene se premešta nazad u originalne fascikle, obično u Prijemno poštansko sanduče. Ako imate više od jednog naloga e-pošte, poruke se premešta u prijemnom poštanskom sandučetu (ili drugu odgovarajuću fasciklu) u aktivnom e-pošte.

 • Kada ste označili da poruka nije neželjena, možete da dodate pošiljaoca ili ime liste slanja na listu pouzdanih pošiljalaca ili spisak sigurnih primalaca.

 • Podrazumevano, Filter za neželjenu e-pošte je raspoređene po razgovorima. Možete da kliknite na zaglavlje razgovora i označite ceo razgovor nije neželjena ako nije proširena razgovor. Možete da označite pojedinačne poruke u razgovoru putem proširene.

 • Sve poruke prikazane u fascikli " Neželjena e-pošta " će se pojaviti u formatu čistog teksta, a sve veze koje ona sadrži su onemogućeni. Kada poruka je premestite iz fascikle Neželjena e-pošta , njen originalni format je vratiti u prethodno stanje, a sve veze omogućene. Međutim, veze će ostati onemogućen ako je poruka kategorizovana i kao sumnjiva.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×