Outlook pretraga prestaje da funkcioniše nakon što nadogradite na izdanje 7870.2020 i novije

Važno: Ovaj problem je sada zaključen pomoću ispravke navedene u nastavku. Više informacija o drugim nedavnim problemima sa aplikacijom potražite u članku Ispravke ili privremena rešenja za nedavne probleme u sistemu Office.

Poslednji put ažurirano: 8. juna 2017.

PROBLEM

Kada ažurirate na izdanje 7870.2020 i 7870.2024, pretraga prestaje da funkcioniše za PST datoteke i POP naloge u programu Outlook 2016

POPRAVLJENO

Popravka je objavljena za ovaj problem u verziji 7870.2031. Da biste instalirali popravku, idite na Datoteka > Office nalog > Opcije ažuriranja> Odmah ažuriraj.

Napomene: 

  • Ako podesite Outlook na računaru ili ako ste napravili novi Outlook profil krajem februara i u martu 2017. godine, kada je problem bio prisutan (i pretaga nije radila), moraćete ponovo da napravite profil nakon ažuriranja na izdanje 7870.2031 i novije. Pogledajte odeljak Kreiranje Outlook profila za više informacija.

  • Ako instalirate ispravku, a pretrage još uvek ne radi, pokušajte da ponovo napravite indeks. Pogledajte odeljak Uspostavljanje početnih vrednosti indeksiranje obnavljanjem kataloga trenutne pretrage > Obnavljanje kataloga pretraživanja odeljak.

  • Ako ste se prethodno vratili na stariju verziju, ponovo omogućite ispravke tako što ćete izabrati stavke Datoteka > Office nalog > Opcije ažuriranja >Omogući ispravke.

Imate zahtev za funkciju?

Sijalica – Ideja

Volimo da čitamo vaše predloge za nove funkcije i povratne informacije o tome na koji način koristite naše proizvode! Podelite svoje mišljenje na lokaciji Outlook UserVoice. Slušamo.

Takođe pogledajte

Popravke ili zaobilazna rešenja za nedavne probleme u programu Outlook za Windows

Rešavanje problema sa programom Outlook za Windows pomoću automatizovanih alatki za rešavanje problema

Ponovno povezivanje programa Outlook 2016 ili Outlook 2013 sa sajtom Outlook.com za neprekidni pristup e-pošti

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×