Outlook za iOS i Android – najčešća pitanja

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pronađite brzo odgovore na najčešće postavljana pitanja o korišćenju programa Outlook za iOS i Android ovde.

Za razmenu poruka sa agent za podršku iz aplikacije, otvorite Outlook mobile i idite na Postavke > pomoć & povratne informacije > kontakte podržava. Više detalja potražite u članku Traženje u aplikaciji pomoći za Outlook mobilni.

Savet: Kliknite ovde za više najčešća pitanja o mobilni tema programa Outlook kao što su Postavke, Usmerene na prijemno poštansko sanduče, Zvukove obaveštenja o &i Calendaring.

Gde da preuzmem aplikaciju Outlook za mobilne uređaje?

Otvorite Google Play prodavnicu (Android) ili App Store (iOS) i potražite termin „Microsoft Outlook“. Dodirnite „Instaliraj“.

Ako već koristite mobilni uređaj, kliknite na neku od veza ispod:

Napomena: Ako vaš mobilni uređaj nije kompatibilan sa aplikacijom Outlook za mobilne uređaje, e-poštu možete da podesite pomoću ugrađene aplikacije za rad sa e-poštom na uređaju.

Ko je moj dobavljač usluga e-pošte?

Tip

nalog

Opis

Outlook.com

Nalozi e-pošte koji se završavaju domenom @outlook.com, hotmail.com, msn.com, live.com, prilagođene domene koji se hostuju na lokaciji Outlook.com ili međunarodne domene kao što je @outlook.co.uk.

Gmail

Google usluga e-pošte. Postavke Gmail servera potražite u članku Prvi koraci uz IMAP i POP3.

Yahoo! Mail

Uslugu Yahoo! e-pošte. Postavke servera Yahoo!, potražite IMAP server postavke za POP postavke servera za Yahoo Mail ili Yahoo! Mail.

iCloud

Apple usluga e-pošte. iCloud ne podržava POP. Pogledajte Postavke servera pošte za iCloud klijente.

Office 365

Poslovni ili školski nalog e-pošte hostuje Office 365 za preduzeća. Nalozi mogu završavati @yourdomain.onmicrosoft.com @yourdomain.com, @yourschool.edu. Ako niste sigurni, obratite se administratoru za nalog e-pošte. Postavke za POP i IMAP naloga.

Exchange

nalog

Poslovni ili školski nalog e-pošte koji se hostuje u sistemu Exchange. Ovo su prilagođeni domeni u sistemu Exchange i možda završavaju oznakom @vašdomen.com ili @vašaškola.edu.

Ako vaša organizacija koristi Outlook Web App ili Outlook na vebu, možete da probate Provera postavki servera u POP i IMAP postavke naloga. Ako imate pitanja, obratite se administratoru svog naloga.

POP ili IMAP

POP ili IMAP su e-pošte protokoli koriste za preuzimanje e-pošte na uređaj. Uz POP i IMAP sinhronizovaće se samo e-pošte. Ne kalendar i kontakte.

Proverite sa dobavljačem e-pošte ili administratoru ako niste sigurni da li treba da koristite POP ili IMAP. Potražite na Veb lokaciji ili poziva dobavljač e-pošte i koristite ovaj korisni vodič za dobijanje postavke servera treba sa njima.

Koji tip naloga e-pošte imam?

Niste sigurni koji tip naloga imate? Obratite se dobavljaču usluga e-pošte. Ako vam je nalog e-pošte koji pokušavate da dodate na uređaj već podešen na PC ili Mac računaru pomoću programa Outlook, pokušajte sledeće.

 1. Na PC ili Mac računaru gde imate instaliran Outlook, otvorite Outlook izaberite datoteku > informacije > Postavke naloga.

 2. U prozoru Postavke naloga pogledajte u kolonu tip da biste videli koji tip naloga je.

Koje su moje postavke servera e-pošte?

Postavke severa e-pošte za najpopularnije dobavljače usluga lako se mogu pronaći jednostavnim pretraživanjem veba. Dobavljač usluga e-pošte ili host možda već imaju spremne te informacije. Ako ih nemaju, moraćete da zatražite od njih te informacije kako biste podesili e-poštu na mobilnom uređaju.

Pogledajte Postavke servera da biste zahtevali od dobavljača e-pošte pri ruci vodič na čemu za traženje.

Postavke servera za Office 365 za preduzeća

 • Koristite outlook.office365.com za dolazne postavke servera.

 • Koristite smtp.office365.com za odlazne postavke servera.

 • Odlazni SMTP port 587.

Postavke servera za Outlook.com

 • Koristite eas.outlook.com za server dolazne pošte
  postavke.

  Napomena: Za Outlook.com IMAP ili POP naloge,
  koristite imap-mail.outlook.com IMAP i pop-mail.outlook.com za POP.

 • Koristite smtp-mail.outlook.com za odlazne postavke SMTP servera.

 • Dolazni Port 993 za IMAP ili 995 za POP.

Kako da promenim lozinku?

Ne možete da promenite lozinku za e-poštu iz aplikacije za e-poštu. Da biste promenili lozinku za nalog e-pošte, pristupite e-pošti u internet pregledaču. Kada se prijavite, možete da promenite lozinku. Opcija za promenu lozinke najverovatnije se nalazi u okviru postavki naloga ili profila.

 1. Prijavite se na nalog e-pošte sa veba.

  Napomena: Na primer, ako imate @hotmail.com nalog, posetite lokaciju outlook.com

 2. Pogledajte u okviru postavki profila ili postavki naloga.

 3. Promenite lozinku.

 4. Outlook aplikacija za mobilne uređaje će prepoznati promenu i bićete upitani da se ponovo prijavite pomoću nove lozinke.

  Napomena: Nalog e-pošte možete i da izbrišete i ponovo ga dodate ako imate problema prilikom njegovog ažuriranja,

  Ako promenite lozinku naloga e-pošte koji je ujedno i Microsoft nalog, možda ćete morati da se ponovo prijavite u druge Microsoft aplikacije i veb sajtove.

Mogu li da dodam moj POP nalog sa programom Outlook?

Iako trenutno ne podržavamo POP naloga, možete da je zaobišli ovaj problem tako što ćete dodati POP naloga u Outlook.com nalog i zatim podesite Outlook.com nalog sa naša aplikacija. Uputstva potražite u članku Podešavanje POP naloga e-pošte u programu Outlook za iOS ili Android i POP i IMAP postavke naloga.

Kako se uvoze POP nalog kalendara u programu Outlook za računare sa programom Outlook mobilni?

Ako koristite lokalni kalendar u programu Outlook za računare na Računaru (odnosno sa POP nalogom e-poštu), možete da izvezete kalendara i sinhronizujete sa telefonom pomoću Outlook.com nalog. Uputstva potražite u članku Deljenje Outlook kalendara na lokaciji Outlook.com.

Kada prođete kroz korake da biste sačuvali i Uvoz kalendara, jednostavno dodajte Outlook.com naloga u programu Outlook za iOS ili Android. Pogledajte članak Podešavanje POP naloga e-pošte u programu Outlook za iOS ili Android za više informacija.

Kako se uvoze POP nalog kontakte u Outlook na računaru sa programom Outlook mobilni?

Ako ste kontakte dodali lokalno u programu Outlook za računare na računaru, kao što su oni povezani sa POP nalogom, možete da ih izvezete i sinhronizujete sa telefonom pomoću Outlook.com naloga.

 1. Kreirajte novi Outlook.com nalog ili se prijavite u postojeći nalog.

 2. Izaberite pokretanje aplikacija u gornjem levom uglu, a zatim osobe.

  Osobe

 3. Izaberite stavku Započni uvoz u okviru Uvoz kontakata.

 4. Izaberite verziju programa Outlook na sledećem ekranu i sledite uputstva da biste kopirali lokalne kontakte u Outlook.com nalog iz programa Outlook za računare na računaru.

 5. Kada uvezete kontakte u Outlook.com, jednostavno dodajte Outlook.com naloga u programu Outlook za iOS ili Android. Pogledajte članak Podešavanje POP naloga e-pošte u programu Outlook za iOS ili Android za više informacija.

Kako da sačuvam Outlook kontakte u podrazumevani kontakata aplikaciju na iOS i Android?

Dok je u potpunosti možete da upravljate kontaktima u programu Outlook, koje možete da sačuvate kontakte podrazumevani kontakata aplikaciju na iOS i Android. Ovo vam omogućava da lako videli ime kontakta kada primite poziv ili tekstualnu poruku od nje, i vidi sve svoje kontakt informacije direktno u ugrađene aplikacije kontakata.

Zbog osnovnih mogućnosti za iOS i Android, kako ovo funkcioniše se neznatno razlikuju po platformu.

 • Na iOS, Outlook obezbeđuje jednosmerne pritiskom kontakt informacije iz programa Outlook sa telefonom. Novododati sve kontakte i promene treba izvršiti u aplikaciji Outlook i ugrađene aplikacije i e-pošte usluge kontakata možete da izvezete ove promene. Imajte na umu da bi trebalo da biste izbegli što uređivanja u kontakte aplikacije izmene napravljene u aplikaciji kontakata sinhronizovaće nazad u Outlook ili usluzi e-pošte i će biti zamenjene kada sledeći put Outlook sinhronizuje kontakte aplikaciju.

 • Na Android uređaju, Outlook nije u mogućnosti da u potpunosti da se sinhronizuje sa aplikacijom za kontakte. Stoga, korisnici mogu da odaberu da biste dodali nove kontakte ili unesite promene u aplikaciji Outlook ili pomoću ugrađene aplikacije kontakte na Android uređaju. Promene izvršene u bilo koje lokacije sinhronizovaće nazad na usluzi e-pošte.

Da biste sačuvali kontakte u lokalnoj aplikaciju na iOS (uključujući ID pozivaoca), idite na svoj nalog u okviru Postavke i dodirnite stavku Sačuvaj kontakte.

Da biste omogućili sinhronizaciju punu kontakata na Android uređaju, idite na svoj nalog u okviru Postavke i dodirnite stavku Sinhronizovanje kontakata.

Ako biste želeli da biste kasnije uklonili kontakte, možete koristiti prekidač u programu Outlook i oni će biti uklonjen sa ugrađene aplikacije kontaktima na telefonu.

Kako da dodate ili uredite kontakata u programu Outlook?

Outlook za iOS i Android vam omogućava Dodavanje i uređivanje kontakata na Outlook.com i Office 365 naloge.

 1. Da biste kreirali novi kontakt u programu Outlook za iOS, dodirnite trake za pretragu pri dnu ekrana.

  pretraga

 2. Dodirnite Kreiranje +.

Takođe, možete da dodate novi kontakt direktno iz poruke ili događaj tako što ćete dodirnuti ime osobe, a zatim izabrati stavku Dodaj kontakt.

Pošto ste dodali kontakt, možete da uredite njihove informacije tako što ćete otvoriti kontakt i dodirnuti dugme Uredi . Promene izvršene u programu Outlook za iOS i Android će biti sinhronizovane i dostupne preko sve verzije programa Outlook.

Mogu da dodam fotografije ili Avatari moji kontakti podrazumevane aplikacije kontaktima na telefonu?

Da biste izvezli Avatari u aplikaciji za osnovne telefon je trenutno nije podržano na iOS uređajima.

Za Android uređaje, možete da sinhronizujete Avatari osnovne aplikaciju kontakata pod uslovom da Sinhronizovanje kontakata u Outlook postavke uključeno.

Napomena: Treba da budu na povezani sa Wi-Fi i priključen punjač za pokretanje prilikom sinhronizacije.

Kako da dobijem pomoć u aplikaciji Outlook?

Outlook aplikacija za mobilne uređaje dobija se uz ugrađenu podršku gde možete lako da pretražite temu pomoći koja vam treba ili čak da započnete razgovor sa agentom za podršku.

Idite na Postavke > pomoć & povratne informacijeu aplikaciji Outlook. Ako vam je potrebna detalje o dobijanju tamo, pogledajte članak Dobijanje pomoći za Outlook za iOS i Android.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×